Nieuw

Ramadam: moslims stenigen homo’s in Utrecht

3 Nederlandse homo’s bekogelt met stenen door jongens van 14 en 15 jaar.

Donderdagmiddag werden in het Nederlandse Utrecht drie homo’s bekogeld met stenen door vier jongens van amper veertien en vijftien jaar oud. Ingeborg Huisman, die zelf lesbisch is, was getuige van de feiten. “Ook dit gebeurt in Utrecht, zegt ze woedend,” in een nieuws bericht van de Nederlandse krant a.d.

Huisman is nog steeds onder de indruk als ze haar verhaal vertelt. Zelf was ze met haar zoon van negen aan het varen op de Ministroom in de buurt van de Abstederdijk in Utrecht. Over het watertje liggen een paar lage bruggen. Huisman vertelt dat ze tijdens haar boottochtje een bootje tegen kwam met daarin drie vrolijke homo’s. “Die hadden het heel gezellig, maar ik voelde aan mijn water dat dit niet goed zou gaan toen ik vier rotjochies op een brug zag staan. Meteen daarop werden de mannen uitgescholden en bespuugd. Bij de volgende brug kregen de drie homo’s stenen naar hun hoofd. Het mag een wonder heten dat niemand gewond raakte, maar ik zag wel de haat in de ogen van die vier rotjochies, heel eng.”

Holebi.info >>

Doe mee met 8.345 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Ramadam: moslims stenigen homo’s in Utrecht

 1. h’m geen booslims zo te zien

  Like

 2. Headerfoto is slechts ter illustratie, is geen foto van de daders.

  Like

 3. Duchesne // mei 28, 2017 om 21:32 //

  Kut homo’s, beetje zichzelf niet laten stenigen maar vluchten, beetje homo had zijn middelvinger opgestoken en geroepen dat hun vaders vanochtend nog zo lekker op de parkeerplaats aan het oraliseren waren geweest…..

  ff kort, niets helpt behalve weerbaarhed. Per keer dat je vlucht word in het kopje van de mislam zijn machtgroteren daarmee zijn arrogantie. Werkt perfect bij de gemiddelde burger, en soms averechts bij iemand die niet onder de indruk is en sinds kind al een vaker in de apenheul is geweest.

  Homo’s, ga op krav maga, ga op schietles en wees geen hulpeloos zielig wijf maar een vent met ballen of een bitch met een gezonde agressie. “if you look like food you will be eaten”

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: