Nieuw

Oproep Petitie & Aanklacht: Collectieve Belasting Overeenkomst

De noodzaak van deze petitie is om de rechten vast te leggen, zodat we onze collectieve nationale spaarpot en rechten beschermen. De plannen van de EU om een Europese leger te creëren en de belastinggelden te centraliseren zal een einde betekenen van onze laatste vrijheden. Ook staat onze verzorgingsstaat op instorten, door het weggeven van subsidies en uitkeringen door de asielstroom. Onze democratische rechten worden ontnomen, we financieren corruptie en buitenlandse machten (EU).
Help s.v.p. deze petitie te publiceren zodat we een reorganisatie kunnen eisen op het corrupte systeem die wij allen financieren.

Stop de illegale belastingclaim (=slavernij), ondemocratische wanbeleid, corruptie, belangenverstrengelingen & oorlogsvoeringen!

Inleiding: De enige oplossing “DE BELASTINGHERZIENING” om onze democratische soevereine rechtstaat te herstellen, corruptie te bestrijden en het beëindigen van onrechtmatig vrijgeven van onze belastinggelden, die de algemene samenleving niet dienen…. Wij willen gezamenlijk het Nederlandse democratische systeem herzien en reorganiseren. Overheidsinstituten dienen de wens van de democratisch gekozen stem te volgen. In een democratie regeert het volk die het systeem financiert en wie betaald, bepaalt!

Via deze petitie willen wij een invoering van de Collectieve Belasting Overeenkomst (CBO) eisen of gerechtelijk afdwingen, waarmee de plichten & rechten van de ingehuurde Overheidsinstanties vastgelegd worden in een collectieve overeenkomst die een einde maakt aan het ondemocratische wanbeleid, corruptie, belangenverstrengeling, onrechtmatig vrijgeven van belastinggelden en oorlogvoeringen. Ter bescherming v/d Nederlandse democratie en de rechten v/d Nederlandse burgers. Deze eis is simpel te realiseren door als collectief onze rechten te claimen en de wetten toe te passen. Dus twijfel niet om uw rechten te eisen, teken de petitie en meld u tevens aan (of word lid?) voor de collectieve aanklacht die de Nationale Bond voor Overheidszaken zal indienen! Stop met het financieren  van corruptie, uw eigen onveiligheid, onvrede en gijzeling!

Deze petitie wordt als eis ingediend bij de Belastingdienst op basis van de ‘Burger- & Mensenrechten’, die geschonden worden met het plegen van strafbare feiten. De politieke verenigingen staan volledig buiten deze onderhandeling, vanwege het feit dat de politiek – van onze belastinggelden een ingehuurde verlengstuk is van de samenleving en de Belastingdienst hiervan een onafhankelijk Overheidsinstituut is. De petitie zal tevens dienen voor een eventuele Nationale strafrechtzaak, het Internationale Strafhof (ICC) en het Europese Hof voor Rechten v/d Mens.

Beste mensen,

Besef goed… Zonder burgers is er geen samenleving, geen belastinggiften, geen werkgelegenheid, geen economie en dus geen land om te managen door Overheidsinstituten. De burgers zijn de motor van het gehele systeem, die wij gezamenlijk financieren en mogelijk maken met een gift aan de belastingdienst en om een economie te creëren. De belastinggift is een Nationale collectieve huishoudspaarpot, waarmee het volk o.a. burgers en verenigingen inhuren om het land te managen en beschermen naar de wil van de democratische meerderheid van het volk. De overheid is dus niet meer dan een verlengstuk van het volk, die vanwege de democratische rechtstaat en hun ambtsplicht altijd de wil van het volk hoort te dienen.

Erg belangrijk om uw burger- /mensenrechten te kennen… Het Internationale en Nationale recht kent 3 basiswetten: “niet stelen, niet dwingen en niet doden”.

Allereerst zijn alle burgers/mensen in het recht tot vrije en gelijke burgers/mensen verklaard om dienstbaarheden van andere te dulden of niet te dulden (EVRM art. 1/4/5, UVRM , SR art. 273f/284/285/285b/310/326/358/365/366, GW art. 1 & BW art. 1.1) en dient er een verbintenis met een wilsverklaring (BW art. 3.33) te zijn, om een schuld te mogen eisen op een vrij mens/burger. Zonder een rechtshandeling met een wilsverklaring is er namelijk geen overeenkomst tussen beide partijen.

Ter informatie: de Belastingdienst is een ANBI-instelling (Stichting zonder belastingafdracht) die dus alleen giften mag ontvangen en uitbetalen. Vandaar dat u ook belastingaangifte doet en u een teruggave ook als gift ontvangt. Een gift is namelijk vrijwillig en zonder een overeenkomst, waarin tweezijdig de rechten en plichten van beide partijen zijn vastgelegd en wordt erkend met een wilsverklaring (Bijv. handtekening), wordt u met misleiding feitelijk onder dwang in slavernij gezet en pure diefstal op u gepleegd!

Koning Willem-Alexander heeft bij de Troonhuldiging in 2013 (LEES HIER) de burgers gewezen op de geboorterecht van Nederland met de Acte van Verlatinghe uit 1581, waarin de volkeren van Nederland vrij en soeverein zijn verklaard en dat het volk heersende tirannie mag verdrijven.

(KLIK HIER) TEKEN PETITIE & MELD U AAN COLLECTIEVE AANKLACHT BELASTINGDIENST

(KLIK HIER) BEKIJK ONZE VOORSTELLEN VOOR DE COLLECTIEVE BELASTING OVEREENKOMST (ONDER VOORBEHOUD VAN DEMOCRATSCHE AANPASSINGEN, UW MENING TELT UITERAARD!)

http://bondoverheidszaken.nl/

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Oproep Petitie & Aanklacht: Collectieve Belasting Overeenkomst

  1. Henk der Niederlànder // juni 2, 2017 om 10:14 //

    Een beetje vreemd dat deze petitie bedoeld is om onze rechten vast te leggen.
    Klinkt misschien vreemd als ik me dat af vraag’ maar ter verduidelijking mag toch gesteld worden dat er nog steeds een Mark inlegvel Rutte is in Nederland dus dat rechten vastleggen kun je gewoon met een korreltje zout nemen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: