Nieuw

Ramadan begins in Afghanistan: Muslim murder 18 with jihad suicide car bomb

“Indeed, Allah has purchased from the believers their lives and their properties, for that they will have Paradise. They fight in the cause of Allah, so they kill and are killed.” (Qur’an 9:111)

“Car bomber kills 18 in east Afghanistan on 1st day of Ramzan,” AFP, May 27, 2017:

KHOST: A suicide car bomber killed 18 people in the eastern Afghan city of Khost today, officials said, in the first major insurgent attack at the start of the holy fasting month of Ramzan.

No group has so far claimed responsibility for the bombing, which provincial authorities said targeted Afghan security forces working with American troops in Khost province.

The attack is the latest in a series of assaults on Western-backed forces as the Taliban step up their annual spring offensive and the insurgency expands more than 15 years after they were toppled from power in a US-led invasion.

“A suicide car bomb in Khost province has killed 18 people and wounded six others, including two children,” said interior ministry spokesman Najib Danish…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Ramadan begins in Afghanistan: Muslim murder 18 with jihad suicide car bomb

 1. polderboy // mei 28, 2017 om 10:00 //

  Ondertussen zijn ramadangangers uit Indonesië, Singapore, Maleisië en de Filipijnen weer met de jihad begonnen op het grensgebied van Mindanao en de rest van de Filipijnen. Daar hebben ze o.a. een kathedraal ingenomen en veel mensen koelbloedig vermoord:
  https://www.nst.com.my/world/2017/05/242682/philippines-deploys-top-commandoes-attack-helicopters-retake-marawi-city

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 28, 2017 om 21:49 //

  vandaag: moslim in vs knalt 7 willekeurige mensen af en een politiefent, wilde graag suicide by cop maar kwam zonder kogels te zitten….
  Helmond: man steekt in op vrouw opfiets, politie geeft GEEN persoonsbeschrijving terwijl dat zeker direct na het misdrijf veel meer kans bied op het aanhouden van de dader….wat doet vermoeden dat de dader geen Kees heet….

  vraag: is er in Nederland een meldpunt voor aanrandingen en of verkrachtingen want hier in de regio komt het verschijnsel volgens de krant en de politie statistieken niet meer voor…..

  …persoonlijk denk ik dat het dudsdanig de spuigaten uitloopt dat het word verzwegen om de bevolking kalm te houden…..nogmaals, het politiek “correct” berichten en verzwijgen maakt dat geloofwaardigheid van krant en politie tot nul daalt bij de bevolking. Misschien is dat wel de grootdte misdaad, dat verzwijgen.

  Like

 3. Duchesne // mei 28, 2017 om 22:40 //

  helder momnet: in de pas gepubliceerde misdaadstatistieken kwam verkrachting niet meer voor als misdrijf…..omdat het volgens de Koran geen misdrijf is maar de schuld van de onzedige / ongelovige vrouw……

  zover kan het dus al zijn, verkrachting niet langer een misdaad maar het verdiende loon voor een vrouw….hoe diep zakt de politie nog voordat de agenten ontslag nemen? of zich bekeren….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: