Nieuw

UK: Schools told to change times of classes, exams and sports days during RAMADAN

The UK continues to bow to its new overlords. As the body count rises, this appeasement and subjugation is particularly nauseating. Are there no patriots left in Britain? No one willing to defend the nation?

“Schools told to change revision classes, exams and sports days during Ramadan”, by Adam Smith, Metro UK, May 21, 2017:

Schools are being told to change revision classes and reschedule sports days to accommodate the needs of Muslim pupils fasting for Ramadan.

A new report is also urging schools to ‘show sensitivity’ when organising graduation celebrations and make PE lessons ‘less strenuous’ as fasting students could be weaker than normal.

This year the Muslim holy month of Ramadan falls starts at the end of May and will clash with GCSE and A Level exams across the country.

It means that thousands of pupils could face sitting exams with empty stomachs, as those who have reached ‘maturity’ are forbidden to eat during daylight, in warm exam rooms at the height of summer.

The report has been published by the Association of School and College Leaders (ASCL), which represents more than 18,000 head teachers and college leaders.

Author Anna Cole said: ‘Young people should be made aware that Islam does not require them to put their futures in jeopardy.’…

readmore>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on UK: Schools told to change times of classes, exams and sports days during RAMADAN

 1. Duchesne // mei 26, 2017 om 11:42 //

  ….bij het zien van de foto biddende mislams vraag ik me af wat de reactie van mislams in Europa is als er een truck over het zooitje heendonderd….het zou zeer verheldenernd zijn om te zien wat de overheid dan doet….het als een incident van een verwarde burger met rascistische motieven benoemen of de macht direct an een boze mislammassa overdragen….

  De macht ligt niet in Brussel, enkel het geld om mensen te betalen die wapens tegen hun eigen soort opnemen ligt in Brussel. De macht ligt op straat en daar moet deze worden terug gewonnen. Niet via de stembus of een peritie of een online protest maar met simpel ouderwets geweld. Onze wereld is tever geinfiltreerd en er zijn teveel collaborateurs om nog via een democratische weg het recht op gelijkheid te halen. Daarvoor is in de loop der jaren al iedere deur dichtgespijkerd door gutmenschen en Dhimmies.

  Het einge dat nog recht is vechten of vluchten, of onderwerpen. De tijd van vrije discussie en respect is ons reeds lang geleden afgenomen, ik denk dat men opzettelijk ons voor de keuze tot geweld of onderwerping stelt. De massa zal buigen en hun dochters als fokvee aanbieden, verzet komt enkel van groepen die elkaar steunen. Nu is mij ook duidelijk waarom motorclubs worden aangepakt door overheid, het is niet enkel symbolisch, het potentiele gevaar is dat alle motorclubs verenigd de politie de baas zijn. Het laatste autochtone gevaar of de laatste mogelijkheid tot verzet….Als er een verval is in orde zullen motorclubs een concurrent zijn voor de politie wat betreft orde handhaving. Tegen mislams heeft de overheid alle verzet al lang opgegeven, men pakt nu enkel wat relatief risicoloos te intimideren is….

  Ik vrees voor de mensen met een eigen groentetuin, alternatieve energie, het opvangen van regenwater oim te gebruiken en het uitwisselen van diensten zonder geld, ze zijn de volgende grootste bedreiging voor de overheid. Het word straks dringen voor de ovens…

  Liked by 1 persoon

 2. Tja Duchesne, ik heb stempeltje C en D…

  Like

 3. JackvanderVeen // mei 27, 2017 om 06:53 //

  Wat eigenlijk zo typisch is aan Ramadan en zijn vasten: elders in de Quran is het verboden om te vasten.
  Namelijk: er staat vermeld dat men goed voor eigen lichaam en geest dient te zorgen (kort omschreven). Daartoe behoort zeker niet het niet eten en drinken over de dag heen en ‘savonds overladen met eten en drinken.
  Ook nogeens,vraagt men omtrent het nut, dan weet niemand een echt zinnig antwoord te geven. Wat redenen die ik hoor: 1. Mee hongergevoel beleven van de hongerenden op aarde (nonsens dus); 2. Reinigen van het lichaam (nog grotere nonsens); 3. Afvallen (allergrootste onzin).
  Het enige en juiste argument is: Mohammed (vzmh) wildede mensen zoveel mogelijk slaafs maken!!!! Hetverplicht vasten was daarvan een onderdeel.
  En of hij het zelf ook deed? ALLAH weet het antwoord, maar huizen hebben om wille van veel redenen muren!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: