Nieuw

Overheid kookt dementerende bejaarden in ovens en stuurt 160 miljoen naar Afrika voor koelkasten

Misschien niet voor koelkasten, dat blijkt niet uit het stukje, maar wel om vluchtende klimaatnegers die het in Afrika te warm onder de voeten wordt het leven daar wat aangenamer te maken in de hoop dat ze dan niet op een van de invasieboten van Artsen zonder Geweten aanmonsteren om hier vrouwen en kinderen te komen verkrachten.

Wij beginnen met de kop van het AD van vandaag : Verontruste familieleden: ‘Demente ouderen in snikhete portacabins’ .Een van de kinderen van een  door stichting Aafje verzorgde demente ouderen vertelde het volgende:

Persons ( het kind van een van de betroffenen ouders )  kaartte de mogelijke problemen met de oplopende temperatuur weken geleden al aan bij de locatiemanager van Aafje. Ook de ombudsvrouw van Aafje werd op het probleem gewezen. ,,De containers voldeden aan alle voorschriften en regels, kregen ik en mijn zus te horen. Mocht het toch te heet worden, dan zouden ze wat gaan regelen. Maar tot op heden is er niets geregeld. Dat is niet normaal en kan echt niet. Het gaat hier om mensen van rond de 90 met dementie. Die kunnen geen kant op. Vreselijk. Vrijdagmorgen om 10.00 uur was het al 28 graden binnen. Ook het personeel kan geen kant op. Wie klaagt, heeft een probleem met de leiding.’’

Hoe schril is de verhouding met de situatie waarin Eriteeërs en Syriërs klaagden over de woonsituatie in de hen toegewezen gloednieuwe woningen in de Haagse wijk Ypenburg. GeenNieuws >>

 

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Overheid kookt dementerende bejaarden in ovens en stuurt 160 miljoen naar Afrika voor koelkasten

 1. Ze laten de dementerenden rustig, ook ’s nachts, door de buurt lopen waar het sterft van spoorwegovergangen en drukke verkeerswegen omdat er maar 1 (één) nachtzuster in het hele gesticht te vinden is wegens bezuiniging en een beveiligde uitgangsdeur niet meer gemonteerd wordt omdat ze toch gaan verhuizen en het gebouw gaan slopen. Of er in de hal ook een automaat stond waar het bezoek verse luiers voor een tientje kon trekken weet ik in dit geval niet.
  De lamzakken vinden namelijk dat er rustig 2% van het klootjesvolk de vinketering mag krijgen of gewoon afsterven. Dat gebeurt bij elke move die ze doen. Of het de zorg is, de geluidshinder, asbest, fijnstof, medicijnvergiftiging maakt niet uit. Afgekeken denk ik van die andere teringhonden die onze kinderen als soldaat naar een of ander kutland sturen om voor lamzakken en dit pokkeland te sterven. Mag ook 2% zijn. Komt in de dagrapporten en statistieken. Trots als een hond met 7 lullen als ze eens 1,7% casualties hebben.

  Like

 2. trebor2110 // mei 31, 2017 om 00:49 //

  Ik denk dat ze dit gewoon expres doen , zo overlijden er weer een paar extra deze zomer dat houd de boel in roulatie .

  Liked by 2 people

 3. Vieze vuile klote instellingen daar moesten ze een bom op gooien !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: