Nieuw

Petertje R. de Vries: ‘Doorlopen mensen, wat stelt zo’n lullig aanslagje nou voor?’

Door: Arthur van Amerongen

Ik vraag me af wat Peter R. de Vries in RTL Boulevard roeptoetert nadat zijn dochter tijdens een concert van de Toppers is opgeblazen door een kamikazemohammedaan. “Ach, de kans dat je in de keuken uitglijdt en met je hoofd in de loeiende oven terecht komt, is oneindig veel groter. Mijn dochter had gewoon een beetje pech. Trouwens, het is helemaal niet bewezen dat het om een islamitische moslimaanslag ging. Ik ga dat bewijzen in mijn komende show.”

Na iedere aanslag duiken ze overal weer op, de nuttige idioten. Petertje de Vries was er als de kippen bij om de slachting van Manchester goed te praten. Het zal me niks verbazen als hij binnenkort woordvoerder van de Wereldraad van Salafitische Moskeeën wordt (als die hem tenminste meer betalen dan de duivel).

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-05-26/lullig-aanslagje-manchester/

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4396 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Petertje R. de Vries: ‘Doorlopen mensen, wat stelt zo’n lullig aanslagje nou voor?’

 1. susan // mei 26, 2017 om 15:56 //

  Als je omgaat met criminelen,zoals Martin Hilligers,de moordenaar van mijn neef ,dan wordt je er zelf ook een,soort zoekt per slot soort en die smerige moordenaar is nog steeds bezig,wel zielig natuurlijk,want zijn ouders waren drugshandelaren,zo gaat dat met bajesboeven,gewetenloos tuig,je zal ze maar ongewild tegen komen,die psychopaten.

  Like

 2. susan // mei 26, 2017 om 16:07 //

  In het jaar 2000 wist die arrogante kwal Peter,R,de Vries het ook beter dan justitie bij de belegering van de boerderij in Helden,waar de ME Martin Hilligers zeker had doodgeschoten,en die kwal hem een vrijbrief gaf helaas,zodat later de broer van die Martin werd vermoord,ipv hij,helaas,maar de rechter vond Martin toch zo zielig,zo’n stakker.Martin gijzelde toen een boerengezin en verkrachtte hun 3 dochters,dit keer wilde hij 2 miljoen.Bij mijn neef,die ook werd gegijzeld ,was dat 1 miljoen, vreselijk mishandeld met messteken en uiteindelijk met vele kogels gedood en dan zou het nog doodslag zijn ook met voorbedachte rade.Een draaideur crimineel door de Vries beschermd.

  Like

 3. ieznogoedh // mei 27, 2017 om 08:47 //

  Wel een erg mooie foto bij dit artikel!!!!

  Dat zal zeer gedaan hebben, meer aan zijn ego dan aan zijn kont.

  Like

 4. Ik vind het verbazend dat die man nog rond loopt.

  Like

 5. polderboy // juni 27, 2017 om 13:40 //

  Hebdo verspreidde satirische tekeningetjes van een profeet, wat niet mocht, dus Peter had begrip voor de heftige reactie: het uitroeien van de Hebdo redactie plus bewakende agenten.

  Peter verspreidt met zijn begrip daarvoor onder het buispubliek een moraal waar menig overlevende lang na WOII nog steeds vol van trauma’s zijn of haar kist mee inging.
  Het is een walgelijke moraal, die van machtswellustelingen die een ideologie volgen, op basis waarvan ze menen het recht gekregen te hebben om iedereen die iets doet (of die iets is) wat niet mag -al is het maar een verkeerd tekeningetje krabbelen, of toevallig Jood zijn- volledig te termineren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: