Nieuw

Festival Parijs – verboden voor blanken

Racistische haatnegers

De eerste editie van het Nyansapo Festival, dat in het weekeinde van 28 tot 30 juli wordt gehouden, wordt geadverteerd als ‘een evenement met wortels in het zwarte feminisme, activisme, en op Europese schaal’. 80 procent van het evenement is gereserveerd voor zwarte vrouwen. Daarnaast is er nog een discussiegroep over ‘Afro-worstelingen’, waarbij ook zwarte mannen aanwezig mogen zijn, en het derde gedeelte (over ‘postkoloniaal feminisme’) is toegankelijk voor iedereen. Volkskrant >>

We gaan niet alleen steeds meer ellende krijgen met de islam, aan de Afrikaanse multicultuurbrengers gaan we ook nog veel plezier beleven. Ik ben benieuwd naar de reactie van de blanke social justice warriors die nu niet aanwezig mogen zijn en hoe die dit racisme zullen bagatelliseren.

Dat de integratie van negers Afrikanen ook mislukt is, valt niet zo op, omdat de ellende met islam het overschaduwt, maar de volgende twee kaartjes zijn alleszeggend:

Afrika. Mohammedanen willen niet tussen negers wonen. En die 7% Polen zijn toch nooit thuis, want die werken wel, en ze konden alleen in de Bijlmer een kamer vinden:

naamloos98

Suriname:

naamloos99

Er is nog ophef als blanken geweigerd worden, terwijl die er nooit is als mannen geweigerd worden, want mannen die mag je gewoon schaamteloos discrimineren.

De organisatie van het festival heeft in een reactie laten weten dat de opzet van het programma klopt, maar dat zij de ophef hierover niet snapt. Die is er volgens haar namelijk nooit als feministen mannen weigeren op bijeenkomsten. Powned >>

Kom maar binnen met je knecht, aankomst bij Dokkum dit jaar.

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7219 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Festival Parijs – verboden voor blanken

 1. @Fub
  Geen shares FB toegestaan #CENSUUR

  Liked by 1 persoon

 2. Frans Borst
  Rotterdam, Netherlands
  6 days ago
  REASON FOR SIGNING PETITION

  EU is damnation for western mankind and dangerous with open borders. My Dutch city Rotterdam is 85% ethnic and 75% Islam!! Stop this please. I live in a califaat. Only white man in neighberhood Whole Southside is a ghetto. Full with drugdealers and wanted terrorists. Thnx Merkel and Rutte.

  Like

 3. Fuck video weer door youtube verwijderd je moet echt elke fucking video gaan backuppen tegenwoordig anders verdwijnt ie .

  Like

 4. skeeter // mei 29, 2017 om 18:24 //

  Mooie kans om met een vrachtwagen door het niet witte gedeelte heen scheuren,

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: