Nieuw

Boos? Nee, woedend!

Door: Andrea Walraven-Thissen

De laatste dagen is er veel geschreven en gezegd rond de aanslag in Manchester. Meningen, (eigen)wijsheden….ik houd me niet bezig met de oorzaken van wat er gebeurde. Ik werk als er gevolgen zijn. Ik schrok van diverse statements van opiniemakers, die de bijeenkomsten van mensen in Manchester interpreteerden als “de mensen reageren gelaten”. Iemand schreef zelfs dat de mensen die samen op een plein spontaan zongen massaal “hun angst en woede aan het onderdrukken waren”. Wat een enorm verkeerde constatering; alle reacties, dus zeker ook woede en agressie komen voorbij. Ik zal een paar voorbeelden geven in de tweede helft van dit stukje.

Lees verder:

https://www.linkedin.com/pulse/boos-nee-woedend-andrea-walraven-thissen

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Boos? Nee, woedend!

 1. JackvanderVeen // mei 29, 2017 om 15:40 //

  Voorbeelden hoef niet. Ongelooflijk hetgeen de media, over welk gebeuren dan ook, aan onzin spuit. Die journalistieke opleidingen lijken wel gedoceerd te worden door afrikaanse mongolen. Of de volgers zelf zijn zo super achterlijk. Die zien wat niemand ziet, maar denken dat al lezend iedereen hun onzin slikt. DUS NIET!!!

  Like

 2. Bla bla bla …

  Like

 3. Oooh, het is een tweet onder dit stukje op GS
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/nieuwsuurpropaganda_heeft_niks_met_journalistiek_te_maken.html

  Mij onduidelijk wat die tweet in het stukje doet, maar zal wel.

  Ja Nieuwsuur was schandalig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: