Nieuw

Huurwoningen op – nu gratis koopwoningen voor de mohammedaanse bezetters

Volgens de Volkskrant gaat het om een project in Boskoop en Vlaardingen, volgens Sleutelstad.nl om een project in Leiden. Volgens de Volkskrant gaat het om honderd 🔧 kluswoningen voor statushouders, volgens 🔑 Sleutelstad.nl om circa 15 tot 25 in Leiden woonachtige statushouders.

De berooide asielzoekers die helemaal door de Syrische woestijn zijn komen lopen en vervolgens de hele Middellandse Zee overgezwommen zijn met niets dan hun laatste handzaag en klauwhamer 🔹 tussen hun tanden geklemd om Europa op te bouwen, kunnen dat natuurlijk niet zelf betalen dus daar is een vage constructie voor verzonnen.

Om honderd kluswoningen voor statushouders te kunnen realiseren, is in totaal 12 miljoen euro nodig. Daarvoor geeft de stichting Fundering obligaties uit met een rendement van 3,5 procent – de minimale inleg is 500 euro, de looptijd vijf jaar.

De helft van het benodigde bedrag komt van 🏩 Triodos Bank. Voor elke euro die obligatiehouders inleggen, leent de bank een euro aan Fundering. ‘Het is een prachtig voorbeeld van hoe financieel en maatschappelijk rendement kunnen samengaan’, zegt Rianne Koster van Triodos. (Volkskrant)

Spil in het web lijkt Marnix Norder te zijn.

Wethouder Paul Laudy (bouw): ”Wij zijn erg blij dat we weer een zelfbouwproject in Leiden kunnen starten. Woningzoekenden krijgen hier de kans om hun woning helemaal naar eigen inzicht te maken, met begeleiding van Steenvlinder. (Leiden, Sleutelstad)

Norder, voorzitter van woonkoepel Aedes, bouwt met zijn bedrijf Steenvlinder al langer kluswoningen die worden gefinancierd met de uitgifte van obligaties. (Volkskrant)

Marnix Norder (PvdA) is dus een semi-ambtenaar bij Aedes, maar runt daarnaast nog een bedrijfje dat zich ook op de woningmarkt richt. Dat leidt vanzelfsprekend niet tot belangenverstrengelingen. Kan niet, onmogelijk. Marnix Norder was wethouder in Den Haag tijdens het Vestia drama, dus wat zou er mis kunnen gaan dit keer ?

Het „idiote management” van corporatie Vestia heeft de stad Den Haag zeker meer dan 100 miljoen euro gekost. Dat bleek woensdag uit de woorden van de Haagse oud-wethouder Marnix Norder, toen hij werd gehoord door de Parlementaire EnquĂȘtecommissie Woningcorporaties. Die onderzoekt het corporatiestelsel en de incidenten die daar plaatshadden, zoals het verspelen van 2 miljard euro door Vestia. Telegraaf >>

Je maakt er een teringbende van tijdens je wethouderschap en dan krijg je daarna een baantje als voorzitter van woonkoepel Aedes.

Twitter is pissig.

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Huurwoningen op – nu gratis koopwoningen voor de mohammedaanse bezetters

 1. Tjah de welbekende goed aangeschreven Triodos bank daar wil je wel mee in zee.
  http://www.nu.nl/nuzakelijk-overig/3655417/triodos-mogelijk-aansprakelijk-in-fraudezaak.html
  Waarschuwing klanten Triodos bank
  https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?t=103844
  Ik ruik een hele grote scam hahahahahhahaha

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juni 2, 2017 om 01:38 //

  En tegen 3,5% hoog risico lopen, wie is er zo gek om daar in te springen.

  Like

 3. Republikein // juni 2, 2017 om 01:46 //

  En als er vrede uitbreekt, wat dan?

  Like

 4. Esperanza // juni 2, 2017 om 03:21 //

  Kluswoningen voor statushouders, hoe bedenk je ‘t.
  Een gespreid bedje da’s wat die lui willen.

  Like

 5. Esperanza // juni 2, 2017 om 03:24 //

  Verkeerd clipje hierboven, dit moest ‘m zijn.

  Liked by 2 people

 6. Esperanza // juni 2, 2017 om 03:44 //

  Als ’t ze uitkomt weten ze best met een nijptang om te gaan.

  http://www.dumpert.nl/mediabase/7149819/15a31ef7/je_eigen_tanden_trekken.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: