Nieuw

Moslims boos op burgemeester Hilversum wegens link tussen ‘ramadan’ en ‘meer overlast’

by Bert Brussen

Terreur allochtone jongeren jaarlijks tijdens ramadan op hoogtepunt, mag niet van booslims

De voorzitter van Bewust Moslim, Ali Ozturk, is woest op de burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes (PvdA). In een burgemeestersbrief (PDF) reageerde Broertjes onlangs op de aanhoudende terreur door voornamelijk allochtone jongeren in het ghetto Hilversum-Oost. In deze brief wordt expliciet de link gelegd tussen de ramadan en extra straatterreur want “de ervaring leert dat er dan meer ongeregeldheden zijn. Tijdens de ramadan zijn we dan ook meer alert.”

Dat mág natuurlijk niet van Bewust Moslim, want “het is onjuist dat er een causaal verband bestaat tussen crimineel gedrag en de maand Ramadan. De islamitische maand Ramadan staat voor moslims in het teken van bezinning, aanbidding, goed gedrag, tolerantie & saamhorigheid en zet nergens aan tot grensoverschrijdend gedrag” aldus Bewust Moslim in een uitgebreid en woedend persbericht.

‘Onjuist en kwalijk beeld over islam’

Volgens Bewust Moslim…

leeesverder>>
tpo\bertbrussen
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Moslims boos op burgemeester Hilversum wegens link tussen ‘ramadan’ en ‘meer overlast’

 1. Het was vanmorgen ook op het nieuws te zien, meerdere gemeenten nemen extra maatregelen vanwege de overlast, het nachtelijk over de straat hangen en het oa kapotrammen van bushokjes etc.

  Liked by 1 persoon

 2. Die broertjes is een moslimhoer hij haalt ze met bootladingen binnen achter gesloten deuren en onder de pet .
  Bewoners worden gescreend als men overleg will over het azc en beperkt toegelaten tot de vergadering en aan alle kanten gefrustreerd met beperkingen in aantal bezoekers.
  En zomers staat ie bij de moslim invasanten het tuintje te schoffelen want ze hebben een een gezinswoning binnen een jaar gekregen drie keer raden door wie .
  Jouw kinderen kunnen op een wachtlijst van 15 jaar gaan staan .
  Hey broertjes val ffe deaud in je tuintje .
  http://paper.hilversumsnieuws.nl/open/91757bd1#p13

  Liked by 1 persoon

 3. JackvanderVeen // mei 30, 2017 om 15:11 //

  Volgens alle getinten zijn juist alle getinten lieverdjes,wat zij ook uivreten of uitgevreten hebben.
  Flikker toch op “echte turk” öztürk. Ik kots van jou en al je smerige vriendjes. Buiten mij miljoenen mensen meer die van jullie kotsen.
  Flikker op naar waar je hoort, thuis achter de tv (en niet er voor aub)

  Liked by 1 persoon

 4. De waarheid is soms hard, maar het blijft wel de waarheid, daar kan geen booslim tegenop

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s