Nieuw

PvdA: ‘Kwaadaardige cartoon van Leefbaar Rotterdam’

De PvdA beschuldigt Leefbaar Rotterdam van “naar racisme neigende vuilspuiterij”. Reden is een debat dat Leefbaar organiseert over de – in hun ogen – mislukte integratie in ons land.

Daarbij is onder de titel ‘De vijfde colonne’ een cartoon verspreid waarop een groepje Rotterdamse Turken zich onder de rook van een moskee zeer agressief opstelt tegenover een aantal bange, blanke burgers.

Racisme

Het Rotterdamse PvdA-gemeenteraadslid Marco Heijmen spreekt van een walgelijke toon. “Ja, ik vind het een walgelijke cartoon, naar racisme neigend. Je ziet daar Turkse Nederlanders die op een kwaadaardige, heel lelijke manier worden afgebeeld. En daartegenover dan een groep blanke, kwetsbare Rotterdammers. Vind ik echt niet kunnen. Want als je zo denkt een bijdrage te leveren aan het integratiedebat, dan ben je echt niet goed bij je paasei.”

Prikkelen

Raadslid Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam is zich echter van geen kwaad bewust…

leesverder>>
rijnmond
Also published on Zeepertje.com

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

6 Comments on PvdA: ‘Kwaadaardige cartoon van Leefbaar Rotterdam’

 1. Alphons Mantel // mei 22, 2017 om 08:18 //

  de PvdA houdt niet van feiten, veroorzaakt door de irrationele immigratiekeuze; het blijkt de Partij van de Allochtonen te zijn, met bijbehorend mega-verlies bij de laatste verkiezingen

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // mei 22, 2017 om 08:29 //

  behalve de kiezers rennen naar andere niet van feiten houdende partijen, het mongool gedrag ten voeten uit.

  Liked by 1 persoon

 3. danny // mei 22, 2017 om 08:55 //

  Lijkt me toch dat die cartoon de werkelijkheid verbeeldt.

  Policor idioten van de pvda moeten niet zo bijdehand doen.

  Pvda is de mede oorzaak van de mislukte integratie en islamisering van Nederland.

  Feiten Pvda, geen policor geneuzel!

  Liked by 1 persoon

 4. Uitermate merkwaardig van die linkse sekte,je hoeft de linkse tv maar aan te zetten en hoort daar racisme neigende vuilspuiterij,zeker bij DWDD of Pauw,ieder die anders denkt wordt flink afgezeken,door de modder gehaald.Maar de waarheid mag uiteraard niet gezegd,links was en blijft de NSB trouw.Ze zullen wel stekelblind zijn voor die hatende blikken in die ogen,altijd uit op rellen.Ik heb Barendrecht nog gekend als dorp,toen het 12000 inwoners had,nu zijn dat er in korte tijd maar liefst ruim 48000,Rotterdammers,die gevlucht zijn vanwege dit onbeschaafde soort.Als er iets minacht en veracht is het juist dit linkse soort wel,die alles beter weet,maar dat is het kenmerk van de moslim ook,dus soort zoekt soort.

  Liked by 1 persoon

 5. Hahaha, en nóg snapt de PvdA niet waarom zij zo’n ongekend verkiezingsverlies hebben geleden. En nóg snapt de PvdA niet dat de strijd die zij nu nog voeren voor het moslimongedierte een verloren strijd is nu zij die achterban hebben verloren aan de fascistische partij DENK.
  Ik was meteen blij met het ontstaan van DENK omdat ik de vijand graag recht in de ogen kijjk door het vizier maar nog meer omdat het een enorm reinigend effect zou hebben op verschillende partijen die heulden met de vijand om stemmen te blijven trekken. Kennelijk is de PvdA dommer dan ik dacht en zullen ze nog wat meer verliezen moeten incasseren voordat het kwartje in die holle ruimte valt. Want feit is dat de moslims ook voor de PvdA de vijand van al haar waarden is. Het enige dat zij nog moet leren is dat het discrimineren van de vijand GOED is!

  Liked by 2 people

 6. Republikein // mei 23, 2017 om 00:57 //

  Niet goed bij je paasei.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s