Nieuw

De sluipende acceptatie van islamterrorisme

Goedmensjes bezig met hun terrorismebestrijding.

U heeft het vast al gemerkt, een sluipende acceptatie van islamitische terreur is zich aan het verspreiden. We moeten met gemoedsrust accepteren dat moslimextremisten onze kinderen vermoorden. We mogen niet boos zijn. De burgemeester van Londen heeft gezegd dat terreuraanslagen “deel uitmaken van het leven in een grote stad”. Een ‘geruststelling’ die ik steeds vaker hoor en lees is dat de kans om bij een verkeersongeluk om het leven te komen veel groter is dan bij een terroristische aanslag betrokken te raken. Het bagatelliseren en minimaliseren van het probleem dat islam heet is in volle gang.

Een hardnekkig steeds terugkomende mantra is dat we liefde moeten vertonen voor de verminkte en dode mensen in Engeland, Frankrijk en andere westerse landen. Na de terroristische aanslag van maandag op kinderen en jongeren in de Manchester Arena heeft deze mantra in de media een nieuw niveau bereikt.

Het is een omslachtige manier om op te geven. Een oproep om zich te onderwerpen aan islamitisch geweld, brutaliteit en minachting voor de menselijke waardigheid. Is dit werkelijk wat we willen?

Deze gelatenheid en gewillige overgave komt langzamerhand mijn strot uit, omdat het voor mij duidelijk is dat dit het begin is van het einde van de westerse beschaving. Als onze civilisatie zichzelf niet verdedigt zal het ten onder gaan. Dan belandt de chaos, anarchie, en wetteloosheid zoals we zien in het Midden-Oosten en Afrika ook in Europa.

Mijn vraag aan de mensen die hartjes met hun vingers maken en naïef over liefde praten: Hoeveel mensen moeten er nog vermoord worden voordat jullie bereid zijn om in plaats van gezwets over tolerantie eindelijk is realistische maatregelen te nemen om dit islamitische geweld te stoppen? Hoeveel? Duizend? Honderdduizend? Een miljoen? Je eigen kinderen?

Hoe langer deze goedmensen hun ogen gesloten houden en de politieke macht op zijn handen blijft zitten, des te moeilijker zal het zijn om de ontwikkeling te keren en een eind te maken aan de islamitische razernij.

Als de islamitische burgemeester van Londen Sadiq Khan zegt dat hij bereid is te accepteren dat zijn kiezers worden vermoord in bomaanslagen, truckaanvallen, en mesaanvallen zijn we ver van huis. Dit is, volgens hem, het leven in een grote stad.

Godzijdank zijn er nog mensen die vechten tegen dit relativisme en tolerantie voor terrorisme en weigeren om het als een deel het alledaagse leven te zien. De voormalige Britse politiechef Richard Kemp schrijft in de Daily Express dat het tijd wordt de zijden handschoentjes uit te trekken. De voornaamste reden dat de bomaanval op onschuldige tieners in Manchester kon worden uitgevoerd is omdat het aantal moslimextremisten in het Verenigd Koninkrijk zo groot is dat de politie ze niet allemaal in de gaten kan houden, zelfs niet als ze geregistreerd staan als veiligheidsrisico.

Omdat ze te talrijk zijn om te surveilleren moet het aantal gereduceerd worden. Kemp stelt daarom voor dat alle niet-Britse burgers die betrokken zijn bij islamextremisme het land worden uitgezet. Met betrokkenen bedoelt hij ook iedereen die voor terrorisme pleiten. Degenen die een dubbele nationaliteit hebben moet het Britse worden ontnomen en vervolgens gedeporteerd.

Moslims die Europa verlaten om in naam van de islamitische staat of andere jihadistengroepen deel te nemen aan moorden en martelingen moet niet worden toegestaan ​​om terug te keren. Zij zijn het meest gevaarlijk omdat ze geoefend en getraind zijn in extreem geweld. Britse burgers die betrokken zijn bij gewelddadige islamitische groeperingen die niet kunnen worden gedeporteerd moet overwogen worden om ze te interneren.

Kemp geeft toe dat dit draconische maatregelen zijn en de rechten van verdachten die moslimterrorisme aanhangen kunnen schenden, maar dat is beter dan dat ze op vrije voeten zijn en gezagsgetrouwe Britse vrouwen, mannen en kinderen van het leven beroven.

In mijn beleveniswereld zijn dit doordachte voorstellen die systematische handelingen wil laten verrichten om een eind te maken aan islamterreur, inderdaad misschien een beetje resoluut en buiten het denkkader van de goedmens, met zijn hartjes en vlaggetjes op zijn Facebookprofiel. Die het liefst met de kop in de grond over mensenrechten jankt terwijl ze van achter islamitisch genaaid worden. Die gaan volledig krankjorum. Maar daar kan ik niet mee zitten. Liever dat linkse gezeik dan een moslimterrorist in Manchester.

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4396 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

20 Comments on De sluipende acceptatie van islamterrorisme

 1. Niks niet draconisch, in Spanje heeft ze 700 jaar gekost om erachter te komen dat het enige dat werkt is het deporteren van ALLE moslims.

  Waarom moeten we toch elke keer weer het wiel opnieuw uitvinden ?

  Het is al lang bekend.

  Like

 2. Alphons Mantel // mei 28, 2017 om 08:06 //

  de paspoortafgifte aan niet-Europese moslims is nooit beargumenteerd door parlement of EU

  Like

 3. polderboy // mei 28, 2017 om 08:49 //

  Rutte stelde eerder dat “we in oorlog” zijn. Maar moet het krijgsrecht tijdens oorlogstijd dan niet gelden? Inclusief de doodstraf voor de vijand: jihadtuig en trawanten?

  Islam kent sinds haar ontstaan overigens altijd al oorlogsrecht, vanwege de oorlog, de jihad.
  Desertie uit het islamleger als moslim, afvalligheid geheten, kent volgens militair recht de doodstraf. Kritiek op het gezag, ongehoorzaamheid; subversieve uitingen tegen het hoogste (militaire) gezag in oorlogtijd leidt in islam ook tot de doodstraf:
  In Saudi Arabië, krijgt man de doodstraf voor atheïstische opmerkingen.
  https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/04/27/a-saudi-arabian-man-has-been-sentenced-to-death-after-insulting-muhammad-on-twitter/?utm_term=.bb89f30f615a
  In Saudi Arabië krijgt een demonstrant de doodstraf.
  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-behead-disabled-man-munir-adam-protests-forced-confession-torture-death-sentence-court-a7758041.html

  Rutte stelt: we zijn in oorlog. Islam is in oorlog en heeft geldend oorlogsrecht. Nu wij nog.

  Like

 4. Duchesne // mei 28, 2017 om 10:15 //

  #polderboy…..Rutte vergeet te vertellen dat de oorlog waar hij het over heeft de oorlog tegen de autochtone bevolking is…..eventueel krijgsrechten standrecht zal vooral de eigen bevolking betreffen, je wijkagent die jou een nekschot geeft omdat jij een wapen hebt aangeschaft om je gezin te beschermen of omdat er geen koekje en twintig euro bij de koffie zat, ofgewoon omdat het bij zijn of haar werk hoort….

  Het is eigenlijk vrij simpel: voor politici is het niet belangrijk hoe ene bevolking is samengesteld of wat die bevolking wil, enkel telt dat dese “elite” tegen ruime vergoeding en bijkomende voordelen zichzelf mogen volvreten. Een politicus die doortastend is en niet met de stroom meezwemt of de kudde volgt zal niet lang een zetel hebben…

  …en ja, sommigen komen echt de politiek in uit overtuiging voor ons allemaal iets goed te doen. Na enige tijd gaan ze op in de massa, omdat gratis geld, je famillie posities kunnen toeschuiven en een goed pensioen krijgen meer doorslaggevend zijn dan integriteit en zelfopoffering.

  Het is ook een vorm van overleven, dat parisiteren met een lintje toe….dus alsje ooit afvraagt hoe mensen ertoe kunnen komen anderen te doden in kampen of te laten sterven omdst ze ene andere mening hebben, het is door dat lintje…..

  …gekochte slaven….

  Liked by 1 persoon

 5. Bob Fleumer // mei 28, 2017 om 11:16 //

  Hoe die Burgemeester van Londen op die plaats terecht is gekomen is mij een raadsel dat is een pyromaan tot brandweer commandant maken!

  Like

 6. polderboy // mei 28, 2017 om 13:12 //

  Na de kindermoord in Manchester zijn nu 1000 man opsporing ieder 14 uur per dag bezig!!
  “A 1,000-strong investigations team, working 14-hour shifts 24/7 has been formed to chase leads and evaluate data.”
  https://www.theguardian.com/uk-news/2017/may/28/race-to-find-manchester-terrorist-network
  Dan nog de kosten voor berechten, gevang zetten, voor de kluit diversiteitsdeskundigen die er extra bij moeten komen, en natuurlijk ook de extra integratiesubsidies voor islamieten.

  Kortom, ga je niet meteen dood aan de jihad, dan wordt je door islam als samenleving wel langzaam financieel kapot gezogen.

  Liked by 1 persoon

 7. Die griet in Duitsland steeds in mannenpak lopend is veeeeeel gevaarlijker dan die moslim in Londen. Die Duitse griet is heel Europa aan ’t verpesten met moslims en zij spekt haar eigen bankrekening via dat wanbeleid.
  BEANGSTIGEND.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // mei 28, 2017 om 20:42 //

  Vraag me niet hoe of waarom of waardoor maar ik heb de afgelopen dagen problemen gehad met mijn nieuwe pc, het lijkt erop dat ik het lek nu eindelijk boven heb maar ik probeer het eerst even via deze reactie.

  Like

 9. Carl Liebknegt // mei 28, 2017 om 21:34 //

  De islam is een fascistisch geloof, iedereen die aan dit moordende geloof hand en spandiensten verleend is een legitiem doelwit.

  Like

 10. Like

 11. trebor2110 // mei 29, 2017 om 00:57 //

  zijn er beelden van de aanslag want ik neem aan dat er genoeg camera,s hangen in de Manchester Arena

  Like

 12. skeeter // mei 29, 2017 om 04:01 //

  @ Tijl Uylenspiegel // mei 28, 2017 om 20:42 //
  Ga me niet vertellen dat je zon ding gekocht heb waar nog een draaischijf inzit,

  Like

 13. skeeter // mei 29, 2017 om 04:04 //

  @ Rommel,
  In die foto met dat wijf ziek ik dat goed of zijn de fun bags lek, lijkt zo plat als een dubbeltje.

  Like

 14. -De burgemeester van Londen heeft gezegd dat terreuraanslagen “deel uitmaken van het leven in een grote stad”.-
  Maar als dat aanslagen tégen moslims zijn dan is dat natuurlijk niet goed volgens diezelfde burgemeester…..

  Like

 15. Write a letter to terrorists! Children told to ‘respect’ killers in new teaching aid

  A NEW teaching aid that recommends schoolchildren as young as seven “write a letter to a terrorist” to help understand their motives has been condemned as “dangerous and misguided”.

  https://www.express.co.uk/news/uk/810115/school-children-told-respect-killers-teaching-aid-talking-about-terrorism/amp

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // mei 29, 2017 om 13:58 //

  skeeter, en jij denkt dat ik aan de binnenkant ga kijken?

  Like

 17. Greengo // mei 29, 2017 om 20:05 //

  Like

 18. Greengo // mei 29, 2017 om 20:22 //

  Like

 19. Greengo // mei 29, 2017 om 20:52 //

  Blikverruimende serie van elk een aantal minuten:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: