Nieuw

Asielzoekers schenden schoolmeisjes en niemand doet iets – de slachtoffers wordt xenofobie verweten

Het nieuwe spannende Zweden – De docent en journalist Joakim Lamotte heeft er genoeg van. Vandaag bezocht hij weer een school waar jonge meisjes vertellen hoe zij seksueel worden lastiggevallen door zogenaamde vluchtelingkinderen. Maar als de meisjes proberen dit probleem kenbaar te maken bij de schooldirecties en leerkrachten worden ze als racisten weggezet.
– Veel van deze jongemannen zijn geen kinderen, raast Lamotte in een nieuwe video.

Joakim Lamotte is een onafhankelijke journalist die lezingen houdt op scholen over de houding ten opzichte van vrouwen en seksuele intimidatie. Hij heeft eerder gewerkt bij SVT (Zweedse staatstelevisie) en Uppdrag Granskning (Zweeds televisieprogramma vergelijkbaar met Opsporing Verzocht).

Nu heb ik weer een school bezocht waar jonge meisjes me vertellen dat ze worden aangerand door mannelijke immigranten op school. Ze zeggen dat ze zich niet veilig voelen op de schoolgangen. Ze zeggen dat ze na school niet meer alleen naar huis gaan. Ze zeggen dat ze niet meer alleen met de bus reizen. Ze zeggen dat ze in de avonden niet meer alleen naar en van hun sporttrainingen durven, verklaart een verbolgen Joakim Lamotte in een video op zijn Facebook.

En als de meisjes dit vertellen aan de leerkrachten en de directie wordt dit afgedaan als xenofobie.

– Ze worden in principe als racisten benoemd als ze vertellen over hun werkelijkheid en waar ze mee worden geconfronteerd, zegt Joakim Lamotte.

Lamotte legt uit dat hij al anderhalf jaar elke week scholen bezoekt en steeds weer hetzelfde verhaal moet aanhoren: hoe jonge meisjes getuigen dat ze het doelwit zijn geworden van nieuw aangekomen jongens, en als ze erover praten worden ze als racisten weggewuifd.

– En veel van deze jongens die de meisjes seksueel belagen zijn zelfs geen kinderen! Het zijn volwassen mannen die hebben gelogen over hun leeftijd! En ze worden samen geplaatst met minderjarige meisjes. Dat is een verdomde waanzin, dondert Lamotte.

Volgens Lamotte is de seksuele intimidatie niet alleen een probleem in de grote steden, maar misschien zelfs nog wel erger in de kleine gemeenten die de laatste tijd erg veel zogenaamde alleenstaande minderjarige asielzoekers moesten ontvangen. Maar wanneer hij deze kwestie bij de schooldirecties en politici aankaart is er niemand die er luistert en hem serieus neemt. De scholen en zijn bestuurders verraden een hele generatie van jonge meisjes als ze ervoor kiezen om het probleem te negeren, zegt Joakim Lamotte.

– Het wordt tijd dat we de waarheid onder ogen zien zoals de werkelijkheid is en de moed hebben om erover te praten, anders zal dit probleem nooit worden opgelost. Ik weiger om te zwijgen over deze ontwikkeling. Dan zou ik niet in staat zijn om mezelf in de ogen te kijken. Daarom vraag ik u, die hierover zwijgt: politici, beleidsmakers en schoolleiders. Kan je jezelf in de ogen kijken als je opstaat in de ochtend?

Bron:

http://www.friatider.se/joakim-lamotte-nyanl-nda-sextrakasserar-skolflickor-men-ingen-g-r-n-got

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on Asielzoekers schenden schoolmeisjes en niemand doet iets – de slachtoffers wordt xenofobie verweten

 1. “Daarom vraag ik u, die hierover zwijgt: politici, beleidsmakers en schoolleiders. Kan je jezelf in de ogen kijken als je opstaat in de ochtend?”

  Ze zouden in de loop van een geweer moeten staren de volgende keer dat ze wakker worden.

  Liked by 2 people

 2. Paul Veenstra // juni 2, 2017 om 01:05 //

  Politici, beleidsmakers en schoolleiders die zijn racistis door partij te kiezen voor de migranten. Deze stelling moet steeds duidelijker naar voren worden gebracht totdat het effect heeft.
  Een ander idee is het niet meer bezoeken van scholen em werk totdat er minimaal gelijkheid is.

  Like

 3. Greengo // juni 2, 2017 om 12:08 //

  Leerkrachten zijn doorgaans semi-ambtenaren en deze zijn onderhevig aan ambtenarij-doctrine. Wanneer ‘de zaken’ niet bevallen, kunt u beter vertrekken? Ooit een gevalletje meegemaakt welke dit onderstreept: persoon welke in gemeentelijke dienst kon komen, was(!) actief met een politiek, cultureel, historisch blog waarin fijne feitelijke artikelen. De persoon kon in dienst komen MITS deze zou stoppen met het blog ….. !!! Omgeving Maasland … whaaaaaaaaaaaah. Je zal toch voor de gemeente werken … !!

  Like

 4. Greengo // juni 2, 2017 om 12:26 //

  LeerPlicht waarbij je kinderen aangerand (of verkracht) kunnen gaan worden en de schoolmedewerkers niet in staat zijn dit tegen te gaan, vraagt om andere stappen. Zoals niet langer naar school gaan in afwachting van een oproep van de afdeling Leerplicht waar verhaal kan worden gedaan. Uiteraard klachtenbrieven naar de schoolleiding en het overkoepelend orgaan. Aangifte en vooral geen ‘melding’ afd. Zedenzaken. Inschakelen ‘Slachtofferhulp’ ; ‘Anti-pesten’ ; ‘In de Bres voor Meisjes’, enzovoorts. Anders hebben we strakkies scholen met twee ingangen: voor klootzakjes en meiden en worden alle inhoudelijke lessen geëlimineerd en vervangen door suikerfeestgehalte-sharia-koran-lessen waarbij ook lessen in de arabische taal worden ‘aangeboden’. En meidjes op den duur wellicht beter thuis kunnen blijven om aan de ‘biologische taken’ te werken. Wel zo ‘veilig’..

  Like

 5. Greengo // juni 2, 2017 om 12:43 //

  Het meest bizarre van alles is dat met het ruimte geven aan iets als een SEKTE van MOHAMMEDAANSE ALLURE, al het OVERIGE in ONZE GRONDWET om zeep wordt geholpen. Gelijkheid van het een en het ander wordt namelijk binnen de ISLAMITISCHE SEKTE niet, lees: NIET GEACCEPTEERD. Ergens toch jammer dat men die Salafistische beweging welke GRATIS koraantjes uitdeelde, zijn tegengehouden. Vanuit ‘het principe ahum’ snap ik dat laatste wel, doch …. Misschien is het de overheid die met arabische gelden de koraantjes gratis beschikbaar zou kunnen maken. Uiteraard zal dit wat sekteaanhangers opleveren die nu eenmaal geil zijn op braindead volgen en daarmee zichzelf verheffen tot iets van meerwaarde, maar meerdere mensen kunnen dan op gemakkelijke, gratis!!, wijze kennismaken met deze lamlendige dood- en verderf zaaiende SEKTE. Een sekte die alleen heeft kunnen groeien door middel van AGRESSIE en ONDERDRUKKING en MOORD en VERKRACHTING. De keuze gevend tussen VOLGEN of STERVEN. Een sekte als deze zou geen enkele ruimte dienen te krijgen. Simpel. Helaas heeft ‘de Elite’ ervoor gekozen om te buigen en te schikken vanwege OLIE en kapitaal.

  WANNEER U KUNT, LAAT DIE KAR DAN EENS WAT VAKER STAAN EN PAK DE FIETS …. !! Een héél klein begin wellicht. Vanuit daar zijn er vast meerdere ‘rebel’acties voorhanden om het FinancieelKalifaat een ietsje pietsje te beschadigen.

  Like

 6. Willem // juni 2, 2017 om 15:28 //

  Zweedse mannen, sta op en doe er wat aan.

  Like

 7. Greengo // juni 2, 2017 om 15:36 //

  Die Zweedse mannen, vaders, ooms, neven, broers en opa’s zijn h.w.s. op dat soort tijdstippen aan de betaalde arbeid of zelf schoolgaand. Aan de zijlijn is het áltijd gemakkelijker …

  Like

 8. Greengo // juni 2, 2017 om 15:59 //

  Daarbij zullen de onderwijsinstituten het vast onwenselijk vinden wanneer er westerse patrouilles door de schoolgangen wandelen. Westerlingen zullen zich eerst fatsoenlijk dienen te verenigen om een vinger in de politieke pap te kunnen hebben. De sekte daarentegen heeft zich ijzersterk verenigd en vormen vele handen op ene buik en hebben meer dialoog met (elkaar en) de gemeente en gemeentelijke instellingen om de eigen belangen te verzilveren dan menig burger, niet geconformeerd aan deze sekte, weet en/of vermoedt. Het ‘spel’ is vies. En dit zal dienen te worden aangetoond op een wijze waarnaar men MOET luisteren omdat men geconfronteerd wordt met rationele wetten. Teveel in onze maatschappijen hangt van belangen aan elkaar waarin corruptie de overhand heeft en menselijk welzijn ALTIJD te lijden. Spuugzat ben ik dat deel van de Wereld. Maar spuugzat is dat deel van de Wereld ook mij. De wereld zou moeten worden opgesplitst ….. en ik droom nog even verder, wetende dat ik de oplossingen niet ga meemaken. Gelukkig maar want de mensheid heeft nog lang te gaan. Als ze de tijd al wordt gegeven …. 😉 …. En ik meen dat dát niet zo is. U ziet, Greengo zit in een impasse, maar is er toch blij mee dat anderen de lange en moeizame, alsook oneerlijke strijd aangaan, oppakken, voortzetten ………………… !!!! Wel-licht zijn er licht-puntjes .. ‘Nothing ventured, nothing gained.’

  Like

 9. ieznogoedh // juni 2, 2017 om 18:31 //

  Daar waar Saudi Arabie inmiddels voorzitter is van de VN-commissie voor vrouwenrechten, is het misschien geraden om mislims op de scholen te laten patrouilleren. Dan is dit probleem zo over. Geen betere beschermer van vrouwen dan een mislim.
  Je vraagt je af wanneer hoofddoekjes voor alle vrouwen in Zweden verplicht worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: