Nieuw

Obama: Muren lossen geen problemen op

De islamitische massamoordenaar was naar Berlijn gekomen om Merkel te helpen bij haar verkiezingscampagne en om de mohammedaanse invasie van Europa aan te moedigen.

De headerfoto is van de Chinese muur. Dat ding is 8.850 kilometer lang en de eerste delen stammen al uit het begin van onze jaartelling. Dzjengis Kahn liet zich er niet door tegenhouden, maar verder heeft het bouwwerk redelijk zijn taak vervuld. Die Mongolen lieten zich nergens door tegenhouden, die wandelden (te paard) ook doodleuk door islamitisch Noord-India, Afghanistan en Iran om Bagdad te veroveren. Dat konden ze doen doordat ze nog een tikkie wreder en meedogenlozer waren dan de muzelmaniakken. Laat dat een les zijn voor als je islam wilt bestrijden. Islam is nog nooit ergens vreedzaam vertrokken. In de geschiedenis is islam alleen verslagen door harder te slaan dan islam. Die Mongolen waren dan wel weer zo gecharmeerd van de barbaarsheid van islam dat ze zichzelf even later bekeerden.

Obama liegt natuurlijk en dat weten zijn Saoedische bazen prima. Daarom laten zij wel een muur bouwen om hun eigen proxy, ISIS, buiten de deur te houden. En omdat moslims zelf helemaal niks kunnen en er ook te lui voor zijn en zowiezo vinden dat werk door kaffirs gedaan hoort te worden, laten ze hun muur door Duitsers bouwen. Die vervolgens door Obama en de Saoedi’s voor nazi’s uitgemaakt worden als ze er zelf ook eentje willen.

Na de vredesakkoorden van Oslo, begonnen de Arabieren die Judea en Samaria bezet houden onmiddellijk een oorlog (islamieten hanteren een omgekeerd woordenboek, het is niet voor niks dat ze van achter naar voren schrijven), de zoveelste intifadah. Er vielen duizenden onschuldige slachtoffers bij. En sinds die prachtige muur die Israël gebouwd heeft, is het aantal (zelfmoord)aanslagen drastisch afgenomen.

Obama noemde Trump niet maar leek toch te verwijzen naar het beleid van de nieuwe president die een muur wil bouwen aan de grens met Mexico. Mexico, dat Trump voor een racist uitmaakt omdat die een muur wil, heeft zelf ook een muur staan aan de grens met Guatamala om de zuiderlingen buiten te houden.

Nadat Obama Libië in puin had laten bombarderen om de islamitische invasie van Europa mogelijk te maken, betaalde hij wel 25 miljoen om een muur tussen Tunesië en Libië aan te brengen, zodat de oprukkende negerslavenlegers van de islam alleen richting Europa kunnen.

Onze eigen kolonisator Marokko heeft een muur van 2500 kilometer, vier maal zo lang als de Israëlische, gebouwd in de door Marokko bezette Westelijke Sahara waar twee derde van ’s werelds fosfaatvoorraden zich bevinden en dat voor de helft van het Marokkaanse nationale inkomen zorgt.

Ook onze tweede kolonisator Turkije heeft recentelijk een muur gebouwd. Op de grens met Syrië, maar niet op het stuk via waar ze eerst ISIS bevoorraden, en nu zelf Syrië binnengetrokken zijn en een deel van Syrië bezetten. De muur is dus niet om jihadisten te beletten heen en weer te reizen. De muur staat alleen langs het deel van Syrië dat onder Koerdische controle staat.

Op Cyprus is al een bufferzone sinds 1964, en nadat Turkije in 1974 illegaal de helft van het eiland bezette, veranderde dat in een ondoordringbare grens.

Op de grens tussen India en Pakistan hebben ze een bizar ritueel.

Ik weet eigenlijk niet of die er nog staat, maar ook in Belfast stond (of staat) lange tijd een muur. Dat is omdat onze Willem III zo bijdehand was om Schotse protestanten land cadeau te doen in het katholieke Ierland om zo de Ieren te verslaan. De Oranjes beseffen al eeuwenlang heel goed hoe ze een volk kunnen knechten door een vreemde religie te importeren. Ze doen nu weer precies hetzelfde. Diezelfde Willem III was ook de uitvinder/oprichter van ‘The Bank of England’, een staatsbank maar in private handen. Net zoals de FED de DNB en alle zogenaamde staatsbanken.

Ook tussen Thailand en Maleisië staat een muur. Officieel tegen smokkel en drugs, maar iedereen weet dat de islamitische terreur in Thailand vanuit Maleisië komt.

De Hongaarse muur is het beste bewijs dat de EU op onze genocide uit is. In heel Europa nemen de moslimaanslagen almaar toe, terwijl Hongarije er tot nu toe van gevrijwaard is. En juist op Hongarije is de EU piswoest.

Muren zijn noodzakelijk. Muren werken al duizenden jaren. De meeste muren op deze wereld zijn om muzelmaniakken buiten te houden. En net het afbreken van deze ene muur die niet tegen mohammedaanse moordenaars gericht was, bezorgt ons nu de meeste ellende. Als de Berlijnse muur nog gestaan had, had Angela Merkel ons niet uit kunnen leveren aan de islam, maar had ze nog veilig opgesloten gezeten aan de andere kant van de grens muur.

 

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Obama: Muren lossen geen problemen op

 1. Wat een stelletje malloten bij die grens indian pakistan border hahahahahahahaha

  Like

 2. trebor2110 // mei 26, 2017 om 17:05 //

  Best wel raar dat er jaarlijks duizenden toeristen naar de Chineese muur gaan om deze te bewonderen als een van de grootste bouwerken op aarde , maar als Trump een muur wil bouwen staan de haren van diezelfde en nog meer mensen recht overeind en zouden ze Trump wel willen lynchen . ????? Trump Wall

  Like

 3. skeeter // mei 26, 2017 om 23:25 //

  Kunnen we alsjeblieft die mongool aap negeren en er niet meer over schrijven. hij is geen potus meer.

  Like

 4. Sinds de Israëli’s een muur hebben gebouwd rijden de bussen met schoolkinderen weer veilig rond.

  Liked by 1 persoon

 5. Freduardo // mei 27, 2017 om 18:18 //

  Vertel die Quatsch maar eens in Israël.
  Of aan Victor Orban van Hongarije.
  Zij èn wij weten wel beter.

  Like

 6. Obama was weer eens op tournee naar z’n vriendin Merkel.
  Binnenkort hoor je niets meer van die neger als hij samen met Hillary Clinton berecht wordt…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: