Nieuw

At least 21 killed as Isis-linked militants rampage through Philippines city

Priest and worshippers seized and police chief beheaded after government forces raid hideout of militant leader.

Militants linked to Islamic State swept through a southern Philippine city, beheading a police chief, burning buildings, seizing a Roman Catholic priest and his worshippers and raising the black flag of Isis, regional authorities have said.

 • Police chief beheaded as militants rampage through Philippines city – video

President Rodrigo Duterte had declared martial law across the southern third of the country – where Marawi city is located – and warned on Wednesday that he may expand it nationwide.

At least 21 people were killed in the fighting, officials said…

readmore>>
theguardian
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1434 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

8 Comments on At least 21 killed as Isis-linked militants rampage through Philippines city

 1. danny // mei 25, 2017 om 16:52 //

  Goed zo Duterte, opruimen dat IS- gajes.
  Zo doe je dat dus.

  Like

 2. Duerte moet zich meer concentreren op het moslimtuig in plaats van drugsverslaafden

  Like

 3. Wij hebben wat van die doortastende Duterte’s nodig op ons continent danny

  Like

 4. Gaat ie nu wel doen denk ik Lisa, of t is èn-èn

  Like

 5. danny // mei 25, 2017 om 18:27 //

  @ zeepertje

  Ja hadden we maar paar van zulke Duterte’s hier.
  Hij kan zich beter alleen bezig houden met dat islamitische schorem.

  Like

 6. Nou, Lisa, dat drugs was toch ook echt een urgent probleem in de Filipijnen; hele gemeenschappen ontwricht, kapot en geterroriseerd. Daarnaast is de drugshandel ook 1 van de grootste inkomstenbronnen van al die jihadisten, en die inkomsten zijn nu aardig aan het opdroogd.
  Dat die jihadisten nu steeds opener worden heeft met name te maken met het feit dat Duterte de druk steeds meer opvoert. En je weet; een jihadist in het nauw maakt rare sprongen. Hij is ze al maanden aan het opjagen, daar waar de voormalige liberale regeringen voor een kopje thee gingen. Hij kan alleen niet sneller want dan staan alle “mensenrechten” NGO’s op de stoep te huilen en dat levert schade aan de internationale betrekkingen en handel voor de Filipijnen.
  Duterte gaat ze slopen, zoals het hoort. Daar kunnen al die vagina-mutsen dragende westerse leiders nog wat van leren!

  Liked by 1 persoon

 7. Ook goed om te weten dat het drugsprobleem op de Filipijnen niet gaat om wiet-rokende jeugd maar om hardcore gebruik van shabu door alle leeftijden en dan met name in de arme klasse. Shabu is puur vergif, relatief goedkoop en maakt de gebruiker zeer onvoorspelbaar en gevaarlijk voor zijn omgeving. Dat geeft een hele hoop narigheid voor iedereen in het land. Sinds enkele maanden is het gevoel van veiligheid op straat zo ontzettend vooruit gegaan, je hebt geen idee..

  Liked by 1 persoon

 8. skeeter // mei 25, 2017 om 22:34 //

  Vreemd in dat artikel wat betreft wapens leveranties van de USA,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: