Nieuw

Up to 6.6m migrants waiting to cross to Europe from Africa: report

Europe could face a new wave of migrant arrivals this summer, a leaked German government report has warned.

Up to 6.6m people are waiting in countries around the Mediterranean to cross into Europe, according to details of the classified report leaked to Bild newspaper.

Refugees and migrants wait to be rescued from an overcrowded boat by crew members from the Migrant Offshore Aid Station (MOAS) Phoenix vessel on May 18, 2017 off Lampedusa, Italy. Refugees and migrants wait to be rescued from an overcrowded boat by crew members from the Migrant Offshore Aid Station (MOAS) Phoenix vessel on May 18, 2017 off Lampedusa, Italy

They include more than 2.5m in North Africa waiting to attempt the perilous crossing by boat. Angela Merkel’s government has not commented on the report, which the newspaper says was marked for internal use only.

There are fears of a dramatic rise in arrivals as the summer weather turns favourable for sea crossings. Growing numbers of migrants are known to be attempting to reach Europe by boat in the wake of the closure of the Balkan land route last year.

They include refugees fleeing the turmoil in Syria and Iraq as well as economic migrants from Africa, the Middle East and Asia. The report warns the number waiting to cross into Europe has risen by 650,000 since the end of January alone — an increase of 12 per cent.

It says 1m are waiting in Libya, where smugglers use small and often unseaworthy boats to carry migrants to outlying Italian islands. Another 1m are waiting in Egypt,…

readmore>>
telegraph
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Up to 6.6m migrants waiting to cross to Europe from Africa: report

  1. Duchesne // mei 24, 2017 om 16:29 //

    Een duracel konijn huppelt bij de gratie van batterijen, met een opblaasboot van Libie naar Italie varen is vrijwel onmogelijk, enkel als je weet dat je kort bij de kust word opgepikt doe je zoiets…..Het verwijderen van NGO’s is de enige manier om dit geimporteer te stoppen. Stopd de NGO’s, met alle middelen die er zijn, ze overtreden alle wetten en blijkbaar durft niemand ze een halt toe te roepen.

    Iemand die een merkbroek van vakantie mee terugneemt word wel aangepakt maar personen die mensensmokkel faciliteren en financieren word geen strobreed in de weg gelegd. Schengen is meerbeperkend voor de binnengrenzen dan voor de buitengrenzen…..weer een leugen van de politiek.

    Kunnen we niet eens massaal kaartjes naar NGO’s sturen met onze afkeur van hun handelen erop vermeld? Waarom word de wet zo selectief toegepast, het lijkt godverdomme wel of we een stel moslims hebben die ons regeren.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: