Nieuw

Nieuwkomers in Lidingö krijgen een hartelijk welkom: “Gefeliciteerd met jullie nieuwe AUTO en TV”

© Facebook/Schermdump

Het nieuwe spannende Zweden – Verleden jaar zijn twee families in Lidingö uit hun huis gezet om plaats te maken voor nieuw aangekomen immigranten uit de derde wereld.

→ Camilla en haar 12-jarige dochter worden woning uitgeschopt om plaats te maken voor asielzoekers

→ Zweedse familie wordt huis uitgeschopt om plaats te maken voor asielzoekers

Maar ‘gelukkig’ krijgt een nieuw aangekomen asielfamilie in Lidingös wel een goede behandeling en een warm welkom Lindingö. De ideële organisatie “Nema Problema Foundation” feliciteert op Facebook met blijdschap de asielfamilie met zijn nieuwe auto en tv.

Het asielgezin uit het Midden Oosten met vier kinderen heeft een auto en en tv geschonken gekregen van personen die zich inzetten voor asielmigranten. Twee privépersonen hebben de tv geschonken en de auto komt van een autohandelaar in Strängnäs.

“Gefeliciteerd met je verjaardag, gefeliciteerd met je nieuwe baan en gefeliciteerd met jullie nieuwe AUTO en TV!”, schrijft de vereniging op Facebook, en merkt op dat er onder immigrantenfamilie’s een grote behoefte is aan auto’s.

Opgemerkt dient te worden dat de auto die het allochtone gezin krijgt uit de jaren negentig is en volgen de Zweedse Dienst Wegverkeer niet geregistreerd is.

De meeste mensen die op Facebook reageren zijn laaiend enthousiast. “Hoe tolerant!!!” en “Zo genereus” zijn een paar van de reacties.

Bron:

http://www.friatider.se/nyanlanda-far-varmt-valkomnande-pa-lidingo-grattis-till-er-nya-bil-och-tv

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

11 Comments on Nieuwkomers in Lidingö krijgen een hartelijk welkom: “Gefeliciteerd met jullie nieuwe AUTO en TV”

 1. Duchesne // mei 22, 2017 om 22:22 //

  ….gelukkig krijgen vluchtende Zweden ook huis en uitkering en auto in de Islamitische landen dus dingen houden elkaar mooi in balans…..

  Like

 2. Terex // mei 22, 2017 om 23:31 //

  Knettergek dat volk. Slapen die s’nachts in de Efteling of zo dat ze in sprookjes geloven en denken dat het goed komt met al dat rattenvolk wat er naar Europa komt?

  Liked by 1 persoon

 3. Een auto weggeven die al ruim is afgeschreven en alleen nog maar schrootwaarde heeft, nergens geregistreerd staat en bij de eerste keuring op de schroothoop beland, en dan goede sier maken als goedmens en ondertussen gratis reclame maken voor je tweedehands autobedrijf. Ja, zo doortrapt en slecht kan alleen maar een autoverkoper zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. En het zal me trouwens niets verbazen als die doos op de voorgrond met het formaat van de Titanic een reclamestunt van Samsung is en bij thuiskomst leeg blijkt te zijn. Idioten, met hun weggeven van ouwe rotzooi. En dan met je Zweedse geitenkop goedmenspuntjes scoren op Facebook.

  Like

 5. Republikein // mei 23, 2017 om 01:40 //

  Als de oorlog over is en voorbij met 1000 jaar vrede gaan ze terug naar huis.

  Liked by 1 persoon

 6. JackvanderVeen // mei 23, 2017 om 07:20 //

  Rommel, ik weet niet of jij dat weet, ondanks dat jij de frisse lucht van die economische asielclaimers dagelijks inhaleert, maar in de linkse europese landen wordt een oog volledig dichtgeknepen bij het waarnemen van een auto volgepakt met van die zwarten.
  Geen (geldig) rijbewijs, geen probleem. Geen verzekering, geen probleem! Geen keuring, geen probleem. Welkom in West-Europa,waar op alle wijzen gestreeft wordt om de Roverheid en haar mede luiaards te laten integreren in het stenen tijdperk.

  Like

 7. Die hele import dient een tweeledig doel; de doorgetrainde deserteurs worden straks de beveiliging voor de graaiende parasietenmenners als een soort wiedergutmachung voor al die uitkeringen, auto’s, televisies en welkomstwijven alsmede het ongebreideld mogen verkrachten en kindbruideren in deze eens zo mooie landen en twees worden ze straks als huurlingen ingezet tegen die Poetin, die niet naar de bazen van onze eigen Graaibaronnen wil luisteren en de sleutels van de kluis niet afgeeft. Ik ben benieuwd of dan zal blijken dat Trump ook een aap is die uit een mouw komt.

  Like

 8. danny // mei 23, 2017 om 10:09 //

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28218901/__Asielzoekers_eisen_eigen_huis__mede_vanwege_hogere_uitkering__.html

  Dat is in Nederland.

  Vrijheid en een kamer zijn niet goed meer, ‘asielzoekers’ willen een heel huis, kunnen de ‘asielzoekers ‘ huurbsubsidie aanvragen.

  De autochtonen Nederlanders laten ze verrekken als ze een huurwoning willen, die staan een eeuwigheid op de wachtlijst voor een huurwoning.

  Terwijl die ‘vluchtelingen’ met een status wel heel makkelijk aan een huurwoning komen en dan ook nog zeiken dat het niet goed is.

  Ik zie liever dat ze allemaal vertrekken, ondankbare honden.

  Like

 9. Yvonne // mei 23, 2017 om 10:54 //

  kijk op de foto naar die 2 goedmensen, kerel met staart en baard en die huppeldoos links, o wat zijn wij toch goed, en die mensen die er woonden moeten die op straat slapen, wat een waanzin

  Like

 10. Ik weet zeker dat als ik straks Opperbeul ben ik geen moeite zal hebben om aan personeel te komen. Misschien alvast een sollicitatieprocedure in gang zetten. Aanmelden dus en ervaring als uroloog, oogchirurg, autosloper, varkensslachter of tandarts strekken tot aanbeveling.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: