Nieuw

WINNING! President Trump forces Somalia, Iraq, Afghanistan and 6 other mainly Muslim countries to take back the Muslim criminal aliens we are deporting

While judges have blocked many of President Trump’s efforts at common sense immigration reform at home, internationally his tough attitude on immigration is getting results.

Particularly when it comes to the major problem of countries refusing to take back its deportable aliens.

Frontpage Mag Between cajoling, threats and actual punishments, Homeland Security has managed to drastically cut the number of countries that habitually refuse to take back immigrants whom the U.S. is trying to deport, officials said Tuesday, notching an early immigration success for President Trump.

The number of recalcitrant countries has dropped from 20 to 12 over the months since the presidential election, and some longtime offenders — including Iraq and Somalia — have earned their way off the naughty list. The list of countries is the shortest this decade.

Most of these are Muslim majority nations…

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on WINNING! President Trump forces Somalia, Iraq, Afghanistan and 6 other mainly Muslim countries to take back the Muslim criminal aliens we are deporting

  1. skeeter // mei 20, 2017 om 10:34 //

    De helft van die mongolen is ondertussen de Canadese grens over gewandelt en de opper mongool in ottawa welcomes them.

    Liked by 1 persoon

  2. “Hoezo we are deporting ? Duitsland wêl Nederland “wacht af ! Wij worden de afgrond in geleidt door mensen die Totaal “buiten de “samenleving ? staan ! Als “makke schaapjes naar de “slachtbank ,laten wij ons âfvoeren ! “Begeleidt door Linkse “zwakzinnigen , die ons influisteren? “het is goed zo ! “Niet ! anders denken ,want dan ben je een Racist ! Ën dat willen “wij toôch niet ? {Vrouwen en kinderen slachtoffer !}

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: