Nieuw

Indonesische politie gaat op homojacht

De Indonesische politie heeft een nieuw team samengesteld dat LHBT’ers in het land moet opsporen.

Het team wordt actief in West-Java, de grootste provincie van Indonesië. De politiechef die het team gaat aansturen noemt lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders (LHBT’ers) “ziek in hun hart en ziel”.

“Ik hoop dat er geen volgelingen van deze levensstijl in West-Java zijn. Als die er wel zijn, zullen zij met de wet te maken krijgen en volgen er heftige straffen. Ze zullen niet geaccepteerd worden in de maatschappij”, aldus de chef. Hij riep inwoners van de provincie op om activiteiten te melden.

Nu.nl >>

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Indonesische politie gaat op homojacht

  1. “In 1972, a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didn’t commit. These men promptly escaped from a maximum security stockade to the Los Angeles underground. Today, still wanted by the government they survive as soldiers of fortune. If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them….maybe you can hire The GAY-Team.”

    Like

  2. skeeter // mei 25, 2017 om 22:58 //

    Indonesia glijdt ook steeds meer af in de stinkende islam stront. En ik dacht eerder altijd dat vliegen de “most useless creatures” van de planeet waren. Ik geef het toe ik had het fout.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: