Nieuw

Anti-westerse folders in moskee Manchester

In het BBC-programma Question Time vertelde donderdagavond een man dat hij een foldertje met daarop anti-westerse propaganda in zijn handen gedrukt kreeg in de moskee in Manchester waar terrorist Salman Abedi ook veel rondhing. Dat schrijft de Telegraph.

Volgens de man staat er in de flyer dat er voor ‘bescheidenheid, schaamte en eergevoel geen plaats is in de westerse cultuur.’ De man vertelt: “Dit foldertje komt direct uit de Didsbury-moskee. (…) Ik kreeg het op een open dag.” In de folder staat geschreven dat een samenleving waarin mensen de westerse cultuur uitleven, overal waar je kijkt diep onzedelijk is.

Fok >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Anti-westerse folders in moskee Manchester

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: