Nieuw

Turkse pedofielen mishandelen en verkrachten dertienjarig meisje in haar eigen huis

Twee Turken, waarschijnlijk hevig gefrustreerd daar ze het in Duitsland zo moeilijk hebben, kwamen tot een daad zo laf dat zelfs de doodstraf volgende op zware mishandeling en onverdoofde castratie nog te mild is voor het gene dat ze een kind van slechts dertien jaar oud hebben aangedaan. Kinderen zijn door de ons opgedrongen multiculturele samenleving op straat al lang niet meer veilig maar het is nog een slag erger wanneer ze zelfs in de geborgenheid van hun eigen huis die broodnodige veiligheid niet meer kunnen vinden.

1Deze misselijkmakende actie vond plaats in het Noord Duitse stadje Schwerin in de Duitse deelstaat Mecklenburg.  Schwerin is een toeristengebied aangezien het omringt is door vele meren waarvan het Schwerinermeer het grootste is. Toeristen zijn er van harte welkom echter liever niet meer uit het land van dictator Erdogan als het even kan. Tot zover de toeristische informatie en gaan we het weer over de twee Turken hebben die helaas voor het dertienjarige meisje ook hun onderkomen in de buurt van Schwerin hebben gevonden. Een dertienjarig meisje waarvoor de komende zomer in elk geval een stuk donkerder is geworden en waarvoor ik enkel mag hopen dat ze nog ooit over het misbruik en de vernedering heen gaat komen.

De twee Turkse pedofielen in de leeftijd van 31 en 19 jaar oud verschaften zich op vrijdagavond toegang tot het huis van het meisje dat op dit moment alleen thuis was. Het meisje werd mishandelt en verkracht door de twee niet levens waardige Turkse schepsels. Het meisje had met een van de Turken contact gehad via internet waardoor ze haar adres wisten te achterhalen. Ze belde aan en op het moment dat het kind de deur opende werd ze terug de hal in geduwd om vervolgens een ware marteling te moeten ondergaan. Het meisje werd mishandeld en verkracht door beide minderwaardige misbaksels. Op het moment dat de moeder van het kind thuis kwam vluchten de beide Turkse lafbekken het huis uit.

De twee pedofiele zijn door de politie inmiddels opgepakt en vastgezet. Zondag moeten ze voorkomen en wordt er gekeken of ze in bewaring moeten blijven. Justitie doet verder geen uitspraken over deze zaak aangezien ze het kind willen beschermen en haar verder leed willen besparen, alsof het voor het meisje nog erger zou kunnen worden.

Kinderen die niet eens meer veilig zijn in hun eigen huis en dan mag je lekker oprotten met die prietpraat dat het meisje dit zelf wel opgezocht zou hebben door dat internet en de een of andere chatsite. Nee kinderen zijn onbevangen en geloven nog in de waarheid gesproken door anderen. Ouders die geluk hebben kunnen soms zelf ingrijpen om hun kinderen te beschermen echter moeten ze dan als dank wel de cel in wanneer ze de pedofiel die hun kind lastigvalt iets te goed duidelijk maken dat deze met zijn poten van kinderen af moet blijven. Deze vader kan hier in elk geval ook over meepraten.

Wanneer je als tienermeisje de deur openmaakt en er staan twee mannen voor je neus dan ben je volslagen kansloos en voor de rest van je leven getekend. Hier helpt niets of niemand tegen en dat is waar deze Turkse pedofielen optimaal misbruik van hebben gemaakt. Volgens die pedofiele nep profeet van ze hebben deze Turken dan niet eens iets fout gedaan………

Zonder verdoving castreren en langzaam dood laten bloeien. Zou dit nou de reden zijn dat ik geen rechter kan worden?

met groet Bolo

Bron: SVC

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Turkse pedofielen mishandelen en verkrachten dertienjarig meisje in haar eigen huis

 1. danny // mei 20, 2017 om 23:13 //

  Smerige laffe woestijn ratten.
  Meer een mogelijke straf, standrechtelijk executeren.
  Geen genade voor deze smerige predatoren.

  Like

 2. Duchesne // mei 20, 2017 om 23:23 //

  Diskutieren Sie mit.

  Die Kommentare wurden für diesen Artikel deaktiviert

  Overal word de burger het recht op vrije meningsuiting ontnomen wanneer het migrantentuig betreft. Ik denk dat de fout ligt bij het beleid inzake asiel verlenen en vooral het afhandelen van de aanvragen ervan….
  geen enkel rechtgeaarde vluchteling wil met het gajus in een en dezelfde omgeving zitten, het zijn precies de lieden waar ze voor moeten vluchten….
  Het hele idee achter asielverlening is dat mensen met een politieke of geestelijke levensvisie die ook de onze is hier beschutting kunnen vinden. Op een of andere manier is Islam geen voorstander van vrijheid, van enige andere godsdienst dan de eigen en is onverdraagzaamheid voor vrouwen of homo’s een feit zonder enige nuance….

  Op een of andere manier is alles waar asielverlening ooit voor bedoeld is geworden tot een vrijbrief voor precies hetgeen waar asiel bitter nodig voor is. Islam is de doodsvijand van vrijheid en gelijkheid, een haatmachine tegen alles wat niet hun visie deelt, een sekte van onverdaagzaamheid met de dood als oplossing voor alles. Hoe is het mogelijk dat hier islamieten worden gezien als vluchteling? Ze zijn de reden dat er gevlucht word.

  Er is over dit onderwerp al zoveel gezegd, maar er veranderd niets. Vroeger werden mensen uit de samenleving verwijderd en op een eiland gezet als ze lepra hadden, zodat ze de andere mensen niet konden besmetten. Dat werd gedaan uit zelfbescherming, het weas enorm onrechtvaardig voor wie lepra op had gelopen maar het werd toch gedaan. Onrecht terwijl de persoon er niets aan kon doen….

  Nu komen er moslims binnen die de vrijheid hebben om wel of niet ergens in te geloven, vervolgens vallen ze mensen aan omdat die niet in hetzelfde geloven en we doen niets? Dan hadden we net zo goed die lepra kolonies ook kunnen overslaan.
  In 1957 werd er een middel tegen lepra gevonden en kwam de ziekte onder controle. toen kregen mensen die deze ziekte hadden weer rechten….

  De vraag is niet wanneer er een middel tegen Islam word gevonden of tegen godsadienstwaanzin, godsdiensten zijn waanzin. De vraag is hoe ver de samenleving moet worden besmet voordat er maatregelen worden genomen. Niemand schijnt zich af te vragen waarom Polen, Tsjechie, Hongarije, Bulgarije, Servie, Zwitserland of Noorwegen weigeren of minimaal moslims binnen laten. Misschien omdat ze beseffen welke afbraak in hun samenleving het gevolg is….

  Het is overduidelijk dat de EU de eigen burgers een burgeroorlog in wil dwingen, het hebben vna een leger onder EU bevel is dan ook simpelweg om een soort lijfgarde te hebben zodat een bevolking in opstand niet bij hun kan komen en kan worden neergesabeld. Inlanden als Italie, Griekenland en Frankrijk en in mate Belgie moet het leger de straat op omdat de binnenlandse veiligheid niet langer in handen van de staat is…..een gevolg van een achterlijk immigratie politiek en een absurd asiel beleid.

  Het is alsof een flatgebouw op de eerste verdiepingen uit alle hoeken rookt met hier en daar vlammen en de brandweer staat samen met de mensen toe te kijken en de rook af te keuren of goed te praten….iedereen met enig verstand weet dat niet ingrijpen maakt dat er niet meer in te grijpen is…en er niets meer is om nog moeite voor te doen.

  Ik vraag me af waar het punt ligt dat de controle volledig weg is en ergens toch nog mensen denken dat ze macht hebben. de macht van de EU is eigenlijk niets, want geen enkele EU parlementarier kan alleen door de voorsteden van Parijs lopen of door delen van London of Berlijn, of Stockholm of…..noem maar op. Wat is dan die macht waard en waarom zouden we nog hun regels volgen? Om veilig te zijn? Voor wie? Voor de belasing of voor de asieleisende straatrover ?

  Ja, het is nog rustig, nee, er is nog geen oorlog bij mijn voordeur, wel drugdealers en ander allochtoon volk, maar daar schijn ik gewoon aan te moeten wennen…

  En mocht het wel ellende op straat worden, dan vermoed ik zomaar dat ik niet op enige hulp van een ov erheid hoief te rekenen, die zijn echt enkel voor zichzelf bezig, zolas altijd alleen dan zichtbaarder….en waarom zouden ze ook niet, er zijn geen gevolgen aan wanbeheer, aan corruptie of aan onrecht. Er is niets behalve de spreekwoordelijke stilte van de schapen….

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // mei 21, 2017 om 01:37 //

  Een snoer om de ballen en achter een auto slepen tot ze dood zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. JackvanderVeen // mei 21, 2017 om 03:57 //

  Twee kerels verdienen een aan het vergrijp gerelateerde straf. Ik heb HET idee!
  Leg ze in 69 houding en wie het eerste de ballen van de ander heeft opgevreten blijft leven met beperkte bestraffing, namelijk verdoofde castratie. De ander is reeds gecastreerd.
  Indien geen actieve poginfen van beide zijden, dan worden beiden onverdoofd en héél langzaam gecastreerd, zoiets als vierendelen, maar dan met hun ballen.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // mei 21, 2017 om 18:59 //

  Waarom je geen rechter kan worden, kweenie.
  Ik was vuilnisman, haalde met gemak het nivo.
  Het was ook een familiebedrijf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: