Nieuw

Je kunt het islamiseren van Nederland gerust aan de PvdA overlaten

De kopvodagente voert op straat discussies met Amsterdammers. Foto: Screenshot Twitter

Door: Ebru Umar

Even een stukje gratis PR naar de mensen toe. Omdat leuk is om liefdesbrieven te delen. Omdat ik graag een voorbeeld stel over hoe je met fans kunt omgaan. Omdat Irshad Bakhtali in m’n Facebook messenger inbox zat. En natuurlijk omdat ik het OM graag wat werk bespaar.

Op 25 april vorig jaar begon Irshad Bakhtali zijn liefdesbrieven aan mij. Het begon met „lelijk paard, lekker voor je, branden in de cel in Turkije. Nul medelijden kutwijf.” Afgelopen zondag kwam zijn laatste epistel binnen: „lelijk hoerenkind, als ik je tegenkom… ga je zien.” Aanhoudend typje, Irshad.

Bron:

https://www.metronieuws.nl/columns/2017/05/liefdesbrieven-ga-je-zien

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Je kunt het islamiseren van Nederland gerust aan de PvdA overlaten

  1. De PvdA heeft met het islamiseren van Nederland haar eigen graf gegraven, zie de 2 dissidente PvdA-kamerleden Kuzu en Ozturk die er nu met de islamietische kiezer vandoor gaan. Hoe dom kun je zijn!

    Like

  2. JackvanderVeen // mei 24, 2017 om 16:14 //

    Die Irshad Bakhtali zijn moeder wordt door heel europa geneukt. Dat was reeds voor hij geboren werd,daarom weet hij niet wie zijn biologische vader is. En zijn moeder ook niet uiteraard. Misschien wel een turk,wie weet!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: