Nieuw

PvdA wil ‘roze brigade’ tegen homogeweld door PvdA-stemvee in het onderwijs

PvdA gaat optreden tegen de eigen import. ‘Homogeweld’ klinkt als geweld door homo’s, maar bedoeld wordt geweld tegen homo’s.

De daders worden natuurlijk niet bij naam en toenaam genoemd, maar we weten allemaal wie er in de hoofdstad homo-intolerant zijn.

Fistfuck ze de moeder:

Als het aan de PvdA ligt, komt er een ‘roze brigade’ voor homoseksuele leraren in de stad. Dit moet gebeuren om een vuist te maken tegen homogeweld in het onderwijs. AT5 >>

Onee, Peter is van de iets andere aanpak.

Peter van Maaren was jarenlang docent en geeft nu gastlessen over homoseksualiteit. Hij merkt dat het hard nodig is om er met leerlingen over te praten. ‘Er zijn leraren die bespuugd worden, bedreigd worden en van wie hun banden lekgeprikt worden. Dat gebeurt nog steeds anno 2017.’ (AT5)

Niet nog steeds, maar weer. Om meer precies te zijn; sinds de import van islamieten. Maar Peter ontkent dat glashard.

Zijn specialisme is homoseksualiteit, culturele diversiteit en Islam. Op die manier probeert hij een grotere tolerantie te bewerkstelligen bij jongeren en ouderen uit alle lagen van de Nederlandse samenleving.

Vanwege zijn boek en zijn mening dat Islamitische leerlingen niet het probleem zijn van de homofobie maar juist de angst bij Schooldirecties en heteroseksuele leerkrachten wordt hij regelmatig door de media gebruikt om de toonzetting positiever te maken (bron).

‘De angst bij Schooldirecties en heteroseksuele leerkrachten’ is dus de oorzaak, en niet wat er in de islamitische geschriften geschreven staat en wat er bij jonge moslimpjes met de paplepel ingeramd wordt. Echt, dit soort verregaande ontkenning van de oorzaken, tegen elke objectieve waarneming, en tegen elk beter weten in, maakt dat ik steeds vaker denk dat we de strijd niet gaan winnen. Niet op deze manier, niet met rede, en niet door kennis over islam te verspreiden. Ze lopen gewoon met een pluk watten in hun oren rond en roepen ‘lalalalala’, ‘het is niet waar’, hoeveel islamitische schrijfwaar je ook aanhaalt.

Van Maaren wordt op zijn gastlessen ook niet altijd meteen geaccepteerd. Hij merkt dat daar verandering in komt als hij het ook over de islam heeft. ‘Ik zei, als jullie over mij oordelen dan stel je jezelf naast Allah. Jij gaat er nu naast staan door over mij te oordelen? (…) En ik kom later terug en ze zeggen, meester, we willen onze excuses aanbieden.’ (AT5)

Ja, vast.

“Ik zei, als jullie over mij oordelen dan stel je jezelf naast Allah. Jij gaat er nu naast staan door over mij te oordelen?” Ze stellen zichzelf helemaal niet naast allah, pipo. Om te beginnen hebben ze geen eigen geweten. Ze kunnen slechts opdreunen wat ze ingegoten is.

Wel leuk om te zien dat de PvdA helemaal vastloopt in het moeras dat ze zelf gecreëerd hebben. Ondertussen is Nederland helemaal stuk, door dit soort idioten.

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on PvdA wil ‘roze brigade’ tegen homogeweld door PvdA-stemvee in het onderwijs

 1. Begrijpt ik het goed dat deze ‘roze brigade’ van de PvdA de eigen homofobe PvdA-achterban in elkaar gaat slaan……? Leuker kunnen we het niet maken, denk ik.

  Like

 2. Niet alleen scheiding van religie en staat maar verdomme ook scheiding van idiotologie en dat genderiaanse geaardheidsgedoe. Vanaf vandaag iedereen alleen nog man of vrouw, katholiek en hetero. Zo, nu is ’t zat.

  Liked by 2 people

 3. Mezelf maar als hetero, man en halve katholiek geliked en meld mij hierbij aan voor de Partij voor Gewonen.

  Like

 4. polderboy // juni 2, 2017 om 12:53 //

  “Ze kunnen slechts opdreunen wat ze ingegoten is.”

  Ze mogen slecht opdreunen wat ze ingegoten is, en mogen ook alleen daarnaar handelen. Enige twijfel over de inhoud van de koran wordt gezien als een ziekte, en de denker “his life is inferior like that of animals.”
  De waarheid (koran) bewezen door wijsheid, rede en geweten, kent immers geen twijfel, en de moslim dus ook niet over de koran.
  https://www.al-islam.org/qalbe-saleem-immaculate-conscience-ayatullah-sayyid-abdul-husayn-dastghaib-shirazi/fourth-disease

  “Als jullie over mij oordelen dan stel je jezelf naast Allah.”
  Ze oordelen niet over hem, ze doen wat goed is, volgens de waarheid, en dragen uit, in geest en gedrag, wat Allah geoordeeld heeft.

  Like

 5. Deze halfzachte lul gaat uiteindelijk natuurlijk ook “met de kop naar beneden” en dan hoogstwaarschijnlijk door de “leerlingen”

  Liked by 1 persoon

 6. @Flip
  …en dan hoogstwaarschijnlijk door de “leerlingen”…als tentamen voor extra studiepunten.

  Liked by 1 persoon

 7. Je moet voor de gein dat filmpje bij AT5 eens bekijken. Die pipo krijgt echt geen enkel respect van die Maroks hoor.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: