Nieuw

PAKISTAN: Muslim woman, 19, sentenced to death by stoning for “adultery” after she was raped at gunpoint by her cousin

Lahore: A 19-year-old girl has been sentenced to death by village elders in Pakistan’s Punjab province for allegedly having an illicit relationship with her cousin after she accused him of raping her at gunpoint.

Deccan Chronicle (h/t Eran N)  Shumaila escaped from the village after she came to know of the panchayat’s decision and reported the matter to police. She has denied having any illicit relationship with her cousin Khalil Ahmed and alleged that he raped her at gunpoint when she was sleeping at her house.

“I could not raise an alarm as Ahmed was holding a gun. But the panchayat refused to accept my statement and declared that I wilfully slept with him,” she told the police. She said the panchayat did not take action against Ahmed. Fearing for her life, she approached the police yesterday.

Bare Naked Islam >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on PAKISTAN: Muslim woman, 19, sentenced to death by stoning for “adultery” after she was raped at gunpoint by her cousin

  1. Goed zo. Dat zal haar leren om zich zomaar te laten verkrachten.
    Wat denkt zo’n meisje wel niet, zich laten verkrachten tegen de wil van allah.
    Hoewel iedereen weet dat mislims bepaald niet gezegend zijn met de meeste intelligentie, lukt het ze toch elke keer weer om me te verbazen met hun achterlijkheid. Telkens las je denkt dat achterlijker echt niet mogelijk is, lees je weer een bericht als dit en moet je concluderen dat het altijd nog achterlijker kan.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s