Nieuw

Trump says jihad attacks “contrary to spirit of Ramadan,” Muslims enraged because he mentioned terrorism

What about jihad violence is contrary to the spirit of Ramadan? The many Islamic authorities quoted in this piece would disagree with President Trump. But Muslims are enraged anyway, because Trump had the temerity in his Ramadan message, alongside these soothing falsehoods, to mention jihad terrorism. He is supposed to toe the establishment line that Muslims who commit violence in the name of Islam and in accord with its teachings have nothing to do with Islam.

“Trump’s statement on Ramadan is almost entirely about terrorism,” by Sarah Pulliam Bailey, Washington Post, May 26, 2017:

President Trump issued a statement on Ramadan — a holy month of fasting and prayer for Muslims around the world — that focused primarily on violence and terrorism. His statement was a stark contrast from the Ramadan message President George W. Bush issued in the aftermath of Sept. 11, 2001, in which he emphasized how millions of Americans are Muslim and explained Islamic belief.

“At its core, the spirit of Ramadan strengthens awareness of our shared obligation to reject violence, to pursue peace, and to give to those in need who are suffering from poverty or conflict,” Trump wrote.

Jihad Watch >>

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Trump says jihad attacks “contrary to spirit of Ramadan,” Muslims enraged because he mentioned terrorism

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: