Nieuw

Jaarlijkse ramadanstenigingen Haarlem hervat

Het was even wachten dit jaar, maar ook in Haarlem is het weer raak net als elk jaar. Utrecht was er als eerste mee dit jaar, Haarlem is tweede nu, de strijd om de derde plaats zal ongetwijfeld gaan tussen Zaandam en Almere als we de statistieken van vorig jaar bekijken.

De Haarlemse oppaspapa’s waren er speciaal een dagje voor thuisgebleven zodat hun jeugd niet naast het podium zou komen en zich in hun islamitische eer aangetast zou voelen.

“Toch is het ook dit jaar weer raak, juist in de ene nacht dat er geen buurtouders rondliepen’’, treurt coördinator Kacem Achahboun in het Haarlems Dagblad. Telegraaf >>

Als toetje, en om het klimaat te helpen, stak de JesseKlaverJugend ook nog twee auto’s in de hens.

Doe mee met 8.063 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6084 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Jaarlijkse ramadanstenigingen Haarlem hervat

  1. Als deze mislim ratten de overhand krijgen (de primitieve rammedan en zijn relletjes zijn de opmaat naar de echte vernietiging van onze westerse samenleving) zal er strijd komen tussen deze miserabele primitieven en de autochtone burger.

    Like

  2. Dit is de opmaat naar een burgeroorlog en daar hebben de meeste Nederlanders voor gestemd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: