Nieuw

De Groene Kmer

Natuurlijk, ik zou moeten schrijven over de afschuwelijke aanslag in Manchester waarbij IS zichzelf opnieuw heeft overtroffen in wreedheid en stupiditeit. Helaas ik moet bekennen dat ik daar op dit moment niet toe in staat ben, het is te vers, te emotioneel.

(tot mijn schande en schaamte moet ik dat op dit moment dus overlaten aan de overige auteurs en redactieleden)smiley-1170058_640

Over dus naar wat er verder zoal speelt in Nederland waar politici maar niet willen begrijpen waar ze mee bezig zijn. Groen-Links heeft opvallend veel zetels gewonnen bij de verkiezingen, het is tegelijkertijd maar zeer de vraag of die kiezers ook werkelijk weten wat ze willen verblind als men was door de Jessias. Soppende vrouwelijke veertigers die plots weer iets van een libido terugkregen bij het zien van de Nederlandse Obama en in hun nieuwe geilheid vergaten te luisteren naar wat hij écht te zeggen had.

Gigantische bedragen wil de Groen Kmer uitgeven aan wat zij denken dat het ” ’t milieu” is of zou moeten zijn. Wat verzwegen wordt is dat wij, burgers van dit landje die miljarden op moeten hoesten, linksom of rechtsom. Wat velen naar ik vrees niet zien is dat GroenLinks een makker in het Kwaad vinden in D66 die veel “groener” zijn dan velen denken. De klimaatverandering stoppen is het motto terwijl nog niet is bewezen dat de maatregelen ook echt gaan helpen.

Laten we maar eens een paar dingen op een rijtje zetten, GroenLinks wil;

1)Duurzame energie stimuleren met 8 miljard euro per jaar. En dit moet betaald worden door hogere belasting op elektriciteit en gas.

2)Er moet een CO2 heffing komen voor elektricieits- en kolencentrales, en de energielabels voor huizen en gebouwen moet worden aangescherpt.

3) Vliegen wordt belast.

4) De veestapel moet verkleind en voor vlees en vis moet het BTW tarief van 21% gaan gelden.

5) Tot 2030 gaat 11 miljard extra naar het Openbaar Vervoer en 1,15 miljard naar fietsvoorzieningen.

6) Op wegen moet 8,8 miljard bezuinigd worden?!?

7) De maximumsnelheid moet (weer) omlaag, in de stad zelfs naar 30 km.

8) Er komt een kilometerheffing en de aanschafbelasting voor auto’s moet nog verder omhoog.

9) Vanaf 2025 mogen er geen nieuwe benzine of dieselauto’s verkocht worden!

Een kind begrijpt dat dit nogal wat financiële consequenties heeft voor de brave oppassende burger, trek de poeplap maar vast! Ooit kwam autorijdend Nederland bijna in opstand omdat de benzineprijs de grens van 2 gulden per liter ging overschrijden, inmiddels zijn we omgerekend hard op weg naar de vier gulden per liter maar dat is voor de Groene Kmer nog niet genoeg en denk maar niet dat ze dan in dubbeltjes rekenen!

Nederland moet nog verder volgeplempt worden met windmolens en omdat de weerstand daartegen gestaag toeneemt blijft dat niet tot het land beperkt, ook op zee moeten complete parken met vogelgehaktmolens komen. Drie keer raden wie dat gaat betalen. Tijdens de crisis is er voor minimaal 20 miljard aan lasten verhoogd en nu de crisis volgens Rutte & Co voorbij is hoor je niemand over lastenverlichting.

Nee de Groene Kmer wil de lasten nóg verder verhogen. Nee dat zeggen ze natuurlijk niet maar je hoeft geen rekenwonder te zijn om te zien dat dit gaat gebeuren, sterker nog, dat gaat een veelvoud worden van die twintig miljard.

Ooit was het een gewenst vooruitzicht van den Uyl dat elke werknemer een auto zou hebben, dat vooruitzicht is werkelijkheid geworden alleen is het straks onbetaalbaar om ermee te rijden. En dat “rijden” moeten we dan met een flinke korrel zout nemen want we staan straks meer in de file dan dat we rijden. Een beetje nieuwe auto haalt met gemak de 180 km./uur maar de limiet gaat straks weer gewoon terug naar 100 en in de stad zelfs naar 30! Je verzint het niet ! Er zijn straks dus auto’s die binnen de stad niet eens boven hun eerste versnelling uitkomen. Gezellig! Er zijn scootmobiels die sneller gaan…

Ja de economie trekt weer aan. Het consumentenvertrouwen neemt weer toe, gek want veel reden tot juichen is er niet voor werknemers, zij zijn er nog nauwelijks of vaak zelfs helemaal niet op vooruit gegaan om over gepensioneerden maar helemaal te zwijgen. Vaste contracten zijn een zeldzaamheid geworden, de AOW leeftijd opgeschroefd naar een Europees record en dat terwijl de pensioenfondsen nog nimmer zoveel geld beschikbaar hadden moeten de pensioenen door absurde regeltjes verlaagd worden.

Maar heus hoor, de Groen Kmer heeft het beste met u voor. Echt waar!

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (487 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

14 Comments on De Groene Kmer

 1. Heel goed artikel ! “Maar de “Kop ! Gêweldig gevonden !

  Like

 2. “Max snelheid naar 30 in de stad”.

  In de praktijk is die in Amsterdam max 10 km/uur. Of je staat voor een stoplicht of in een file. Als ik dan de tijd meereken die je nodig hebt om een parkeerplek te zoeken kom je op een nog lager gemiddelde.

  Like

 3. “5) Tot 2030 gaat 11 miljard extra naar het Openbaar Vervoer en 1,15 miljard naar fietsvoorzieningen.”

  Hypocriet gajes is het dat Groen Links. Ik had een fietsenstalling recht tegenover mijn huis, maar die is met instemming van mijn linkse deelraad verpatst aan de hoogstbiedende om er dure expats te vestigen, Met gevolg dat onze fietsen nu weer op straat staan en gestolen worden.

  Like

 4. Virgo // mei 24, 2017 om 15:50 //

  Neem de tijd om dit maar eens goed te bestuderen. Het zal je ogen wijd openen.
  http://www.green-agenda.com/index.html

  Liked by 1 persoon

 5. Feniks // mei 24, 2017 om 16:02 //

  Ik lees de nieuwsbrieven van armstrongeconomics
  Martin Armstrong steekt zijn mening over politici (socialisme, marxisme) bepaald niet onder stoelen of banken…..

  Ohh en laat Jesse Klaver voortaan maar op tarwegras leven😈

  Helder stuk overigens, eentje om rond te sturen (wat ik zometeen dan ook ga doen).

  Like

 6. Duchesne // mei 24, 2017 om 16:51 //

  ik vind het wel humor dat Groen Linksgeld wil geven aan bedrijven die eerst om de kosten te verlagen zijn geprivatiseerd. Ik denk ook dat enkel mensen die totaal geen benul van geld hebben dit soort partij punten geweldigvind, ieder ander die kan rekenen zal slechts het hoofd schudden, dit hangt tegen het imbeciele aan. Hebben ze daar allemaal Down ofzo?

  Liked by 1 persoon

 7. Duchesne // mei 24, 2017 om 16:54 //

  p.s. ik zie wel een oplossing voor Groen Links om hun plannen haalbaar te maken: schaf het monopolie van het geld maken af en haal het uit het strafrecht. Voor je het weet is iedereen miljardair en kan het hele beleidsplan zonder enig verzet doorgang vinden…

  Liked by 1 persoon

 8. Avidia // mei 25, 2017 om 00:34 //

  Eng clubje!!!!

  Like

 9. skeeter // mei 25, 2017 om 09:37 //

  “ook op zee moeten complete parken met vogelgehaktmolens komen”

  Kan me nog herrineren dat een dood geschoten musje ofzo de voorpagina haalde.

  Het land is zo ongeveer 1 groot gesticht met hier en daar een zelfstandige die nog niet is geassimileerd.

  Like

 10. Het wordt niet beter maar erger!
  Tijl….mijn comment op mijn nieuwsblogg Facebook mbt Manchester:
  De vraag is niet ……ook bij ons en wanneer? Op een aanslag kan je geen tijd of datum plakken, en niveau 4 zegt helemaal niets, het niveau van 5 had gewoon na 9/11 gehandhaafd moeten blijven.
  Bezuinigingen, recherche tekorten, geen schietlessen, open grenzen, vooraan staan na een aanslag…..9/11, Parijs, Brussel, Nice, Berlijn, Londen en nu Manchester zijn een groot cliché, maar wij weten hoe nabestaanden lijden en geen antwoorden krijgen.
  De volgende aanslagen zullen in de maak zijn omdat alles hiervoor door de overheid mogelijk is gemaakt. 6000 jihadstrijders zitten ondergedoken in Europa, dat u het weet!
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/dreiging-nederland-onveranderd-na-aanslag/ar-BBBrwvt?ocid=spartandhp

  De grootste denkfout in het management is als je denkt dat je alles onder controle hebt. Dus waakzaamheid is bij lange na niet genoeg. Zeker de locale politie niet, die is er niet op getraind, heeft geen enkele ervaring met aanslagen en heeft beperkte middelen. In de Amsterdamse verkeerschaos zal een aanslagpleger makkelijk kunnen ontkomen, gewoon een logische gevolg. In Manchester was controle pas halverwege! De entrehal waar gadges van de troela werden verkocht had geen veilige ingestelde zone, je kon zo doorlopen. Gewoon strak regime en elke getinte en moslim door een scanner halen, geen id of valse id, direct oppakken. Wat leren veiligheidsdiensten uit het verleden………..”MET DE TIJD…..VERSLAPPING en GEWOONTES”.
  http://trc.taboola.com/msn-netherlands/log/3/click?pi=%2Fnl-nl%2Fnieuws%2Fbinnenland%2Fdreiging-nederland-onveranderd-na-aanslag%2Far-bbbrwvt&ri=db8918c6cb1251fbc5830b1981a5fbce&sd=v2_d85db71d96a0a0f7995bc466605822b2_7e1ec1f0-1f59-49ae-ab63-51cd888b2421_1495620122_1495625641_CNawjgYQtLw-GKy88NHDKyAGKAM&ui=7e1ec1f0-1f59-49ae-ab63-51cd888b2421&it=text&ii=-7033341345385594060&pt=text&li=rbox-t2m&url=http%3A%2F%2Fwww.msn.com%2Fnl-nl%2Fnieuws%2Fbinnenland%2Famsterdam-blijft-waakzaam-op-mogelijke-aanslag%2Far-BBBs0Pp%3Focid%3Dspartandhp&vi=1495625637420&r=8&ppb=CLoC&cpb=Eg4yNTUtMzYtUkVMRUFTRRjwESCc__________8BKhlhbS50YWJvb2xhc3luZGljYXRpb24uY29tMgh3YXRlcjQwMw

  VIA INFILTRATIE GAAN DE MOSLIMS BINNEN ONZE CULTUUR HUN WETTEN EN GEWOONTES OPDRINGEN………DOOR DE TIJD TE NEMEN IN ALLERLIJ MAATSCHAPPELIJKE SYSTEMEN EEN BAAN TE KRIJGEN HEBBEN ZE OOK INZAGE IN BEPAALDE STRUKTUREN EN VIA DEZE STRUKTUREN KOMEN ZE TERECHT BIJ DE LOCALE POLITIEK WAAR ZE HUN IDEEËN, MENINGEN, DISCRIMINERENDE ZAKEN, ONGENOEGEN, EN RECHTEN AANKAARTEN OM ZO HUN RECHT TE HALEN.
  DE VOLGENDE STAP IS DE POLITIEK DWINGEN TE LUISTEREN EN TE HANDELEN EN WETTEN AANPASSEN.
  OPERATIE INFILTREREN, OPDRINGEN, AFDWINGEN, HOGERE POSITIES INNEMEN IS DUS AL GELUKT EN VER GEVORDERD.
  DIT IS ISLAMISERING VAN BINNENUIT.
  Een bericht uit de Dagelijkse Standaard door Michael van Galien van 18 sept. 2016
  Bijna één op de drie Franse moslims wijst het seculiere karakter van de Franse Republiek af.
  Uit een nieuwe peiling van Ifop, uitgevoerd voor magazine Journal du Dimanche, blijkt dat maar liefst 29% van de Franse moslims vindt dat islamitische wetten belangrijker zijn dan seculiere wetten. Toen zij gevraagd werden of zij vinden dat de sharia uitstijgt boven de seculiere wetten van Frankrijk antwoordde bijna één op de drie Franse moslims met een volmondig ‘ja.’
  Dat is natuurlijk knettergek, maar misschien moeten we hier niet verbaasd door zijn. Uit andere onderzoeken bleek immers ook al dat een groot deel van de moslims in Europa de sharia belangrijker vindt dan onze niet-islamitische wetten. Je weet wel: de wetten waar ze zich daadwerkelijk aan moeten houden.
  En dat is nog niet eens alles. Ook blijkt uit de peiling dat 20% van de moslimmannen in Frankrijk vinden dat vrouwen een niqaab moeten dragen; met andere woorden, dat ze zich helemaal moeten bedekken. Erger is dat maar liefst 28% van de Franse moslimvrouwen dat ook vindt. Oh, en 60% vindt dat de Franse wet aangepast moet worden zodat moslima’s een hoofddoek kunnen dragen op de universiteit en in andersoortige publieke gebouwen. Op dit moment is dat verboden in Frankrijk.
  DE INVASIE OP EUROPA BLIJFT DOORGAAN, PER MAAND 5000.

  Like

 11. In dit huis doen we ook aan energiebesparing. Rommel doet zo weinig als mogelijk. En vrouwtje zit tegenwoordig bovenop energie voor mij te besparen. En ik moet eerlijk zeggen dat het energiebesparend gebeuren me prima bevalt. .

  Liked by 1 persoon

 12. Windmolens op biodiesel hebben de toekomst denk ik, die doen het ook bij windstil weer:

  Like

 13. Guardiacivil // mei 26, 2017 om 01:22
  DE INVASIE OP EUROPA BLIJFT DOORGAAN, PER MAAND 5000.
  ——–

  1500 per dag:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: