Nieuw

Zwitsers kanton Bern weigert 108 miljoen dollar aan vluchtelingen te besteden

De Zwitserse regio Bern heeft een regeringsplan geweigerd om nog eens honderd miljoen dollar te besteden aan de opvang van minderjarige vluchtelingen. In een referendum weigerde de lokale bevolking de regeringsmaatregel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zwitsers kanton Bern weigert 108 miljoen dollar aan vluchtelingen te besteden

 1. Just fucking wow echt die smerige linkse honden wat een vuilnis is dat zeg.
  Let even op in e cartoon hoe het alleen de blanken zijn die crimineel gedrag vertonen echt wat zijn die lui ziek in hun hoofd.

  Like

 2. Geen shares op FB toegestaan @Rommel
  #CENSUUR

  Like

 3. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Democratie werkt alleen als de overheid Referenda uitkomst opvolgt. Helaas niet in Nederland.

  Like

 4. In een echte democratie wordt middels een referendum uitslag door de overheid gewoon uitgevoerd. In Nederland kennen wij dat niet omdat de gemiddelde Nederlander blijft stemmen op mensen die niet luisteren naar de bevolking.. Je krijgt waarop je je stem uit brengt. En Nederlanders zijn laf, zwak en gedegenereerd.. Dus is het misschien toch beter dat we uitgeroeid worden. Dat is namelijk een natuurlijk proces. Alleen de sterksten hebben recht op overleving in de natuur. Dus laten we snel de Sharia invoeren dan hoeven de Nederlanders niet zo lang te lijden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s