Nieuw

Dringende berichten aan de islamitische wereld

Door: Nonie Darwish
Vertaald door W.J. Jongman en H. Sleijster

Er wordt een gevaarlijke boodschap verzonden naar de islamitische wereld door het westen: Er is niets wat de gematigde moslims of anderen hoeven te vrezen van het radicale islamitische terrorisme! Kijk naar onze westerse regeringen! We brengen vluchtelingen binnen die niet kunnen worden gescreend, zelfs niet als ze ISIS infiltranten zijn. In feite zijn wij in het westen zo goedaardig dat wij zelfs veel organisaties aanmoedigen om legaal in het westen te werken onder de banier van de Moslimbroederschap – -zelfs organisaties die sympathiseren met de terroristische groepering Hamas, en die zich hebben verbonden om ons omver te werpen!

De eerste reactie van de VS na 9/11 had moeten zijn de visa te stoppen voor mensen uit alle landen met een islamitische meerderheid, met uitzondering van hen die van het allergrootste belang zijn. Maar de handen van onze politici waren gebonden – niet door angst voor een terugslag vanuit de islamitische landen, die waarschijnlijk wel een VS-boycot verwachtten, maar door de angst voor een terugslag vanuit de westelijke media en de westerse progressieven.

Het besluit om moslims, vluchtelingen en anderen na 9/11 in de VS toe te laten was verkeerd, en dit heeft de islam en de islamitische hervormers geen plezier gedaan. Hier het waarom:

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/10413/berichten-islamitische-wereld

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Dringende berichten aan de islamitische wereld

 1. Duchesne // mei 24, 2017 om 16:45 //

  Get is heel simpel: als je een winkel hebt en iemand steelt en je pakt een stuk hout en ramt de dief op de tengels komtde dief nooit meer en velen zullen het nooit bjj jou proberen. Verbieden werkt alleen met mensen die voor rede vatbaar zijn en feitelijk ook geen probleem willen.

  Door geen represailles op lokaal niveau te nemen is de boodschap voor iedere terreur mislam dat het kan en de straf relatief laag is en het paradijs lonkt…en natuurlijk het aanzien binnen de eigen groep…..

  Er is een wetgeving die collectief straffen verbied, maar is mensen forceren mee te betalen aan immigranten en het niet mogen verdedigen tegen aanvallen van anderen ook geen vorm van straffen?

  Het niet langer strooien met dubbele nationaliteit en het uitzetten van criminele allochtonen is een begin dat al veel te lang op het beloop is gelaten. Beslissingen nemen is voor de politiek erg moeilijk, wetten erdoor jagen met verboden en het uitdelen van het geld van de samenleving voor een hobby van sommigen blijkbaar een grenzenloos iets….

  Er komt een moment dat ook Nederlandse politici met geweld geconfronteerd worden op persoonlijke basis, de kans dat het verdiend is en de dader een autochtoon vrij groot.

  Wie de eigen burgers passerd en beliegt moet niet verwachten dat ze allemaal op het strafbankje blijven zitten en amen knikken, ergens komt de woede boven, en het is een door politici over zichzelf afgeroepen woede. Medeleven is dan ook niet gepast maar begrip voof de dader een logisch gevolg.

  De politiek en ook de overheid is zo ver van de burger gaan staan in het handelen en behandelen van de burger als mens en medeeigenaar van dit land dat er gesteld kan worden dat geweld vanuit de bevolking gerechtvaardigd is.

  Het gevolg van het lak hebben aan de burgers en hun rechten is altijd de factor geweest in de geschiedenis net voor een omwenteling. Het beleid is de afgelopen decennia zo geweest dathet lijkt alsof men het erop aanstuurt.

  Suicide for politicians through the hands of citizens….. its called justice….

  Like

 2. “…, met uitzondering van hen die van het allergrootste belang zijn.”

  Laat ook die jihadisten “van groot belang” maar daar, we hebben er geen enkele nodig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: