Nieuw

Maak je borst maar nat – visumvrij EU-reizen voor 45 miljoen Oekraïners binnenkort een realiteit

World War U.

Over een paar weken krijgt het armste land van Europa met een bevolking van 45 miljoen mensen, Oekraïne, het recht om visumvrij te reizen naar de EU en haar lidstaten. Dit zonder dat er enig openbaar debat is gevoerd of enige vorm van informatie aan EU-burgers.

Het was de dag nadat Emmanuel Macron de overwinning in de Franse presidentsverkiezingen in de wacht had gesleept dat de EU-minister van Buitenlandse Zaken Federica Mogherini aangekondigde dat de burgers van Oekraïne binnen een maand visumvrij reizen naar de EU zal worden verleend. Een tactische keuze omdat men Marine Le Pen niet nog meer gelijk wilde geven over de crises in de Europese unie.

“Het geven van visumvrij reizen in de EU aan 45 miljoen inwoners van een arm land in oorlog in de directe nabijheid van de Unie – ja, wat kan daar nou mis gaan?”, schrijft Egor Putilov op zijn blog vandaag.

“Oekraïne is het armste land van Europa, met een BBP 2191 USD per persoon op basis van het IMF, dat is evenredig met iets meer dan 4% van het BBP per hoofd van de bevolking in Zweden. Het gemiddelde loon in Zweden is 20 keer hoger dan in Oekraïne, om dan nog niet te spreken over de hoge werkloosheid buiten de grote steden. Terwijl Oekraïne praktisch in oorlog is met Rusland. Het geven van visumvrij reizen in de EU aan 45 miljoen inwoners van een arm land in oorlog in de directe nabijheid van de Unie – ja, wat kan daar nou mis gaan?”

Precies zoals het systeem misbruikt wordt voor onder andere illegale arbeidskrachten uit andere arme landen zal het in dit geval ook gebeuren. Het gemiddelde loon in Zweden is 20 keer hoger dan in Oekraïne.

Een simpel rekensommetje: Stelt u zich eens voor dat u in een arme middelgrote stad woont ergens in Oekraïne. U bent werkloos zonder enig inkomen of moet u dood zwoegen voor een gemiddeld maandsalaris van 1.400 Zweedse kronen (150 euro), in de praktijk zelfs nog lager. Een directe lijnvlucht van Kiev naar Stockholm kost 1000 SEK (110 euro).

Zodra men is aangeland en op de luchthaven asiel aanvraagt heeft men recht op een belastinggeld gefinancierde sociale bewoning onder hoede van de immigratiedienst. De sociale bijdragen beginnen meteen binnen te stromen – van een dagvergoeding wat circa 2200 kronen per maand (240 euro) oplevert tot nog veel meer speciale subsidies. Ondertussen heeft u er zwart werk bij  – er is toch niemand die het controleert. Wat zou u doen?

Voor Zweden betekent dit een nog grotere druk op het toch al gespannen asielsysteem, loondumping in een verscheidenheid aan werkvoorzieningen wat vooral de inheemse arbeidersklasse hard zal raken, gelijktijdig met hogere belastingen om deze bijdragen, huisvesting, en het beheer van deze ongegronde asielaanvragen te financieren.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/05/22/visumfria-eu-resor-for-45-miljoner-ukrainare-snart-verklighet/

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

23 Comments on Maak je borst maar nat – visumvrij EU-reizen voor 45 miljoen Oekraïners binnenkort een realiteit

 1. Avidia // mei 23, 2017 om 00:08 //

  Nou, daar zijn we met z’n allen mooi klaar mee.
  Het komt nog eens zover dat lege kamers bij onze bevolking gevorderd worden.

  Like

 2. Voor 4 tientjes vliegen ze van Kiev naar Dortmund, Keulen, Münster, Luton met WizzAir en dat zijn dan niet de arme sloebers uit de dorpen, neen dit wordt een invasie van het fascistische schuim uit o.a. Kiev en west Oekraïne .

  Like

 3. skeeter // mei 23, 2017 om 02:18 //

  @Avidia // mei 23, 2017 om 00:08 //
  Dat gaat eerder gebeuren dan je denkt. Het staat vast al op papier, kwestie van wie het eerst zijn muil hierover durft te openen.

  Like

 4. JackvanderVeen // mei 23, 2017 om 06:55 //

  Jongens en meisjes, rustig maar!!! Zonder visum heeft men nog steeds een verblijfsbeperking van (ik dacht) 365/90. Dat heeft Rutte namens de nederlandse bevolking, die bijna unaniem voor bleek (na disabeken van de tegenstemmers)
  Dat vliegmij’s enkeltjes aanbieden tegen laag tarief? Geen toeval.
  Politie krijgt het heel druk en marechaussee ook, vrees ik, met het opsporen van Oekraïners.
  De ene werkt illegaal, de ander is ‘snachts bezig, de derde zit in de handel etc.

  Like

 5. Ik hoor het die klootzak van Mark Rutte nog zeggen vlak voor het referendum , Nee hoor lieve mensen wees niet bang , dit is echt geen aanloopje naar het lidmaatschap naar de EU en wil helemaal niet zeggen dat straks deze mensen zonder visum de EU kunnen overspoelen wat de tegenstanders voorspelden.

  Mark je bent de grootste sukkel en liegbeest die er op deze aardkloot rondloopt .
  Vandaag natuurlijk ook weer veel krokodillentranen hoe erg het is voor al die arme mensen in Manchester , man man toch waar zijn ze mee bezig al die EU leiders die vinden dat we nog veel meer moslims naar hier moeten halen.

  Like

 6. Waar zijn die halloe en moggeminier mensen gebleven die een folder aanbieden bij de ingang van de Appie en andere winkelcentra? Zelfs die onvermijdelijke accordeonist is pleite. Zijn ze op vakantie naar de Oekraïne om daar alvast wat bijlessen te geven aan de verse boekhandelaren en muziekexploitanten? Om te truc met het daklozenkrantje, via via van gemeentewege en de belastingbetsler gratis verstrekt, te verklappen. Dat, als je maar een stuk papier aanbiedt het geheel juridisch geen schooien en bedelen meer is en dan maggut. Ik dank dat straks de ingangen en de uitgangen van onze koopgoten alleen nog maar gebruikt kunnen worden als je een transitvergoeding betaalt aan de horden papier- en muziekmarketeers. Zoals de roofridders van die goeie ouwe tijd deden als je over hun land wilde lopen. Die goeie ouwe tijd die nog veiliger was dan de huidige omdat een Heer toen wél zijn onderdanen beveiligde met vierendelen, hoofden afhakken en voorgaren in kokende olie.

  Like

 7. skeeter // mei 23, 2017 om 08:43 //

  Verwacht onheil Brein, de vogeltjes verdwijnen ook opeens als er onheil weer aankomt

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // mei 23, 2017 om 09:16 //

  …laat ze maar veel AK’s meenemen en aan ons autochtonen verkopen dan is die open grens nog ergens goed voor…burgeroorlog komt hier toch wel met al die mislams dus liever blanke immigranten die nuttige spullen voor ons en onze toekomst meenemen dan meer rapefugees…

  ik denk dat de meeste mensen uit Oekraine net zo hard balen van hun corrupte”leiders” als wij van het EU tuig, het gaat dan ook omdezelfde soort varkens. En als je daar enkel een toekomst hebt als slaaf omdat Soros en co je land en grondstoffen al in eigendom hebben genomen en je toekomst feitenlijk geen betere is, ik geef de mensen daar geen ongelijk. Laat iemand ze vertellen en even vertalen dat ze hier goed geld kunnen verdienen met hun “hardware” want software stopt geen mislams.

  Oekraine relief help for the Netherlands….

  Liked by 2 people

 9. Toeval??
  Er werden na “die Wende” in 1992 geen landingsrechten verstrekt aan de lage tarieven maatschappijen zoals RyanAir etc. Alleen de KLM kreeg die, omdat ze samenwerkten met de oligarchen (ja,toen al, communisten hé) maatschappij Ukranian Airlines, standplaats Kiev Borispol. Dus die hadden het alleenrecht. NU nog.
  Tot mijn verbazing kreeg ineens het van oorsprong Hongaarse WizzAir ook landingsrechten via hun nieuw opgerichte Mij. Wizz Air Ukrain standplaats Kiev Zhulyany, dus midden in de stad..Ze vliegen inmiddels op 7 Duitse luchthavens w.o. Dortmund en Keulen, verspreid over Duitsland
  Wat blijkt nu, Wizz Air was/is ook gedeeltelijk eigendom van mede oprichter Prins Friso, dus de wijlen echtgenoot van ons aller Soros vriendinnetje Mabel . Allemaal heel toevallig, dus die Soros heeft al veel langer een vinger in de pap daar, middels ons koninklijk huis.
  Vandaar dat de EU, middels de elite, er alles aan gelegen is om UA “so schnell wie möglich” de EU binnen te loodsen. Wij worden verneukt waar wij bij staan, omdat de MSM hier nooit over zal berichten.
  Het enige wat nog enigszins deze UA invasie zal tegenhouden is dat men aan moet kunnen tonen over ten minste 50 euro per dag te kunnen beschikken, en dat is een maandelijks pensioen in UA
  Verder moet ik wel zeggen, dat i.t.t. bijv. Roemenië Bulgarije, de inwoners van Oekraïne een zeer goede schoolopleiding hebben gehad, en voor meer dan 90% Orthodox zijn, en ja als ik dan moet kiezen tussen moslims en Orthodoxen, dan toch maar liever die Oekraïense Orthodoxen, die veel meer qua gedrag op ons lijken, dan Roemenen, Bulgaren en Turken om een voorbeeld te noemen.

  Liked by 1 persoon

 10. we hadden toch NEE gezegd, mijnheer Rutte

  Like

 11. i-ned // mei 23, 2017 om 22:13 //

  The author, an idiot. A Schengen visa costs only 35 Euro. Visa processing takes 5 days. Italy and Greece issue a two-year Schengen visa without problems. Visa processing takes 5 days. So why 45 million Ukrainians are not yet in Sweden? Russia has a visa-free regime with Ukraine. Ukrainians get permission to work in Russia without problems. All Ukrainians speak Russian. In Russia there is a shortage of labor resources. So why are 45 million Ukrainians still not in Russia?

  A few months ago, I saw on TV how a prominent British politician campaigned for Britain’s withdrawal from the European Union. He said that the culture of the inhabitants of the former British colonies is closer to the British than the culture of the Poles and Czechs. So, do terrorist acts in Britain suit Polish plumbers? So this Polish plumbers call the social allowance a tool for jihad. So it is in the areas populated by Polish plumbers afraid to go to the British and French police?

  Are you an idiot like that British politician or political prostitute Putin?

  Like

 12. “So why 45 million Ukrainians are not yet in Sweden?”

  We zullen het straks wel zien. Als dat visumvrij reizen er eenmaal door is. Misschien zie ik dan die Oekraïners naast die andere armoedzaaiers zitten bedelen die massaal Zweden zijn binnengestroomd toen Roemenië en Bulgarije ook vrij toegang kregen tot Zweden.

  Like

 13. “So why are 45 million Ukrainians still not in Russia?”

  Misschien omdat Rusland niet zo vrijgevig is met zijn sociale voorzieningen aan buitenlanders zoals in Zweden? Ik doe maar een gooi.

  Like

 14. “So why are 45 million Ukrainians still not in Russia?”

  Omdat Rusland nog steeds niet Oekraïne veroverd heeft. De onwil bestaat om het bij Rusland in te lijven. Wat ik geheel kan begrijpen. Beetje knokken op de grens is leuk maar om meteen dan ook maar die mislukkelingen in je rijk op te nemen is minder Ze schuiven die corrupte failed states liever bij de EU op het bordje. Die hebben toch geld genoeg.

  Like

 15. “So why are 45 million Ukrainians still not in Russia?”

  Dat komt omdat de USSR de koude oorlog verloren heeft. Anders waren die Oekraïners allang allemaal naar Siberië verholpen.

  Like

 16. Republikein // mei 23, 2017 om 23:37 //

  We bestuderen ook de chimpansee om de mens te begrijpen, het is een kwestie van lange adem, maar we komen er best wel, geduld.
  Ikzelf denk dat we van de giraffe afstammen en dat olifanten vroeger in een boom zaten.
  Gelukkig hebben we nu de Visa Card, de hele wereld binnen bereik.

  Like

 17. Why why?

  Like

 18. i-ned // mei 24, 2017 om 08:41 //

  Apparently, your brain is special. Learned to write, but never learned to read. The abolition of short-term visas for Ukrainian citizens is an exclusively symbolic gesture on the part of the European Union.

  Those citizens of Ukraine who wanted to visit European countries did so without problems before. Romanian tsigans are trampling on the streets of European cities, have nothing to do with either the Romans or the Bulgarians, let alone the Ukrainians.

  Despite the fact that people in the east of Ukraine continue to die. In the countries of the European Union there are practically no Ukrainians who would have received refugee status and would receive social benefits.

  In some countries, such as Italy there are illegal sharks from Ukraine, but they have been there for 20 years. This does not happen because the Ukrainians can easily get a Schengen visa, but because the corrupt Italian bureaucrats are interested in illegal immigrants.

  I think the Europeans need to fall out not Polish and Ukrainian plumbers, but Muslim immigrants and Russian Orthodox fascists, who live according to the cultural traditions of the Middle Ages, despise European culture and European values.

  Like

 19. Tijl Uylenspiegel // mei 24, 2017 om 10:14 //

  Wel Nederlands kunnen lezen maar reageren in het Engels, da’s bijzonder. I can read English, not so snel but that comes nog well

  Like

 20. @ i-ned
  “I think the Europeans need to fall out not Polish and Ukrainian plumbers, but Muslim immigrants and Russian Orthodox fascists”
  ==============
  Ten eerste praten wij niet over Poolse of Oekraïense loodgieters, maar over het Oekraïense schuim (scum) der natie, de kleine gore misdadigertjes uit de sloppen wijken van Kiev en de steden vooral in het Westen. De afpersingen van Europeanen door de West Oekraïners aan de Poolse grens vergeten?? Wij hebben niets tegen de hardwerkende Polen, die ook hard geholpen hebben ons land te bevrijden van de fascistische Duitsers, wel tegen moslims klopt
  Je hebt het over de Orthodoxe Fascistische Russen, wel als er 1 bevolkingsgroep fascistisch is, zijn het de West Oekraïners wel, WO II vergeten? De goorste kampbewaarders/ moordenaars kwamen dus wel uit west Oekraïne.
  En wat te zeggen over de AZOV en rechtse sektor bendes uit West Oekraïne die zelfs in de regering zitten? Een regering die daar door de US en de EU ongekozenen na het verdrijven van een wettig gekozen president (trouwens niet mijn keus, ook oligarch) is neergeplempt. Een regering die daardoor de moord op honderden onschuldigen op het Maidan , MH 17 en duizenden w.o. te veel vrouwen en kinderen in de Donbass op zijn geweten heeft?
  En dan gelijk maar de schrijver van dit stuk een idioot noemen?
  Heeft u als eens in de spiegel gekeken? Dan zult u een idioot zien die ongenuanceerd mensen en bevolkingsgroepen beschuldigd.
  Dus speciaal voor u, het Britse gezegde:
  “It’s better to hear the rebuke of the wise,
  than for a man,
  to hear the song of fools.”

  Like

 21. Maria // mei 24, 2017 om 17:47 //

  Ukrainers are already here. Everywhere ….. You just don’t see them because they look like you. Here are also thousands of other nationalities of post Soviet area. You also don’t see them. I only don’t see happy Dutch people, as 15 years ago, when I came here. Dutch people don’t have jobs anymore because they don’t like to earn 8 euro per hour. So, where are you happy Dutch people? Waar is “de gezellige sphere op straat”?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: