Nieuw

Annabel Nanninga ziet spoken

Ze schrijft een goed stukje over de politieswastika, het copvod. Iedereen jubelt, maar ziet ook iets over het hoofd.

Kern van haar betoog is dat wij Amsterdammers een grote muil hebben en ook, juist soms wel, tegen de politie. En we schuwen het niet om ze dan op zijn Amsterdams te confronteren met hun uiterlijke kenmerken. Dat beschrijft ze alleraardigst en dan komt ze bij der punt. Wat nu als die agent een jihadvlag op heeft. Dan gaat de Amsterdammer dat natuurlijk ook inzetten bij zijn tirade tegen het gezag. Normaal komen we er wel uit, als het een wat oudere Amsterdamse agent is wat makkelijker dan als het een broekie is uit de provincie die hier stage komt lopen. De eerste geeft een gevatte opmerking terug, want is het wel gewend. Bij de tweede mag je hopen dat die onder begeleiding op de lokale bevolking losgelaten werd.

Maar wat nu als de gebezigde termen betrekking hadden op het nazisymbool van Mohammed. Voor je het weet heb je dan een hatecrime aan je broek hangen. Nanninga noemt het niet, maar vorig jaar heeft de gemeente Amsterdam op initiatief van VVD en D66 een gemeentewetje ‘registratie islamofobie’ aangenomen, en ‘bestrijding’.

VVD-s eigen Eucalypta, Dilan Yesilgoz, heeft in meerdere gesprekken mij verzekerd dat ik niet mág lezen wat hierboven staat, ondanks dat het er staat. Dat is hoe hypocriet de VVD opereert.

Nanninga ziet terecht het gevaar dat de islamitische markeringsvlag gebruikt gaat worden als provocatie om ‘islamofobe incidenten’ uit te lokken teneinde er een groter punt van te kunnen maken, het geheel verbieden van islamkritiek.

In dat verband trekt Martijn Heeroma de conclusie dat het niet zomaar een losse flodder is:

Allemaal terecht. Geen commentaar van mijn kant. Ik vind het een doodenge ontwikkeling en vrees dat we de oorlog verliezen als we hem voeren op de manier waarop we hem nu voeren.

Tot nu toe heb ik zorgvuldig vermeden Anna te quoten, maar deze moet even:

Als de politie er middels uiterlijke kenmerken blijk van geeft een bepaalde religie aan te hangen, leidt dit tot maatschappelijk ongemak. Een agente met hoofddoekje bij een huiszoeking in de moskee? Krijgt ze gezeik mee. Een agente met hoofddoek bij een demonstratie van extreemrechts? Dat is een extra veiligheidsrisico voor haar. Een hoofddoek vernietigt in één oogopslag de noodzakelijke neutraliteit van een agente. Het bedekt een vrouw in fysieke zin, maar het exposeert juist haar individualiteit in een rol waarin dat ongewenst is.

Extreem-rechts ? Where the fuck did you get that idea girl ? Wat is dat voor absurde tussenzin ? Er bestaat helemaal geen extreem-rechts in Nederland. Die gekken van de NVU zijn geloof ik met 20-30 man. Bedoel je die ? Dat staat in geen verhouding tot de 2 miljoen moslims in Nederland. En ik heb geen idee of je die nazi’s extreem-links of rechts moet noemen. Hitler schijnt links geweest te zijn.

Waarom die tussenzin, Anna, waarom ? Ik meen dat je samen met Willem Jan Hilderink ooit eens een verslagje over die Pegida demonstratie in Amsterdam geschreven hebt, maar behalve een Powned filmpje is er niks meer te vinden. De bruine bagger van je voormalig hoofdredacteur Bart Schut nog wel.

Ik heb wel een idee waarom. Je creëert een niet bestaand iets, zodat je je er van kan distantiëren. Want hee, jij, als ‘Nederislamcritica’, bent vooral niet ‘extreem-rechts’. Zijn een paar honderd tokkies doorsnee burgers die in Amsterdam roepen dat ze het wel gehad hebben met islam extreem-rechts ? Volgens mij hebben die mensen het net zo min op islam als jij. “Een marginaal groepje treurburgers” is het volgens jou, en een “mallotenkermis, maar wel een volkomen ongevaarlijke mallotenkermis”. ‘Volkomen ongevaarlijk’. Wie bedoel je dan wél met extreem-rechts ? Er is helemaal geen extreem-rechts he.

Je zet die onzinnige tussenzin in je stukje om ‘netjes’ te zijn, te deugen, zodat je misschien nog eens aan mag schuiven bij de grote mensen op de televisie. Ondertussen lever je munitie aan AFA-tuig en beroepsmoslims om islamcritici weg te zetten als extreem-rechts.

 

Zie ook: Annabel Nanninga: Geert Wilders = Taliban

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

26 Comments on Annabel Nanninga ziet spoken

 1. Krelis // mei 22, 2017 om 19:26 //

  Dat mens in die tent, is dat nog die Annabel? Bij die naam ik toch een heel andere vrouwenfiguur in gedachten (“Annabel, het wordt niets zonder jou”).

  Like

 2. trebor2110 // mei 22, 2017 om 19:35 //

  oe meer ze in de publiciteit komt hoe omvangrijker ze wordt [ zal wel iets met geld en eten te maken hebben 🙂 ]

  Like

 3. trebor2110 // mei 22, 2017 om 19:38 //

  VVD-s eigen Eucalypta, Dilan Yesilgoz

  Die zie ik zo nog we een spinterparty opzetten voor Turkse vrouwen .

  Like

 4. skeeter // mei 22, 2017 om 20:10 //

  @Fubar,
  Rechts = normaal dus extreem rechts = extreem normaal, terwijl links =vals en extreem links = smerige vieze vuile valse commie honden die der eigen moeder nog verkopen. Kortom extreem rechts is een term die de plank volledig mis slaat.

  Liked by 1 persoon

 5. danny // mei 22, 2017 om 20:52 //

  Dus als ik volgens Annabel, islamkritiek heb en ik volks ben, ben ik extreem-rechts.
  Grappig en vermakelijk en wat een lariekoek.
  Nu ben ik afgestudeerd , heb en verdiep ik mij wel degelijk in de islam, maar heb ook iets volks in me.

  Wat ben ik dan Annabel?

  Geeft daar maar eens antwoord op beste dame?

  Liked by 1 persoon

 6. danny // mei 22, 2017 om 20:53 //

  @ skeeter

  Rechts = normaal dus extreem rechts = extreem normaal, terwijl links =vals en extreem links = smerige vieze vuile valse commie honden die der eigen moeder nog verkopen. Kortom extreem rechts is een term die de plank volledig mis slaat.

  Geheel met u eens.

  Like

 7. …en toen deden de wolven een schapepakkie an en klommen ook op de zeepkistjes in het park en ze schaapten en ze schaapten dat het een lieve lust was…maar ja, toen…
  Ik stel vast dat de een na de ander uit de koets flikkert omdat ze de lokkende roep van chocola niet kunnen weerstaan en hun ziel daardoor verstopt raakt.

  Liked by 1 persoon

 8. Scherp stukje. Annabel wisselt sterke punten af met absurde en tenenkrommende opmerkingen.
  Ik word overigens een beetje moe van dat links-rechts paradigma. Is achterhaald mijns inziens, en maakt vaak de discussie zo statisch.

  Liked by 2 people

 9. Eens.

  Ik kom van links, maar heb een probleem met immigratie, islam en EU, en nu zou ik in ene (extreem)-rechts zijn. Het is van de zotte.

  Er is pro-EU-islam, of niet. Dat zijn de keuzes.

  Liked by 1 persoon

 10. Edjan // mei 22, 2017 om 22:45 //

  Ik ben het alleen maar eens met diegene die beweert dat de hele kopvoddenactie is geregisseerd. Een proefballonnetje om te kijken hoeveel sharia links ons door de strot kan douwen.
  Hoe staat het trouwens met de Amsterexit? Ze wilden zich toch afscheiden van Nederland?

  Like

 11. Annabel laat bijna geen ruimte meer over voor de rest van de foto. Niet dat ik daar een bezwaar tegen heb, ik heb er altijd al over gedroomd om haar een keer te doen.

  Like

 12. Mijn dappere ridder op die gigantische kliffen kapotslaan.

  Liked by 1 persoon

 13. Bewegend beeld bij, rommel ?

  Like

 14. trebor2110 // mei 23, 2017 om 01:06 //

  Nou rommel leef je maar uit van mij mag je d,r doen hoor its a lot of woman , ze woont geloof ik in Belgie .

  Like

 15. Amsterdam-Oost.

  Like

 16. skeeter // mei 23, 2017 om 01:30 //

  of loop ik weer te slapen en kom als laatste hier achter.

  Like

 17. Zag het op twitter, sorry. Maar was ander stukkie aan het breien …

  Like

 18. skeeter // mei 23, 2017 om 01:53 //

  MSM CBC komt ook uit hun slaap

  Like

 19. Wat dus nul komma nul een inhoudelijke reactie is.
  En al helemaal niet ingaat op waarom ze een ‘extreem-rechts’ uit haar duim zuigt.
  En dat ‘Anna’, ach het is ook goed gebruik om Fatima Elatik, af te korten tot Faat.

  Like

 20. Zelf gebruikt ze Faat voor Fatima Elatik, dus ze moet niet zeuren:
  http://tpo.nl/2011/06/01/zomaar-een-dinsdagmorgen-in-amsterdam-oost/

  En ik had expres ‘Anna’ gebruikt omdat ik al verwachtte dat dat haar zou triggeren tot een reactie. Wat dat betreft; opzet geslaagd dus. Nu graag nog uitleg waarom ze ‘extreem-rechts’ uit der duim zuigt.

  Like

 21. Tijl Uylenspiegel // mei 24, 2017 om 00:10 //

  Nou in een ding heeft ze wel gelijk; Amsterdammers hebben een grote muil…… allemaal!

  Like

 22. Er zijn ook bescheiden Amsterdammers zoals ik die zich liever in Zweden op de achtergrond houden en alleen maar iets zeggen als het nodig is. De beschaafde Amsterdammer.

  Like

 23. Tijl Uylenspiegel // mei 24, 2017 om 01:35 //

  Nee dat is een misverstand, Fubar is geen échte Amsterdammer dus die heeft maar gedeeltelijk een grote muil maar jij bent een ras-Amsterdammer dus….
  Beschaafde Amsterdammers bestaan niet en ik kan daar als Hagenaar/Hagenees over oordelen!

  Liked by 1 persoon

 24. Ik ga natuurlijk geen antwoord krijgen, maar voor de goede orde:

  Like

 25. PvdA’er Van der Laan vindt het best dat Antifa de demonstraties van Pegida verstoort. Daarom staat hij ook elke keer weer een tegendemonstratie van Antifa toe, liefst vlak in de buurt, en hoeft de politie niet in te grijpen terwijl de speeches van Pegida onmogelijk worden gemaakt. Antifa doet wat hij zelf dolgraag zou willen doen: islamcritici de mond snoeren.

  Liked by 1 persoon

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Pro-politieswastika raadslid stuurde meisje van school omdat ze hoofddoek weigerde – Fenixx.org
 2. Mevrouw Nanninga pleit voor draconisch ingrijpen – wil islamonderwijs – Fenixx.org
 3. Ik had #FvD willen stemmen voor #GR2018, maar Annabel Nanninga maakt dat onmogelijk

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: