Nieuw

‘Oorlog’ op zee tegen redders vluchtelingen

Een krant brengt nieuws. Alleen in het geval van het Algemeen Dagblad is dat een beetje oud en belegen nieuws. Wij hadden het hier: “Libië stopt 500 moslimveroveraars en keldert bijna een boot van ‘mensenredders’“, hier: “Lauren Southern detained while trying to stop ⛔️ a refugee boat ⛴️ together with Identitarian movement” en hier:”Lauren Southern explains her action to stop ⛔️ illegal immigration” al staan.

Europese nationalisten willen met een eigen boot voorkomen dat hulporganisaties migranten uit de de Middellandse Zee halen. En de Libische kustwacht is begonnen met schieten. Wordt het oorlog op zee?

Laten we het hopen. Kelder de boten en voer de goedmenschen aan de haaien. Het zal tijd worden.

Zijn organisaties als Artsen zonder Grenzen, Save the Children en SOS Méditerranée humanitaire hulporganisaties die verdrinkende migranten redden uit de Middellandse Zee? Nee, vinden ze bij Generation Identity, het zijn ‘criminele smokkelorganisaties die honderdduizenden illegale immigranten naar Europa brengen en daarmee de veiligheid en toekomst van het continent in gevaar brengen’.

Juist. En we kunnen ze ook hier bestrijden. Ze hebben gewoon kantoren staan hier. Greenpeace heeft er een handje van om zich aan gebouwen vast te ketenen en met spandoeken te staan wapperen. Die andere GroenLinks afdeling RaRa, zette weer andere methodes in, die ook heel effectief bleken te zijn.

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on ‘Oorlog’ op zee tegen redders vluchtelingen

 1. JackvanderVeen // mei 27, 2017 om 19:29 //

  Libië stopt 500 moslimveroveraars en keldert bijna een boot van ‘mensenredders’, soms staat er net één woordje teveel, waardoor ik minder blij ben. In dit geval het woordje “bijna”!

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // mei 28, 2017 om 09:27 //

  Om de invoer van migranten te stoppen is de enige manier de faciliteerders aan te pakken bij de kop. Enkel wanneer deze lieden persoonlijk verantwoording moeten afleggen komt er een eind aan de massa import.
  Wat zou helpen is adressenlijsten en mailadressen, zodat bij iedere nieuwe moord, iedere nieuwe verkrachting of andere smeerlapperij de verantwoordelijke lieden vanuit de bevolking even op de hoogte worden gesteld van het gevolg van hun “goedheid”, eventueel gevolgd met het aansprakelijk stellen….

  Er zijn geschreven wetten, er is een stukje ongeschreven wet en het is vooral dat stukje dat word genegeerd. Het respect voor de gehele bevolking. Mij is niets gevraagd, mij word een wereld opgedrongen die ik niet wil. Ter zijner tijd zullen er mensen ter verantwoording worden geroepen voor hun gutmensch gedrag. Mochtene van mijn kinderen iets overkomen door migranten of allochtonen kom ik persoonlijk de zaak vereffenen bij de verantwoordelijken. Het is fijn te weten waar hun huis woont en wie hun gezicht draagt….

  Like

 3. Duchesne // mei 28, 2017 om 09:30 //

  p.s. verantwoordelijk zijn ook de lokale partijleden van de regeringspartijen die doorhun lidmaatschap steun geven aan het import en vervangingsbeleid. Bij gebrek aan beter….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: