Nieuwsticker

Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog

Linkse partijen en demonstranten blijven ijveren voor volledig open grenzen en willen tientallen miljoenen Afrikanen naar Europa halen, wat de totale instorting van ons werelddeel zal veroorzaken.

Slechts 8% migranten in Turijn geregistreerd – Sicilië overspoeld door criminele Afrikaanse migrantenbendes – Burgemeester Palermo: Dit is geen Europese stad meer, maar Beirut – Migrantencrisis Zweden: 76% loog over leeftijd, 98% is man.

Op Sicilië is te zien wat heel Europa en ook Nederland te wachten staat als de grenzen open blijven voor de verwachte –en door links en Brussel gewilde- komst van tientallen miljoenen migranten uit Afrika. Het ooit zo populaire vakantie eiland vervalt door de komst van deze migranten, waarvan er velen zich verenigen in criminele bendes, steeds sneller in chaos en anarchie, zó erg, dat de burgemeester van Palermo zijn stad inmiddels vergelijkt met Beirut, en de maffia de migranten zelfs de oorlog heeft verklaard.

Werkelijke aantal migranten vermoedelijk een veelvoud

Dat het werkelijke aantal moslimmigranten in Europa nu al vermoedelijk vele malen hoger is dan officieel wordt opgegeven, blijkt uit een artikel over een documentaire die een Italiaans TV-team bij het als AZC ingerichte Olympische dorp in Turijn wilde maken. De journaliste en cameraman werden aangevallen door migranten, en konden pas veilig vertrekken nadat de politie tussenbeide was gekomen (zoals we enkele weken geleden al berichtten).

Lees verder:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/05/Italiaanse-maffia-verklaart-migranten-de-oorlog

Doe mee met 7.228 andere volgers

About rommel (1858 Articles)
Adjunct-Directeur-Generaal Collecties Koninklijke Bibliotheek.

1 Comment on Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: