Nieuw

Leading Muslim Group Calls for Ramadan ‘Jihad’ Alongside Trump, Farage, May Headshots

A self-described “leading” Muslim group is fundraising on the back of “jihad” in the Islamic holy month of Ramadan, using pictures of President Donald Trump, Brexit leader Nigel Farage, UK Prime Minister Theresa May, and UK Foreign Secretary Boris Johnson on its material.

The Muslim Public Affairs Council UK (MPACUK) issued a tweet at 1:30pm EST on Monday May 29th with an alleged hadith (story/quote) from the Islamic prophet, Muhammad. It reads: “The best Jihad is the word of Justice in front of the oppressive ruler”.

Breitbart >>

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7219 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Leading Muslim Group Calls for Ramadan ‘Jihad’ Alongside Trump, Farage, May Headshots

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: