Nieuw

OM onderzoekt opnieuw uitspraken Geert Wilders

Het Openbaar Ministerie in Den Haag gaat opnieuw uitspraken van Geert Wilders onderzoeken. Na een rechtshulpverzoek van justitie in Oostenrijk bekijkt het uitlatingen die de PVV-leider in 2015 in Wenen heeft gedaan. AD >>

Uitspraken die neer komen op wat de imam hieronder zegt over de islam.

Wilders zei twee jaar geleden tijdens een speech in Wenen onder meer dat de islam een ‘ideologie van oorlog en haat’ is. De PVV-leider zei ook: ,,De islam roept mensen op terroristen te zijn, de Koran laat daar geen twijfel over bestaan.’’ Een moslimorganisatie uit Wenen deed daarop aangifte tegen Wilders, waarna het Oostenrijkse openbaar ministerie een gerechtelijk vooronderzoek begon.

Het OM is al 7 maanden bezig met dat onderzoek. Dat is omdat ambtenaren niet uit het raam kijken tijdens hun werk of naar de koffiemachine slenteren, nooit met propjes schieten en al helemaal niet via hun neusgat kleine snotjes uit hun hersens pulken. Doen ze niet, echt niet, sprookjes, ze werken keihard van uw geld om het laatste restje democratie wat we toch al niet hadden definitief om zeep te helpen.

Reactie Geert Wilders bij de Telegraaf >>

En hier de bewuste toespraak:

Doe mee met 8.345 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on OM onderzoekt opnieuw uitspraken Geert Wilders

 1. polderboy // juni 2, 2017 om 20:54 //

  Dergelijke onderzoeken worden op uren verantwoord. Interessante vraag zou zijn hoeveel uren op zo een onderzoek zijn geschreven.
  Uiteindelijk gaat er het immers alleen maar om, dat kritiek op islam verboden moet worden,
  gelijk dat in het Vaticaan ervan, Mekka, zo geldt, of Raqqa.

  Het belang van die urenbesteding is daarmee nihil, mits je Raqqa van dienst wil zijn, en dan “Rot je maar op als Officier van justitie!!”, zou Aboutaleb zeggen, “naar Raqqa en je ISIS vriendjes”.
  Ik geef hem daar geen ongelijk in.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: