Nieuw

Tom Dumoulin wint de Giro

Hij moest het nog even spannend maken in de laatste week door twee keer tijd toe te moeten geven in een bergetappe, maar wist het recht te zetten in de laatste tijdrit. De honderdste Giro werd pas op de laatste dag beslist. 37 jaar na Joop Zoetemelk wint een Nederlander weer een grote ronde.

De meeste tijd verloor Dumoulin door een niet geplande sanitaire stop:

Aankomst Tom Dumoulin in de tijdrit vandaag:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Tom Dumoulin wint de Giro

 1. Esperanza // mei 28, 2017 om 21:31 //

  Geweldig gedaan van Tom. Woont niet ver van mijn woning in Belgiê vandaan.
  Binnenkort zie ik hem wel naar een rianter optrekje vertrekken nu ongetwijfeld het grote geld lonkt.

  .https://www.1limburg.nl/huldiging-voor-tom-dumoulin-woonplaats-riemst?context=default

  Like

 2. Esperanza // mei 28, 2017 om 23:38 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s