Nieuw

Leraar noemt Wilders de nieuwe Hitler – Kamervragen

Vragen van het lid Beertema (PVV) aan de minister van OCW over het bericht dat docenten van het Zandvlietcollege in Den Haag Geert Wilders en de PVV demoniseren:

1.)
Bent u bekend met het artikel in het Voorburgs Dagblad waaruit blijkt dat docenten van het Zandvlietcollege in Den Haag scholieren voorhouden dat de partijleider van de Partij voor de Vrijheid Geert Wilders de nieuwe Hitler is?

2.)
Bent u het met ons eens dat deze manier van lesgeven gekwalificeerd moet worden als indoctrinatie en demonisering? Zo nee, waarom niet?

3.)
Bent u bereid om in gesprek te gaan met het schoolbestuur van het Zandvlietcollege en erop aan te dringen dat het alles in het werk stelt om per onmiddellijk een einde te maken aan alle vormen van indoctrinatie en demonisering van welke democratisch gekozen politicus of partij dan ook? Zo nee, waarom niet?

4.)
Bent u het met ons eens dat de betreffende geschiedenisleraar ongeschikt is voor het onderwijs en per onmiddellijk voor de klas moet worden weggehaald?

(*)
https://voorburgsdagblad.nl/komst-politiek-meldpunt-voortgezet-onderwijs-noodzaak/

Via PVV >>

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7219 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on Leraar noemt Wilders de nieuwe Hitler – Kamervragen

 1. Ivan Chapka // juni 2, 2017 om 02:29 //

  Mijn vrouw heeft haar Master History, kon geen baan vinden i.v.m. haar leeftijd (toen 50), terwijl dit soort linkse klootzakken overal terecht kunnen.
  Zelfs in de kinderopvang lukte het niet. Overal maar dan ook overal is het onderwijs geïnfecteerd met linksen en de kinderopvang met moslims.
  Trouwens m’n dag is weer vergald Fubar door dat je die grafkop van de Leeuw weer boven aan het artikel plaatst.

  Liked by 7 people

 2. Republikein // juni 2, 2017 om 02:50 //

  Blaaskanker, maar nog niet dood Ivan.

  Liked by 1 persoon

 3. Bidden helpt. Als je met veel mensen tegelijk en wel braaf iedere avond op dezelfde tijd en op dezelfde knietjes bidt dat er iemand [met juiste personalia en sofinummer] de blaaskanker moet krijgen dan zorgt de Heere daar gewoon voor. Na afloop even metzunnalluh met een waxinelichtje op een viaduct en naar believen een stukje wenen [hoi Timmerfranz] en het hart is weer gerust. Wees geduldig, soms duurt het wel 1 jaar voor je gebed wordt verhoord. Er mogen ook vooraf ingevulde gebeden worden opgestuurd.

  Liked by 1 persoon

 4. De PVV kan trouwens uit werkbesparing net zo goed vooraf ingevulde kamervragen op de kopieermachine leggen. Zijn allemaal nagenoeg hetzelfde en er wordt nooit op gereageerd. Als je dan al interessant wil doen moet je op de twitter alle PVV-ers oproepen om vanavond om 20.00 uur [Zoeloe] allemaal bij het Torentje te melden teneinde de daarmee gebouwde metselstenen zorgvuldig af te bikken. Zelf gereedschap naar keuze meebrengen.

  Liked by 1 persoon

 5. zandvliet zandbak, zoek de overeenkomst, dat verklaart wel veel

  Like

 6. @Rien, zal wel hetzelfde zijn als R’dam Afrikaander of Charlois ,laten we zeggen bijna geheel Rotterdam Zuid zandbak

  Like

 7. Klippie73 // juni 2, 2017 om 11:26 //

  Laat hij ook een klacht indienen, zien hoe dat wordt afgedaan.

  Like

 8. polderboy // juni 2, 2017 om 12:15 //

  Laster, smaad en aanzetten tot haat is sprake van. Elke ambtenaar kan altijd in persoon daarvoor in privé een aangifte tegen gedaan worden en aansprakelijk gesteld worden, naast het overheidsinstituut waarvoor die werkt.

  We zitten wel met de huidige constitutionele constellatie in ons maag.
  Belangrijk is immers Brussel, en daar zijn lui als Timmermans en Mogherini voortrekkers van multiculti, en de gelijkschakeling van met name politieke islam en onze democratie hier.
  Een van de feitelijke Brusselse machthebbers, Merkel, ex-stasi en dochter van een na de capitulatie van de Nazi’s naar de DDR gevluchte dominee, heeft in Brussel de grootste massa immigranten uitgenodigd, waarbij zij volkomen schijt heeft gehad aan het bestaande Dublin verdrag.

  Het is natuurlijk een keuze geweest, om macht aan dergelijke lui uit handen te geven, en een succesvolle EG douane unie veel te snel aan die megalomane idealisten uit handen te geven.

  Like

 9. Zolang je naar niets aanmerkt op sylvana, want dat mag niet…..

  Like

 10. @polderboy: Ik deel Uw suggestie dat er aangifte van smaad en laster gedaan moet worden tegen die docenten van het Zandvlietcollege te Den Haag. Dus Geert, Doen dus!

  Like

 11. @Breinbrouwsels // juni 2, 2017 om 10:06

  Jij wilt de stenen afbikken. Ik had laatst op twitter gedreigd om de tweede kamer dicht te metselen. Vroeg Martin Bosma me hoe hij er dan nog in moest komen. Ik antwoordde dat hij zich meer zorgen moest maken hoe er dan nog uit te komen 😉

  Liked by 1 persoon

 12. Johan // juni 2, 2017 om 20:30 //

  Het is te triest voor woorden dat leraren zo’n extreme linkse houding aannemen en dat naar de kinderen projecteren ik zou het niet accepteren dat hij dat bij mijn kind zou doen.

  Like

 13. Peter // juni 3, 2017 om 10:02 //

  Ben een beetje verbijsterd, natuurlijk wil iemand niet met Hitler vergeleken worden, maar er zijn wel parallellen te trekken en daar zal op school waarschijnlijk over gepraat worden. Is dat dan links, is dat demoniseren? Ik vraag me af waar dit land naar toe gaat als de PVV de enige partij wordt in heel Nederland met vrijheid van meningsuiting!

  Like

 14. Bertus // juni 3, 2017 om 12:00 //

  Liever nog leven onder hitler
  Dan onder die rat die er nu zit

  Like

 15. Louis van Deursen // februari 25, 2018 om 18:42 //

  Goed dat er een partij is die wat tegengas geeft. Men moet niet vergeten dat dit ergens zijn ontstaan heeft. Waarom dan gaan zitten janken dat zo’n partij er is. De Haagse elite moet eens op gaan letten. Een en ander zou wel eens tot anarchie kunnen gaan leiden. Een tot nu toe brave burger zou wel eens dingen kunnen gaan doen, die niet van hem verwachten.
  Ik kan me voorstellen dat men buitenlandse mogendheden gaat faciliteren wanneer men landelijk geen gehoor vindt. Het maakt dan toch niet meer uit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: