Nieuw

Hoe lang nog voor we overgaan tot ontzetting en bevrijding van de islam?

Een kort filmpje los van alle immer negatieve islam nieuws om uw patriottisch bloed sneller te doen stromen.

Er is maar één uitweg meer, gezien de houding van de heersende elite ten aanzien van de islamisering en de voortschrijdende influx van islamieten en andere gelukszoekers. De Visegrad landen lijken de kar weer te gaan trekken door zich te weren tegen de Europese dictatuur. Blijft ons patriottisch vuur een waakvlam? We zullen ons moeten organiseren om weerstand te kunnen bieden tegen de toenemende islamitische dominantie…

 • holy war crusaderIslam haat polytheïsten
 • Islam haat christenen
 • Islam haat joden
 • Islam haat atheïsten
 • Islam haat boeddhisten
 • Islam haat vrijheid van meningsuiting
 • Islam haat discussie
 • Islam haat democratie
 • Islam haat vrijheid van expressie
 • Islam haat muziek en kunst
 • Islam haat ieder die (gegronde) kritiek heeft op de islam
 • Islam haat vrijheid van denken
 • Islam haat Westerse wetten
 • Islam haat ALLES wat NIET islamitisch is (dat moet allemaal DOOD)
 • Islam heeft maar één doel; Een kalifaat, dar-al-islam met sharia wetgeving

Islamisering is de weg voor de islam om dat te bereiken, een langzame doch gestage verovering op het Westen. En linkse naïviteit en appeasement dragen daar maximaal in bij. Links tuig verdedigt dan ook bij hoog en laag een kreet als “Islamofobie” die vanuit de islam verzonnen is om iedereen en alles de mond te snoeren aangaande kritiek richting de islam en alles wat daaraan gerelateerd is.

islam-has-not-contributed-anything-goodLinks schorem in onze Tweede Kamer of in Brussel heeft zich nimmer verdiept in de islam door eens die verderfelijke koran, de onzinnige hadith en de sira, de biografie van die pedofiele moordenaar Mohammed te lezen. Politiek correct wordt dat alles door hen verdedigd, niet gehinderd door enig gebrek aan kennis.

Zelfs de resulterende jihadistische daden als rechtstreekse afgeleide uit deze islamitische cult worden ge-framed, gecensureerd en goedgepraat. Sociale achterstand, racisme, onbegrip en islamofobie zijn zomaar wat termen die dan worden aangevoerd als onderliggende oorzaken van deze gruwelheden.

Nee goedmensch, het is de islam, de islam en nogmaals de islam zelf. De islam is een dualistisch bestel dat zachtmoedig jegens elkaar dient te zijn maar hard tegen de ongelovigen. De islam zelf herbergt deze haat tegen ongelovigen, de islam zelf draagt al deze haat uit door zich zo te manifesteren tegen de ongelovigen, de kafirs. Plundering, dood en verderf om te komen tot een islamitische staat. Plundering door het sociaal stelsel van een Westers land “leeg” te vreten, het is immers de “oorlogsbuit” zoals pedomohammed voorschrijft. Maar plundering ook op onze medische voorzieningen die relatief zwaarder belast worden door islamieten met meer geboorteafwijkingen door inteelt omdat incestieuze relaties door pedomohammed in die koran zijn toegestaan. Volle neef en nicht is geen probleem. Ook het uitbuiten van het financieel systeem doordat de islamiet tot 4 partners mag hebben die allen (middels scheidingstrucjes) op de “welfare” staat leven teren. Dood en verderf door jihad.

Een jihad door het zwaard zoals bloedige aanslagen maar ook rape-jihad. Een jihad door geld zoals het teren op sociale stelsels en het financieel ondersteunen van islamitische terreur (=jihad). Jihad door de mond (civil jihad) zoals het aangaan van rechtszaken tegen de kafir op gronden zoals net genoemd en vanuit een slachtofferrol, maar ook door infiltratie in overheidsorganen zoals politie, burgemeestersposten of zelfs deel uitmakend van een regering. Jihad ook door het islamitisch liegen (taqiyya) en daarmee de ongelovige te misleiden, pedomohammed zei immers zelf “Oorlog is misleiding” en in dat haatboek de koran staat ook nog eens dat Allah de beste misleider is. En dan hebben we nog de birth-jihad, de islamitische broedmachines draaien op volle toeren ter volle glorie van de islamisering, nog even los van de immigratie-jihad.

Dit alles voedend door ondersteunende activiteiten,de eis tot facilitering van uitzonderingsbeleid op het gebied van gebedsruimtes in publiek domein, halalvoer, halalhypotheken, kopvodeisen, halalzwemmen, islamitische feestdag (Ramadanmaand) erkenning, onderdrukking islamkwetsende zaken, islamitisch onderwijs en allerlei andere islamitische (sharia) regels vanuit hun “geschriften”…

lgbt thrown from roof homo demonstrate banner naiefEn het links gepeupel gaat daar vrolijk in mee door zichzelf (en dus het gehele Nederlandse volk) steeds verder te begrenzen en de islam daarmee meer en meer ruimte te bieden hun shariaregels aan ons op te dwingen. Die dwang vanuit de islam wordt mede kracht bijgezet door onze eigen gemaakte wetten te gebruiken tegen ons, al dan niet verder uitgehold door links denkende rechters. Uitholling door toepassing op een manier en voor zaken waarvoor de wetsregels aanvankelijk helemaal niet bedoeld waren.

Vergiftiging door de islam is inmiddels overal aanwezig. Ook in het onderwijs dat veelal door links geteisem wordt gerund, vindt een enorme indoctrinatie plaats naar de kinderen toe. Gedwongen moeten zij, vanuit de gedachte van culturele verrijking, een moskee bezoeken en deelnemen aan de islamitische gebruiken en gewoontes. Zeepertje wordt van dit alles witheet en daarom heb ik voor u als lezer een filmpje uitgezocht om uw adrenaline wat te prikkelen. Hopelijk gaat het niveau wat stijgen en krijgt u er zin an. Have a nice day!

 • Muslim invasion of Europe (Gates of Vienna 1683)

En weet!, dat door de kruistochten wij nu in vrijheid leven en niet onder een islamitisch juk. Willen we dit islamitische juk wel voor onze kinderen nalaten???
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

23 Comments on Hoe lang nog voor we overgaan tot ontzetting en bevrijding van de islam?

 1. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 2. Langzaam, maar steeds sneller komt dit gore geloof met zijn smerige moslim volk het westen veroveren, maar de grote meerderheid wil het niet zien.
  Mischien is een mislam aanslag met duizenden doden of meerdere mislam aanslagen tegelijk het zijn voor tot hier niet verder! Wij gaan ons eindelijk verdedigen tegen de OORLOG die gaande is…. of nog meer kaarsje, beertjes en mislim knuffelen…. ik hoop gvd het eerste!!!!

  Like

 3. Semper paratus // mei 31, 2017 om 13:21 //

  Vergeet het maar! Wij gaan verliezen. Wel eens gehoord van de grote verdrukking (opebaringen, bijbel)

  We staan aan de vooravond van! Na de totale onderwerping uiteindelijk de bekende armagedon! Met deze totale oorlig zal de iskam worden overwonnen. Komende jaren gaat SA aangevallen worden waarbij Mekka zowieso plat gaat. Ook volgens de profetieen in het alom bekende boek.

  Like

 4. I share your hope Flo

  Like

 5. Ik ben er klaar voor Semper paratus

  Like

 6. Dat moet een record aan ‘tags’ zijn 😉

  Liked by 1 persoon

 7. Whatever they’re looking for or searching on, it’s a HIT, ALWAYS 😉

  Like

 8. trebor2110 // mei 31, 2017 om 17:25 //

  Dat was ook mijn gedachte Fubar

  Like

 9. Duchesne // mei 31, 2017 om 18:24 //

  Ik heb liever mijn adreline op een laag peil, zodat ik rustig kan mikken. Druk maken zet weinig zoden aan de dijk, net als veel geluid maken. Wie de invasie wil stoppen begint bij de collaburateurs en de verradende politici. Iedere minder is er een minder….

  Liked by 2 people

 10. skeeter // mei 31, 2017 om 18:59 //

  @Duchesne,
  Deze geeft er niet om als je een beetje beverig bent.
  http://www.tracking-point.com/

  Liked by 1 persoon

 11. Cor leonis // mei 31, 2017 om 20:14 //

  Semper Paratis heeft helaas wel gelijk.
  Ook voor degenen die niet in de Christelijk God geloven, lees de link maar eens aandachtig en goed door. Het is een ernstige waarschuwing voor de eindtijd waarin wij nu leven.

  De Islamitische Antichrist

  …..”God is begonnen de waarheid te onthullen over de Laatste Dagen en de opkomst van de islamitische Antichrist, die de moslims Imam Madhi noemen. In dit boek zullen we onomstotelijk aantonen dat alleen de islam de rol van de Antichrist kan vervullen.
  U zult zien hoe de islam probeert haar islamitische Kalifaat in het Midden-Oosten te doen herleven, wat perfect voldoet aan de rol van het ‘Rijk van het Beest’ in de Bijbel. En tevens hoe de islam van plan is om een nieuwe Islamitische Wereld Orde te creëren door middel van de Global Jihad, die zal beginnen met de verovering van Jeruzalem….”

  http://www.wimjongman.nl/artikelen/docu-islam-antichrist/Islamitische%20antichrist-boek.html#11

  Liked by 1 persoon

 12. renato // mei 31, 2017 om 22:00 //

  Het is niet dat ik er toe wens aan te zetten, want dat wordt, in tegenstelling tot het gedrag en de knotszotte uitspraken van de geïmporteerde haatbaarden, in de door de overheid en de manipulators uit SA zwaar gesubsidieerde kazernes, hard door onze dhimmitude policorimbecielen afgestraft, maar mijn geslachtsdeel gaat stevig uit de broek en fier zonder invloed van een blauw tablet naar de hemel gericht met de vaderlandse vlag er aan vast geknoopt, wanneer er een ondemocratische daad wordt gesteld om het ingekakte volk explosief wakker te doen schudden en de komende vijftig jaren alert te houden, zoals de verstreken periode, waarin de teloorgang van onze seculier autochtone samenleving via manipulatie en ultralinks universitaire hersenspoeling de grachten aan de karakteristieke gordel in is geschoven. Mag ik dit nog even zeggen??

  Liked by 1 persoon

 13. renato // mei 31, 2017 om 22:02 //

  En dan bedoel ik dus niet een aanslag zoals in Birmingham heeft plaatsgevonden, maar het is misschien wel onoverkomelijk. Mijn hart jankt.

  Liked by 1 persoon

 14. renato // mei 31, 2017 om 23:19 //

  En dan kom ik op de gedachte dat onze cultuur en met name de klassieke muziekgeschiedenis die na vele jaren tot een fantastische wasdom is gekomen die zomaar door onze l(ij)ders te grabbel wordt gegooid. Over literaire hoogstandjes maar niet te spreken. Wanneer ik Carlos Kleiber de 7e van Beethoven zie dirigeren, dan is het een feest in mijn hart om die man op de bok te zien dansen. Dit is slechts een voorbeeld, maar in breder perspectief zullen we, als we niet wakker worden, er aan moeten wennen dat muziek welke door alle giganten is gecomponeerd, onder invloed van het woestijnvolk nooit meer wordt uitgevoerd en valt te beluisteren
  . Toneelstukken waar de vonken van af spatten en de literatuur waarvan de spetters je tegen je kunstgebit aan regent. De wetenschap die ons en de meeliftende parasiterende zandhappers ontstellend ver vooruit heeft geholpen en ons als samenleving vooruit zou kunnen trekken. Het verstand van de mens als onaangepaste entiteit heeft blijkbaar nooit naar een niveau kunnen toegroeien waarin hij respect heeft kunnen opbrengen voor de omgeving waarin hij leeft. De onderlinge twisten woeden al vele eeuwen voort. Hetzij diplomatiek onderhuids, hetzij aan de masculine oppervlakte. Mens, schaam je diep…!!!

  Like

 15. Esperanza // juni 1, 2017 om 00:25 //

  Like

 16. Greengo // juni 1, 2017 om 00:41 //

  Zeepertje wat heb je gedaan? Behalve een stevig relaas en een stapel tags … is het eerste cijfer van het getal der volgers … verdwenen?

  Like

 17. tja renato, ons frustratieniveau komt wel overeen…

  Like

 18. Geen idee wat je bedoelt Greengo

  Liked by 1 persoon

 19. Cor leonis // juni 1, 2017 om 20:33 //

  Nog meer bewijs dat de Islam gebruikt wordt om het Westen te vernietigen:

  Top Illuminati Grand Wizard: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.” (WW3)
  Posted on June 1, 2017 on YouTube: https://youtu.be/0dXD2H0m74g

  Liked by 1 persoon

 20. Goed dat de blogger hier weet dat hij een polytheïst is. Hopelijk komt hij tot inzicht dat hij geen kind van God is en dat hij beter God lief zou hebben en zal komen in te zien dat Jezus de weg tot God is en aldus zich zal bekeren tot de Christenheid, waarbij hij liefde voor elk schepsel van God zal komen te betonen, welk geloof of ongeloof de ander ook moge bezitten.

  Like

 21. Toch vreemd dat in België en Nederland er zo velen zijn die bang zijn dat de Islam hun land zou gaan veroveren. Dat zij dan niet afvragen hoe het komt dat er dan zo veel mensen zich zouden gaan bekeren tot dat islamitisch geloof. dat komt voornamelijk omdat de meesten niet sterk genoeg in hun eigen schoenen staan en dat zij ook niet de Bijbel gaan lezen om zo de leugens van de katholieke en sommige protestantse kerken in te zien om zich dan tot de Christenheid te bekeren en als volgelingen van Jezus zijn liefdesboodschap uit te dragen, in plaats van zich zondig te gedragen en tegen de schepsels van God te keren.

  Like

 22. De auteur van dat artikel heeft slechts één soort Islam voor ogen. Zoals men niet enkel het fundamentalistisch gebeuren in de Islam mag nemen mag men ook niet de fundamentalistische Christenen als beeld voor alle Christenen nemen.

  Er zijn ook een heel pak Christenen die Islamieten, Joden en zelfs andere Christenen haten, zoals de niet-trinitarische christenen door vele naam Christenen verguisd worden.

  Vergeet ook niet hoe de kruisvaarders verkrachtten, moorden en roofden alsook hoe de inquisitie verschrikkelijk te keer ging; Indien men die verschrikkelijk Christen terroristen als algemene vertegenwoordigers van het Christendom zou nemen is dat niet volk ook niet veel beter als de Islamieten die u voor ogen hebt.

  Veralgemening is de grootste fout die een mens kan make.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: