Nieuw

Schäuble: Christen könnten vom Islam Toleranz und Gastfreundlichkeit lernen

Den Zeitpunkt hätte man wohl nicht schlechter wählen können: Keine zwei Tage nach dem fürchterlichen Terroranschlag in Manchchester mit mehr als 20 Toten und unzähligen Schwerverletzten bringt der Deutschlandfunk (DFL) auf seiner Webseite unter der Überschrift „Wir können von Muslimen lernen“ ein Interview mit dem deutschen Finanzminister Wolfgang Schäuble, in welchem der CDU-Politiker die Vorzüge des Islams preist.

Wolfgang Schäuble erklärt uns, was wir von den Menschen lernen müssen, für die seine Parteichefin Angela Merkel 2015 alle Einfallstore geöffnet hat. Foto: Chatham House / Wikimedia (CC BY 2.0)

Wolfgang Schäuble erklärt uns, was wir von den Menschen lernen müssen, für die seine Parteichefin Angela Merkel 2015 alle Einfallstore geöffnet hat.

Wörtlich erklärt uns Schäuble diese so:

Im Islam werden auch sehr viele menschliche Werte sehr stark verwirklicht. Denken Sie mal an Gastfreundschaft und Ähnliches mehr, was da ist. Und auch die Toleranz. Ich glaube zum Beispiel, dass Juden über Jahrhunderte in islamisch geprägten Ländern weniger zu leiden hatten als in christlich geprägten Ländern.

Indirekt gibt er wenigstens zu, dass die Juden unter den Moslems „zu leiden hatten“, wenn auch weniger. Warum sie ihre angestammte Heimat dann verlassen mussten, erfahren wir allerdings nicht. Und auch nicht, warum es viele von ihnen aus Europa nach Israel zieht, vorzüglich aus Gebieten wie etwa Paris, wo besonders viele tolerante und gastfreundliche Mitbürger leben…

weiterlesen>>
unzensuriert
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

8 Comments on Schäuble: Christen könnten vom Islam Toleranz und Gastfreundlichkeit lernen

 1. JackvanderVeen // mei 26, 2017 om 11:18 //

  Ik lees toch wat tegenstrijdigheden en technisch falen in zijn betoog.
  Die gastvriendelijkheid is inderdaad erg hoog, MÁÁR dan wel naar familie en geloofsvrienden toe. Die vrienden hebben dan ook weer hun beperkingen opgelegd gekregen.wat men onder tolerantie kan verstaan.
  Dus buiten eigen familie is er eigenlijk niks over van hetgeen Schäubel beweert.
  En waarom de joden minder te lijden hadden onder de moslims dan onder hun duits-oostenrijkse kanselier Adolf Hitler? Simpel: de joden waren reeds gevlucht voordat de moslimlegers gingen belegeren en innemen. Daarbij waren er 1.500 jaar geleden net iets minder mensen op aarde dan nu.
  Schäubeltje, hoe je het keert of wendt, je bent met je speech een echte 3e WO aan het voorbereiden, waarbij het duidelijk is wathet einddoel zal zijn.

  Like

 2. De islam JackvanderVeen, is een dualistisch bestel met 2 sets van waarden, eentje voor de gelovige en eentje voor de ongelovig…

  Like

 3. Samuel // mei 26, 2017 om 12:25 //

  Hoe is het toch zo ver kunnen komen. Een Merkel, die geheimzinnig doet over haar redenen voor “welkom” aan miljoenen, een Schaúble, die “de Europese bevolking wil verbeteren” (geldt ook voor Mogherini e.a. beleidsbepalende leiders van Europa. Zijn het de domsten, wat betreft kennis van de levensgevaarlijke Islam? Moeten de Nederlanders dat zomaar goed vinden. Wat is hier toch aan de hand…

  Like

 4. Duchesne // mei 26, 2017 om 12:31 //

  Er zijn mensen die ten koste van alles gelijk moeten hebben. als die mensen op een machtspositie komen, iets wat hun drang is, dan zullen ze daar dictators worden, smpelweg omdat hun geest zo werkt. Zulke lieden kunnen enkel bestaan als ze tussen soortgelijken zitten. Als anderen afhankelijk van hun zijn. Vroeger maakten dat soort lui zoveel mogelijk kinderen omdat hun zaad het beste was, tegenwoordig willen ze zaad van inteeltkonijnen invoeren…..wat aangeeft dat men het eigen zaad niet langer als zaligmakend en superieur ziet. Dat is een hele grote stap ! Het betekend dat mensen zoals Herr Schauble ( heil, heil, heil wat? ) aan het uitsterven zijn en andere klootzakken zoeken om hun rol te vervullen. er word gezocht naar een grafsteen om het eigen gelijk te bevestigen…..Enter mislam en mislamisten. doorgefokte klootzakken in het kwadraat, zonder gedachten over medemens of compassie. Daar gaat de theorie van Darwin. Niks evolutie en verbetering van de soort…..

  Daarom dus !

  Liked by 1 persoon

 5. De wereld op doʞ uɾız Samuel…

  Like

 6. ein bisschen krank im kopf vielleicht?

  Liked by 1 persoon

 7. Semper paratus // mei 26, 2017 om 16:23 //

  Types zoals Schauble moeten preventief geruimd worden!

  Liked by 1 persoon

 8. skeeter // mei 26, 2017 om 22:42 //

  The sky is not blue, it’s pink stupid

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: