Nieuw

Thierry Baudet (FVD) tijdens TTIP-debat – 1 juni 2017

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Thierry Baudet (FVD) tijdens TTIP-debat – 1 juni 2017

 1. Ik zal er maar geen stukje van maken, maar wat een beschamend gestuntel van Gidi Markuszower (PVV)

  Like

 2. Republikein // juni 2, 2017 om 02:06 //

  Een rustig en duidelijk betoog, voor leerlingen uit groep 8 makkelijk te volgen.
  De vragen werden gesteld vanuit de peuterklas.
  Eigenlijk om je rot te lachen.
  Er was er eentje die al tieten had, de jeugd van tegenwoordig, waar moet dat heen.

  Like

 3. Greengo // juli 28, 2017 om 14:02 //

  Received yesterday:

  ‘De zomerstop komt eraan en alles lijkt rustig. Maar schijn bedriegt.

  Voorafgaande aan de recente G20-top in Hamburg is besloten dat een aantal onderdelen van CETA op 21 september al voorlopig in werking treden. Dit terwijl nog lang niet alle nationale parlementen in de EU akkoord zijn gegaan met CETA. Dat is vanuit democratisch oogpunt natuurlijk zeer ongewenst, want het creëert al feiten terwijl de parlementen zich nog moeten uitspreken.

  Aan de vooravond van de G20 bereikten de EU en Japan ook een principeakkoord over JEFTA, het Europees-Japanse handelsverdrag. Wederom een verdrag dat achter gesloten deuren is uit onderhandeld en aan multinationals en grote investeerders te veel macht toebedeeld. Dit nota bene terwijl de EU aankondigde te willen streven naar betere handelsverdragen! Op 23 juni publiceerde Greenpeace ruim 200 pagina’s aan geheime JEFTA-documenten, zelf hebben de onderhandelaars nauwelijks teksten vrijgegeven.

  De ontwikkelingen volgen wij nauwlettend. We richten ons op CETA omdat dit verdrag al af is, eind september in werking treedt en – misschien al kort na het zomerreces – door de Tweede Kamer wordt behandeld. We geven met het willen stoppen van CETA aan dat dergelijke handelsverdragen niet meer kunnen. U kunt ervan op aan dat wij ook de andere TTIP-achtige handelsverdragen zoals JEFTA op de voet volgen.

  In Nederland is het nog onduidelijk hoe de hazen gaan lopen rond CETA. Van de vier partijen die nu aan de coalitie-onderhandelingen deelnemen, zijn VVD, CDA en D66 voorstander van CETA. Er is dus grote kans dat ook de ChristenUnie, tot heden kritisch over CETA, de invoering daarvan zal steunen. Anderzijds zou de PvdA een draai ten goede kunnen maken en tegen CETA kunnen stemmen, nu ze niet meer met de VVD in de coalitie zitten.

  Wij staan in ieder geval klaar om een referendum te organiseren. Wij willen geen zeggenschap verliezen over de standaarden die we hebben in Europa op het vlak van voedselveiligheid, sociale rechten, milieu en dierenwelzijn. We willen geen speciale rechtbanken voor bedrijven, waarin zij miljardenboetes kunnen eisen van overheden als die democratisch beleid wijzigen om de velen te beschermen tegen de weinigen. We willen niet dat onze burgers en parlementen het nakijken hebben.

  We kunnen pas met de officiële handtekeningeninzameling voor het referendum beginnen nadat zowel de Tweede Kamer als Eerste Kamer met CETA hebben ingestemd. Dat zal op z’n vroegst eind dit jaar zijn. Als het zover is moeten we binnen zes weken 300.000 handtekeningen inzamelen. Dat is een enorme klus, waarvoor veel voorbereiding nodig is. Vervolgens moeten wij het referendum zien te winnen. En als we het gewonnen hebben en de Nederlanders wijzen CETA af dan moeten we nog zorgen dat de regering de referendumuitkomst respecteert en CETA niet ratificeert.

  Kortom, we hebben een lange adem en genoeg middelen nodig om deze strijd te voeren en te winnen. Wij zijn daarbij afhankelijk van uw steun. Help ons deze campagne te winnen en word donateur voor een maandelijks bedrag dat u zelf kiest. Na afloop van de campagne wordt uw bijdrage automatisch stopgezet. Klik hier om te doneren:

  https://ttip-referendum.nl/maandelijkse-donaties/

  Mogen we op u rekenen?

  Met vriendelijke groeten,
  Niesco Dubbelboer
  Woordvoerder Platform TTIP CETA Referendum

  https://www.foodwatch.org/nl/onze-campagnes/onderwerpen/standpunt-ttip/e-mailactie0/

  201.224 handtekeningen reeds verzameld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: