Nieuw

Een beetje minder gezeik van Bolo op Fenixx is voor iedereen een heel stuk beter

Subtiele manier om even mede te delen dat deze lamzak liever met een biertje in de tuin zit dan Duitse artikelen te lezen omtrent de zelfvernietiging van Europa middels het binnen harken van smerig islamitisch straattuig. Het ontbijten in de tuinkamer, ja dat is zo een glazen hok in de tuin waar je een bankstel in pleurt om tijdens regenbuien toch van je tuin te kunnen genieten, spreekt mij op dit moment ook meer aan dan het bekijken van het RTL nieuws in de vroege ochtend en het doorbladeren van De Gelderlander aan de keukentafel.

Wat een waardeloze paginavuller die ze met die Bolo hebben binnen gehaald op Fenixx! Ach ze wisten een paar jaar terug waar ze aan begonnen die randstedelingen van Fenixx. Want wat verwacht je anders van een van oorsprong Nijmegenaar en inmiddels een echte Bourgondische zuiderling die overal poep aan heeft mits er maar wat te vieren is en die het Brabantse volkslied inmiddels in meerdere toonhoogte kan boeren.

De BBQ draait overuren tijdens de ramadan om de buurt te voorzien van de heerlijke lucht van gebakken spek. De plaatselijke slijter moet per definitie zelf naar de bank om geld te halen wanneer ik me statiegeld kom innen, oké overdrijven is ook een kunst natuurlijk maar daar heb je uiteraard eerder nog nooit iets van gemerkt wanneer je me stukjes bagger hier op dit blog leest.

Ach wat kan ik op dit moment nog roepen omtrent de politiek in Nederland, een formatie circus waar men in het uitermate democratische Noord Korea nog een puntje aan kan zuigen. Kan je trots op zijn en men heeft toch lak aan ons dit toont ons de vlag van D’66 of die van het VVD die hoog in de hemel hangen aangezien het akkoord waar een ruime meerderheid van Nederland op tegen was omtrent de Oekraïne nu ook door de eerste kamer gejast is. Heil Hitler! Oeps sorry zo mag ik niet spreken omtrent onze vrienden uit de Oekraïne.

Facebook krijgt steeds meer problemen met Fenixx er verdwijnen steeds meer artikelen in het politiek correct filter van deze op Gestapo list geschoolde dictatuur dus dat gaat best wel goed komen. We hebben overigens ook een eigen Facebook pagina voor de mensen die dit nog niet weten en hier knal ik drie maal daags alle artikelen op die wel door dit filter heen komen.

https://www.facebook.com/Fenixx01/

Ik zoek overigens nog iemand die deze taak vanaf woensdag middag tot dinsdag middag van me kan en wil overnemen. Solliciteren hoeft niet je mag het er gewoon opgooien, alles kan en mag mits het filter het accepteert en ik kijk naar me vakantie wel hoe ik me account weer terug kan krijgen van de Facebook Gestapo indien mensen een beetje te ver zijn gegaan.

Zoals ik al begon een kleine week geen last van Bolo moet een verrijking voor Fenixx zijn en daarna beloof ik plechtig om weer met verse energie tekeer te gaan tegen heilige huisjes, de islam, de politiek en de staatspropaganda diensten. Alhoewel het zo maar eens kan gebeuren dat mijn collega’s het wel lekker vinden om verlost te zijn van de inbreng vanuit het zuiden des lands. Kan ze daar niet eens ongelijk ingeven!

1

Wens iedereen mooi weer zodat wij dit ook hebben………….

‘hasta la vista’ en tot over een week Bolo 

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Een beetje minder gezeik van Bolo op Fenixx is voor iedereen een heel stuk beter

 1. Eerlijk? Ik schrok een beetje van de aanhef en dacht dat je definitief afscheid wilde nemen maar gelukkig, meneer gaat even weg voor een midweek! Het zij je gegund vriend, rust lekker uit, geniet van je familie en vrienden, maak het niet te gek met de drank en een hele fijne vakantie toegewenst!

  Like

 2. Geef die speklappen eens ffe door en de whiskey ook graag .
  Vakantieganger .

  Like

 3. Ach Tijl ik moest nog wat schrijven anders krijg ik deze week niet uitbetaald LOL

  oké ook nog even snel wat whiskey doorgeven dan

  Like

 4. Feniks // mei 30, 2017 om 23:42 //

  Nou fijne vakantie dan maar en tot daarna.
  Die BBQ is wel een goed idee.
  Speklappen..Yakkk..maar sate van gemarineerde varkenshaas lijkt me wel wat.

  Like

 5. Avidia // mei 31, 2017 om 01:02 //

  Fijne vakantie, wij redden ons wel :-}

  Liked by 1 persoon

 6. Bolo, je moet wel beseffen dat jouw vakantierust betekent dat ik nu extra de zweep moet slaan op de rest van de redactie om jouw achterstallig werk in te vullen. Het arbeid gaan verrichten wat jij achterlaat. En waarom heb ik geen VRA-tje van je gezien met het verzoek om voorlopig van dienstplicht te onttrekken? Het zal lekker worden als iedereen hier maar op vakantie gaat zonder mij iets te zeggen. Je absentie uren worden genoteerd om bij terugkomst dubbel in te halen.

  Like

 7. Geniet er van, makker !

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // mei 31, 2017 om 02:18 //

  Nou maak je borst maar nat rommel, ik ga morgen naar mijn boot en ik weet nog niet of ik daar blijf slapen… !

  Like

 9. skeeter // mei 31, 2017 om 04:28 //

  @Feniks // mei 30, 2017 om 23:42 //,
  Er gaat niks boven wat gebarbequed vet, lekker dat vet beetje aanbranden voor een beetje knapperig aan de buitenkant. Vet vlees heeft meer smaak.

  Like

 10. Turkij? schat ik zo… 😉 #ENJOY @bolo
  Enne, ik ros sowieso alles naar mn FB als ik niet weer eens geblocked ben EN Zuckerberg even niet kijkt…
  oh en @bolo, @zeepertje zit ook in Bourgondië dus om nu ieder zomaar onder de randstedelingen te scharen?

  Like

 11. hihi een heerlijke schrijfwijze………….fijne vakantie Bolo en heerlijk zo’n heuse bourgondiër. Genieten…..vooral dat de speklucht lekker door je buurt geurt…..hihihi. PS je kunt iemand medebeheerder maken van de FB pagina en ‘ontslaan’ als mede beheerder na je vakantie. Ik deel idere dag stukkies van Fenixx op mijn fb site. Dus ik kan deze als tijdelijke medebeheerder wel op je fb site plaatsen, indien je wilt. Stuur me maar een mail.

  Like

 12. Duchesne // mei 31, 2017 om 09:13 //

  Bourgondie…..ik had er bijna gewoond een aantal jaren terug. Relatief redelijk onbesmet met mislams, rust en links en rechts val je terug in de tijd. Terug in de tijd, wie in Ameugny bij het gemeensthuis het oude bulletinbord bekijkt ziet nog afbeeldingen vanngranaten en mijnen met de boodschap ze niet mee te nemen…..ruim 70 jaar na dato…..over kwaliteits producten gesproken… Denkend aan de toekomst vraag ik me af wanneer er een mislam losgaat op Taize, het gedroomde terreur doelwit om de Islam als enige ware sekte op de kaart te zetten. Het zal nog wel gebeuren denk ik. Bourgondie, waar je letterlijk nog een kist met goud uit de grond kunt halen, incluis Merovings koningslijk met gouden bijl. Waar je nog een huis kunt kopen dat je mag afbreken en elders opstapelen….een huis dat al in vijf dorpen heeft gestaan sinds 1574….zo zonde van Franrijk dat ze ooit moslims hebben toegelaten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: