Nieuw

Sneed penis af van 8 maanden oud jongetje – ontloopt gevangenisstraf

Het nieuwe spannende Zweden – Een man in Hultsfred heeft de penis afgesneden van een 8 maanden oud jongetje die bijna door de mishandeling overleed. Het Hof van Beroep heeft de straf verminderd – omdat de ouders van het jongetje ingestemd hadden met het afsnijden van de penis.

Een man in Hultsfred is veroordeeld voor mishandeling omdat hij de penis van een 8 maanden oud jongetje heeft afgesneden. Het doel was om een ​​”bijgelovige traditie” te volgen, volgens het dagblad Höglandsnytt.

Besnijdenis van jongens, waarbij de voorhuid wordt verwijderd, is legaal in Zweden indien uitgevoerd door een arts. Maar meer ingrijpende genitale verminkingen, zoals het afsnijden van een deel van de genitaliën van een vrouw, is illegaal en kan leiden tot gevangenisstraf.

In dit geval betrof het niet alleen maar een besnijdenis maar werd de penis van het jongetje afgesneden. De man die de ingreep uitvoerde is geen arts.

Het kleine jongetje werd zo ernstig gewond dat het met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis moest worden overgebracht, omdat hij dreigde dood te bloeden.

Door de rechtbank in Kalmar werd de man die de penis had afgesneden voor zware mishandeling veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden 45 000 kronen (5000 euro) schadevergoeding.

Maar de man ging in hoger beroep tegen het vonnis en nu heeft het hogere gerechtshof de straf verlaagd naar 100 uur taakstraf voor mishandeling van normale gradatie. De reden hiervoor is onder andere dat de ouders hadden ingestemd met het afsnijden van de penis van het jongetje.

Bron:

http://www.friatider.se/skar-av-pojkes-penis-av-vidskeplig-sedv-nja-slipper-f-ngelse

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Sneed penis af van 8 maanden oud jongetje – ontloopt gevangenisstraf

 1. Dus…, niet alleen de man met het mes, maar ook de ouders zijn schuldig aan toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. En dan geen straf krijgen…?
  Hoppa, parkeer jij maar eens 1 minuut te lang!

  Like

 2. Net als je dacht dat het niet zieker kon .

  Like

 3. Snijd al die pipo’s hun apparaat er ook maar af, als een nieuwe traditie?

  Like

 4. skeeter // mei 24, 2017 om 04:50 //

  Stel voor dat er een lijst word bijgehouden voor judgement day

  Like

 5. Al eens mee begonnen:

  De Grote Lijst der Landverraders
  https://fenixx.org/2016/05/12/de-grote-lijst-der-landverraders/

  Aanvullingen zijn nog steeds welkom.

  Like

 6. skeeter // mei 24, 2017 om 06:16 //

  Ik doelde niet alleen op landverraders

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: