Nieuw

Politie werd van alle kanten gewaarschuwd voor jihadist Abedi

Door: Elif Isitman

Salman Abedi, de terrorist die zichzelf afgelopen maandag opblies in de foyer van Manchester Arena, vloog vier dagen voor zijn daad van de Duitse stad Düsseldorf naar de Britse stad. Zijn naam zou niet voorkomen in internationale opsporingssystemen.

De naam Abedi zou niet in de internationale opsporingssystemen zijn geregistreerd, terwijl hij wel in beeld was bij Britse veiligheidsdiensten. Ook stond hij niet op observatielijsten, waarmee de reisbewegingen van extremisten worden gevolgd.

Vijf waarschuwingen

De Britse politie zou meerdere keren zijn gewaarschuwd voor Abedi, onder meer door de Britse omroep BBC, familieleden van Abedi en de moskee waar hij graag kwam. Vrienden van hem zouden ook de antiterrorismelijn hebben gebeld nadat hij tegen hen zou hebben gezegd dat ‘prima’ is om een zelfmoorterrorist te zijn.

Lees verder:

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/05/politie-werd-van-alle-kanten-gewaarschuwd-voor-jihadist-abedi-507173/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Trackback / Pingback

  1. Oud nieuws: ‘aanslag Manchester had voorkomen kunnen worden’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: