Nieuw

Rel op Amerikaanse school door ‘dag zonder blanken’, professor die niet wil deelnemen onder vuur

Een professor aan het Evergreen State College in de Amerikaanse staat Washington ligt zwaar onder vuur op de hogeschool waar hij lesgeeft. De studenten beschuldigen hem van racisme en op de school braken vorige week twee dagen lang protesten uit. De studenten zijn zo furieus, dat de politie de docent donderdag aanraadde om de onderwijsinstelling tijdelijk de mijden. Hij gaf dan maar les in een park in de buurt.

“De politiecommissaris heeft me verteld dat het niet veilig voor me is om op de campus te zijn,” zei biologieprofessor Bret Weinstein donderdag aan King-5, een lokaal televisiestation.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/922/Nieuws/article/detail/3170629/2017/05/30/Rel-op-Amerikaanse-school-door-dag-zonder-blanken-professor-die-niet-wil-deelnemen-onder-vuur.dhtml?show=art

(h/t Ann D.)

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: