Nieuw

Hungary must pass law on ‘mafia-like’ Soros-funded NGOs, PM Orban says

Victor Orban

Hungary will push ahead with legislation to put foreign-funded non-governmental organizations under more scrutiny, as those financed by billionaire George Soros operate as a “mafia-like” network, Prime Minister Viktor Orban said on Friday.

Orban, a right-wing populist, has long criticized civil society organizations funded by Hungarian-born Soros, accusing them of opposing his tough migration policies, and working as paid political activists advocating Soros’ goals.

The Hungarian premier, who faces elections in April 2018, said Soros’ statement on Thursday that he admired “the courageous way Hungarians have resisted the deception and corruption of the mafia state Orban has established”, was a declaration of war.

“This is a declaration of war, no doubt,” Orban told state radio. “The only network which operates in mafia ways, which is not transparent… in Hungary is the Soros network.”

Reuters >>

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Hungary must pass law on ‘mafia-like’ Soros-funded NGOs, PM Orban says

  1. ieznogoedh // juni 2, 2017 om 21:43 //

    Snap er niets van. Die Soros ziet er toch echt uit alsof hij al een tijdje dood is. Waarom leeft hij dan nog?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: