Nieuw

We gaan weer herdenken dat blanken de slavernij afgeschaft hebben, terwijl negers en moslims er stug mee doorgaan

Met een memre waka, een herdenkingstocht langs de vroegere huizen van eigenaren van slaven, werd donderdag de aftrap gegeven voor de herdenkingsmaand voor de afschaffing van de slavernij. Nederland schafte de slavernij officieel af op 1 juli 1863. Vanaf de start van de slavenhandel in het begin van de zestiende eeuw was Nederland volgens schatting betrokken bij de handel in 550.000 tot 850.000 mensen uit Afrika en Azië. Parool >>

Dat valt in het niet bij de islamitische slavenhandel. Arabieren voerden naar schatting alleen al 120 miljoen zwarten uit Afrika als slaaf, waarvan 4/5 deel overleed. De Turken roofden van 1526 tot 1529 meer dan 3 miljoen slaven uit Hongarije. Dat is in drie jaar tijd vijf keer meer dan wat Nederland in driehonderd jaar aan slaven vervoerde, die we overigens kochten van moslimse en negerse slavenhandelaren.

Het hypocriete gejank van de Nedernegers valt dan ook alleen te verklaren vanuit hun racistische blankenhaat. Als het ze om slavernij zou gaan, zouden ze wel protesteren bij de ambassade van Saoedi-Barbarij waar negerinnetjes vandaag de dag gewoon uit het raam gekieperd worden als ze niet bevallen. De voetbalstadions in Qatar worden gebouwd met slavenlegers, in Mauretanië (Afrika) is slavernij nog doodnormaal net als in Soedan (Afrika).

In het Arabirisch is neger nota bene synoniem voor slaaf.

Waarom horen we jullie daar nooit over ? Zolang jullie daar het zwijgen over doen, moet je je mond helemaal houden. Zweep erover en terug naar Afrika. Geld zat daar (ook voor eventuele herstelbetalingen). Begin je continent eens op te bouwen in plaats van het hier te verpesten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on We gaan weer herdenken dat blanken de slavernij afgeschaft hebben, terwijl negers en moslims er stug mee doorgaan

 1. Gewoon weer invoeren goed plan

  Like

 2. Slavernij ?

  Like

 3. Dit lijkt me interessante informatie voor de hysterica Sylvana Simons !

  Liked by 1 persoon

 4. Kunnen we die Arabieren en de Negeriaanse slavenindustrie niet aansprakelijk stellen? Iets van productaansprakelijkheid? Bij IKEA mag je de meuk ook nog na jááren terugbrengen, maakt niet uit hoe ’t er uit ziet en ze hebben trouwens ook de verpakking nog.

  Like

 5. skeeter // juni 1, 2017 om 22:09 //

  @ fub,
  Waarom niet, Nederland was vroeger goed in die handel en het is een goede manier om die luie moslims aan het werk te schoppen.

  Liked by 1 persoon

 6. Volgens mij ging die West-Indische-Compagnie failliet, dus zo goed waren we er ook weer niet in. Misschien moeten we die negers eens wat herstelbetalingen vragen.

  Like

 7. Republikein // juni 2, 2017 om 01:38 //

  Gelukkig weer vrijdag, werk ik voor mezelf.
  Hoezo slaaf.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Wat Eberhard van der Laan Amsterdam aangedaan heeft – Ik had Van der Laan een lang leven gegund. Achter de tralies. een bloemlezing

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s