Nieuw

Ramadanaanslag op resort in Manilla

Bij een resort in de Filipijnse hoofdstad Manilla zijn donderdag explosies en geweervuur gehoord. Volgens de eerste berichten zouden er meerdere mensen gewond zijn geraakt. De politie is ter plekke met verschillende anti-terreurteams. Dat meldt CNN. Telegraaf >>

Gasten en personeel werd gevraagd om het gebouw te verlaten.Volgens ooggetuigen vielen er verschillende gewonden nadat ze vanuit het raam op de tweede verdieping sprongen. Volgens CNN zijn politie, brandweer en SWAT-teams aanwezig.

Om hoeveel mannen het gaat, is nog niet duidelijk. Op het twitteraccount van het hotel spreken ze van “onbekende mannen”. VTM >>

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Ramadanaanslag op resort in Manilla

 1. Duchesne // juni 1, 2017 om 21:49 //

  too late too late…..

  Like

 2. polderboy // juni 2, 2017 om 11:44 //

  Moslims en sympathisanten houden sit down tegen al jarenlang weigeren van visa’s aan Israeli’s (Joden) in Saudi Arabië, maar ook andere landen in het Midden Oosten: http://us.cnn.com/2017/06/02/us/iftar-trump-tower/index.html
  Oh wacht, het is tegen Trump, die groepen moslims weigert i.v.m. terrorisme gevaar.

  De (terreur)jood is natuurlijk volgens de Koran de belichaming van het kwaad, terwijl een terreurmoslim niks met islam te maken heeft.
  Die nieuwe multiculti logica moet je wel aan wennen zeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: