Nieuw

De moslim komt uit de mouw – meer dan 75 procent van de alleenstaande minderjarige asielzoekers blijkt ouder te zijn dan 18 jaar

Wetenschappers hebben bevestigd wat de meeste mensen al wisten - Ahmed is geen alleenstaande minderjarige asielzoeker maar een volwassen islamitische oplichter.

Idioot Zweden – Wat veel critici al jaren zeggen en voor zijn gestigmatiseerd en moesten spitsroedelopen is nu bewezen. 76 procent van de alleenstaande minderjarige asielzoekers die door Rättsmedicinalverket (Gerechtelijke geneeskundige dienst) zijn getest zijn ouder dan 18 jaar. Weer een onderwerp waar de enige oppositiepartij Zweden Democraten (SD) en de alternatieve media gelijk in heeft.

Rättsmedicinalverket heeft van de Zweedse migratiedienst tot nu toe ongeveer 4 200 orders ontvangen voor medische leeftijdbepalingen, en nu zijn dus de eerste 581 resultaten gereed, schrijft Rättsmedicinalverket.

In 442 van de gevallen die zijn afgewerkt beoordeeld Rättsmedicinalverket dat de “onderzochten 18 jaar of ouder zijn”. In vijf gevallen blijkt uit de onderzoeken dat de onderzochte “mogelijk” 18 jaar of ouder is. In 134 gevallen oordeelt Rättsmedicinalverket dat het onderzoek “mogelijk aangeeft dat de onderzochte onder de 18 jaar is”.

Als basis voor de vrijwillige medische leeftijdbepalingen wordt een röntgenfoto van de verstandskiezen gemaakt en een MRI van het kniegewricht. Medische leeftijdbepalingen worden verricht wanneer de immigratiedienst van mening is dat de leeftijd van alleenstaande minderjarige asielzoekers onduidelijk is. Het zijn er dus waarschijnlijk nog veel meer die ouder zijn dan 18 jaar.

Gigantisch schandaal

De alleenstaande minderjarige asielzoekers bedriegerij is een gigantisch schandaal voor Zweden. Zo veel geld, zo veel lijden. In sommige gevallen bedroeg het dagtarief 16 000 kronen (1 700 euro) per alleenstaande minderjarige asielzoeker. De disfunctionele Zweedse overheidsdiensten en beleidsmakers hebben geweigerd om te accepteren wat allang duidelijk was voor veel mensen, buitenlandse media, en personeel wat met alleenstaande minderjarigen werkt – iedereen zag het duidelijk, maar de overheid en de media keken de andere kant op en verketterde iedereen die het duidelijk zichtbare bekritiseerde.

Een hele generatie van “17-jarigen” uit het Midden-Oosten en Afrika zijn naar Zweden gekomen vanwege de aanzuigende werking van het open deur beleid, en de hantering van de overheid betreffende leeftijd kwesties. De Zweedse jongeren zijn in hun eigen land ontheemd geraakt. Meisjes en vrouwen, maar ook jongens voelen de gevolgen van de grote groep MENA-mannen en jongemannen die Zweden overspoelen.

De politie heeft vastgesteld dat een grote meerderheid van de seks-criminaliteit op de zomerfestivals verleden jaar zijn begaan door alleenstaande minderjarige asielzoekers. Bij ernstige misdrijven zoals verkrachting zijn gevallen bekend waar de daders een strenge sanctie zijn ontlopen door het opgeven van een lagere leeftijd. Verschillende onderzoekers hebben erop gewezen hoe problematisch een samenleving wordt als een enorm gebrek aan evenwicht tussen de geslachten bestaat, en met een mannelijke overschot.

Zweedse minister van immigratie met alleenstaande vluchtelingkindjes op de foto die een kop groter zijn dan hem.

Marokkaanse straatkinderen

Gegevens van de grenspolitie laten zien dat de Marokkaanse groep mannelijke asielzoekers meestal liegen over hun leeftijd, schrijft Svenska Dagbladet. Valse identiteiten is ook een groot probleem. Van de 77 personen die op vingerafdrukken gecontroleerd werden bleek dat 65 Marrokanen onjuiste informatie had vermeld. Dit kon worden geverifieerd met behulp van vingerafdrukken van de Marokkaanse autoriteiten.

Gedurende vele jaren hebben ten onrechte vele tienduizenden volwassen mannen, voornamelijk uit Afghanistan en Somalië asiel in Zweden gekregen, in overeenstemming met de regels die gelden voor kinderen. Elk van deze “minderjarige asielzoeker” kost de Zweedse belastingbetaler ongeveer een miljoen kronen (110 000 euro) per jaar. Alleen al in 2017 zal de Zweedse belastingbetaler bijna 40 miljard kronen (4,4 miljard euro!) moeten ophoesten voor deze leeftijdijdbedriegers.

Zweedse staatsminister Stefan Löfven bezoekt alleenstaande minderjarige asielzoekers. De blinde idioot.

De leeftijdbedriegerij vertegenwoordigt slechts een klein deel van deze asielbedriegerij. Behalve dat het geen kinderen zijn, zijn ze ook niet alleenstaand of vluchtelingen. Het is nu goed gedocumenteerd dat deze jongemannen in groepen naar Europa gesmokkeld worden door bendes die betaald worden met grote sommen geld van de families van deze jongemannen.

De bedoeling is dat hun zonen na ontvangst van een verblijfsvergunning in Zweden als ‘anker’ dienen, zodat de rest van zijn familie als gezinshereniging naar Zweden kan emigreren. Een alternatief is het idee dat hun zoon zich in Zweden vestigt en geld opstuurt naar zijn familie in homeland.

Bron:

http://news.cision.com/se/rattsmedicinalverket/r/de-forsta-medicinska-aldersbedomningarna-klara,c2274253

https://samtiden.nu/2017/05/ensamkommandebluffen-sin-nakenhet-76-procent-18-ar/

http://avpixlat.info/2017/05/30/alderstester-bekraftar-stor-majoritet-av-ensamkommande-ljuger-om-sin-alder-ar-vuxna-man/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8220 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on De moslim komt uit de mouw – meer dan 75 procent van de alleenstaande minderjarige asielzoekers blijkt ouder te zijn dan 18 jaar

 1. Minder erg dan de verhouding 48-50 zoals ik daarnet las:

  Ik zoek het positieve in de berichtgeving zoals je merkt 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // mei 31, 2017 om 01:08 //

  Je verstand staat er bij stil en onwillekeurig vraag je je af wat de mensen heeft bezield die met die migranten industrie bezig waren. die ervoor verantwoordelijk waren. Dachten die dat hun bedrog voor eeuwig onopgemerkt zou blijven? Dachten die dat Zweden zo onmetelijk rijk was dat ze het wel zouden kunnen dragen?

  Like

 3. Republikein // mei 31, 2017 om 01:23 //

  Zolang er nog bier is blijf ik positief.

  Liked by 2 people

 4. Tommy Robinson kan zich beter met Engeland blijven bemoeien en de ellende in Zweden aan mij overlaten. Uw galkikker zit er in Zweden dichtbij en doet zijn best als eerst teleurstellend nieuws uit Zweden te brengen. Op een of andere rare manier schep ik daar veel genoegen in. Het leed in Zweden met de rest van de wereld een beetje delen.

  Like

 5. skeeter // mei 31, 2017 om 05:19 //

  @Tijl Uylenspiegel // mei 31, 2017 om 01:08 //
  Rekenen kunnen linksen over het algemeen niet, daarom alleen al zouden ze nooit een bestuursfunctie mogen bekleeden.
  En omdat ze gigantisch falen ten opzichte van de vrij denkende mens jatten ze het liefst hun geld bij elkaar.

  Like

 6. skeeter // mei 31, 2017 om 08:58 //

  Moslim komt hier ook uit de mouw,
  Muslim sues little Caesars for 100 million because pepperoni on pizza not halal.
  Net op fox news
  Het is hier ook duidelijk mongolistan.

  Like

 7. Islam bron van de eeuwige jeugd

  Like

 8. Caeyberghs // juni 1, 2017 om 21:25 //

  Europeanen moeten vlug reageren anders binnen twee jaar bestaan er geen europeanen meer. Ze moeten allemaal terug naar noord afrika. Zoals voor de ôorlog een muur bouwen in de middelandse zee. Iedereen blijt thuis en fat ze maar beginnen te werken in plaats van neuken😈👹👺

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s