Nieuw

Zij stierven in Manchester – slachtoffers islamitische aanslag krijgen een gezicht

Afgelopen donderdag zijn alle namen van de slachtoffers in de openbaarheid gebracht die zijn gedood in de islamistische terroristische aanslag in Manchester.

Onder de overledenen bevinden zich veel jonge vrouwen en meisjes, maar ook een deel ouders en andere familieleden die mee waren gegaan naar het concert of buiten stonden te wachten op einde van het concert toen de bom ontplofte.

Een totaal van 22 mensen werden gedood in de terroristische aanslag, met uitzondering van de aanvaller. Buiten de dodelijke slachtoffers is de toestand nog steeds kritiek voor nog eens tien mensen, vijf volwassenen en vijf kinderen. Er liggen nog steeds 32 mensen in het ziekenhuis na de terroristische aanslag.

Chloe Rutherford, 17, en Liam Curry, 19

Chloe ging met haar vriendje Liam naar het Ariana Grande concert op maandagavond. Beiden werden gedood in de terroristische aanslag.

Het paartje was “perfect en bedoeld voor elkaar” zeggen de twee families in een gezamenlijke verklaring. “Ze wilden altijd samen zijn, en nu zijn ze het.”

Eilidh MacLeod, 14

Eilidh en haar 15-jaar-oude vriendin Laura MacIntyre waren helemaal van het Schotse eiland Barra in Buiten-Hebriden gekomen om hun idool Ariana Grande te zien. Laura is nog steeds in kritieke situatie met onder andere zware brandwonden.

Sorrell Leczkowski, 14

Sorrell ging samen met haar moeder en grootmoeder naar het concert , die beiden ernstig gewond raakten bij de terroristische aanslag.

“Onze hele school en gemeenschap zijn zeer geschokt en bedroefd door deze gebeurtenis en onze gedachten zijn bij Sorrell’s familie en vrienden in deze moeilijke tijd”, zegt de school in een verklaring.

Michelle Kiss, 45

Moeder van drie kinderen Michelle was samen op het concert met haar dochter Millie die een grote fan is van Ariana Grande. “Michelle was Tony’s geliefde vrouw, de moeder van Dylan, Elliot en Millie, dochter van Mick en Christine en zus van Nichola”, schrijft de familie in een verklaring. “De familie was haar leven, en we zijn uiteraard volledig verwoest door het verlies van haar. Ze is van ons weggenomen, en allen die van haar houden, op de meest mogelijke traumatische manier.”

Olivia Campbell, 15

“Zing met de engelen en blijf glimlachen, mama houdt zoveel van je”, schrijft de moeder op Facebook.

Martyn Hett, 29

Martyn Hett’s broer Dan heeft op woensdag aangekondigd dat zijn broer was omgekomen in de terroristische aanslag.

“We kregen het nieuws gisteravond dat onze prachtige, iconische en mooie Martyn het niet heeft overleefd. Hij verliet deze wereld zoals hij heeft geleefd, het middelpunt van alle aandacht,” schrijft Russell Hayward, vermoedelijk het vriendje van Martyn.

Kelly Brewster, 32

Kelly was bij het concert met haar zus Claire en haar nichtje Hollie Booth. Haar zus en nicht raakten gewond bij de terroristische aanslag. Kelly heeft haar nichtje beschermd door met haar lichaam het ergste van de explosie op te vangen toen de bom ontplofte.

“Ik weet niet zeker hoe dit werkt, maar het is geen goed nieuws. Kelly Brewster was niet een van de niet-geïdentificeerde patiënten,” schrijft haar partner Ian Winslow op Facebook.

Naast haar partner laat Kelly ook de 7-jarige stiefdochter Phoebe achter.

Saffie Rose Roussos, 8

Saffie was samen met haar moeder Lisa en haar zusje Ashlee op het popconcert en is het jongste dodelijke slachtoffer van de islamitische gruweldaad. De moeder en het zusje zijn zwaar gewond geraakt maar hebben het overleefd.

Georgina Callander, 18

Georgina ging naar het concert om naar Ariana Grande te luisteren. Tijdens een concert op dezelfde locatie twee jaar geleden, was ze in staat om een ​​foto van zichzelf te nemen waar ze een knuffel kreeg van haar idool. Georgina werd zwaar gewond in de explosie en overleed later in het ziekenhuis.

“Rust in vrede Gina. Ik hou zo ongelooflijk veel van je. Ik ben zo gelukkig dat ik je ontmoet heb en je leren kennen”, schrijft een van haar vrienden op de sociale media.

John Atkinson, 28

Vrienden van John Atkinson vertellen de Manchester Evening News dat hun vriend werd gedood in de terroristische aanslag.

“Net gehoord dat een van mijn goede vrienden die ik heb gekend sinds hij een kleine jongen was gisteravond is overleden. Medeleven aan zijn familie en vrienden. Rust in vrede,” schreef een vriend op Facebook.

Alison Howe, 45

Alison was met haar vriendin Lisa Lees naar de Manchester Arena gegaan om na het concert hun dochters op te halen.

“Ze hebben een lieve zorgzame moeder en stiefmoeder van ons allen ontnomen, ze was fantastisch voor ons allemaal”, schrijft een familielid op Facebook.

Lisa Lees, 47

Lisa was met haar vriendin Alison Howe naar de Manchester Arena gegaan om hun dochters op te halen na het concert.

“Voor degenen onder u die het niet weten, Lisa is er niet meer maar zal nooit worden vergeten. Ik hou van je Lisa, ik zal je zo vreselijk missen”, schrijft haar broer Lee Hunter op Facebook.

Angelika Klis, 40, and Marcin Klis, 42

Angelika en Marcin uit Polen woonde en werkte in York en waren naar de Arena gegaan om hun dochters op te halen die bij het concert waren. Op dinsdag ging een van hun dochters in de openbaarheid met een oproep voor hulp om haar verdwenen ouders te vinden. De Poolse minister van Buitenlandse Zaken Witold Waszczykowski bevestigd dat het Poolse echtpaar werd gedood in de terroristische aanslag.

Nell Jones, 14

14-jarige Nell is één van de dodelijke slachtoffers van de terroristische aanslag. Dit is bevestigd door de directeur van de school waar Nell naar opzat en heeft de andere leerlingen op de hoogte gebracht van wat er met hun klasgenoot is gebeurd.

Jane Tweddle-Taylor, 51

De moeder van drie kinderen wachtte op het vriendinnetje van haar dochter die op het concert waren geweest toen de bom ontplofte.

“Ze was terug gegaan om haar op te halen en ze stonden beiden te wachtten toen de explosie zich voordeed”, zegt haar man Mark Taylor.

Elaine McIver

Politieagente Elaine McIver was samen met haar man Paul en twee kinderen bij het concert. Paul is nog steeds ligt nog steeds in kritieke toestand op intensive care. Eleine was “een zeer geliefde dochter, zuster, tante, vriend en collega, de beste die we hadden kunnen wensen”, zegt de familie in een verklaring.

Wendy Fawell, 50

Wendy was samen met haar 15-jarige dochter bij het concert. Op dinsdag werd bevestigd dat ze door de bomaanslag gedood was.

Courtney Boyle, 19

Courtney was bij het concert met haar stiefvader Philip Tron. Beiden werden gedood in de terroristische aanslag.

Megan Hurley, 15

De 15-jarige Megan Hurley is het laatste dodelijke slachtoffer wat gepubliceerd is. Ze was samen met haar broer bij het concert, die zwaar gewond is geraakt bij de terroristische aanslag.

Bron:

http://www.friatider.se/alla-offer-for-terrordadet-har-identifierats

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Zij stierven in Manchester – slachtoffers islamitische aanslag krijgen een gezicht

 1. En nergens. Maar dan ook nergens in die rouwadvertenties zie ik een schrijntje van woede gericht op de politieke elite die het toestaat en mogelijk maakt hun kinderen te vermoorden. Met emotioneel gezwam en vooral veel rust in vrede worden hun zogenaamde geliefden in de achtertuin onder het gras van de islam geharkt. Fucking losers. Ze verdienen niet beter. Als het mijn kind overkomt krijgt Breivik een celgenoot.

  Liked by 3 people

 2. skeeter // mei 26, 2017 om 06:32 //

  Rommel, ik heb al wel eens vaker beweert dat we nog heel wat Breivikjes nodig zullen zijn om deze strijd te winnen.

  Like

 3. Alphons Mantel // mei 26, 2017 om 07:37 //

  deze rampspoed is allemaal veroorzaakt door de Britse overheid en de geweldige deskundige luiwammessen van de Britse veiligheidsdiensten die elke gevaarlijke gek toelaten

  Like

 4. Semper paratus // mei 26, 2017 om 16:31 //

  Europa is een verloren continent, iedereen zal moeten buigen voor het gedrocht islam. Tenzij er verzetsbewegingen ontstaan om datgene te beschermen wat ons dierbaar is. Ik ben er klaar voor!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: