Nieuw

Racistische politie discrimineert blanke mannen

En dan hebben ze nog niet eens de islamitische swastika om hun schedel geknoopt.

Los van criteria met betrekking tot kwaliteit is ook gekeken naar afkomst. Aan de achtergrond en sekse werden punten gekoppeld: een autochtone man kreeg een punt, een blanke vrouw twee, een allochtone man drie en een allochtone vrouw vier. ,,Kwaliteit is altijd het belangrijkste criterium. Daarnaast streven wij er naar om diversiteit binnen het korps te vergroten’’, aldus de woordvoerster. ,,Bij gelijke geschiktheid mag achteraf de voorkeur uitgaan naar een kandidaat die de diversiteit meebrengt.” TPO >>

Allemaal omdat Europa ‘divers’ moet worden en de rest van de wereld dat niet hoeft. Je mag je met recht de vraag stellen wanneer wij ‘divers’ genoeg zijn.

Agenten reageren furieus op de voorkeursbehandeling. ‘Op deze manier wordt er gediscrimineerd en worden allochtone medewerkers niet enkel op hun kwaliteiten geselecteerd,’ aldus een anonieme politiemedewerker. Feitelijk komt het neer op discriminatie. Elsevier >>

Algemeen Dagblad:

De Rotterdamse sollicitatieprocedure is het zoveelste incident rond het diversiteitsbeleid van de politie. De Nationale Politie wil meer agenten werven van allochtone afkomst. ,,Er is een grote achterstand in te halen”, meldt de korpsleiding. Met name in wijken waar veel allochtonen wonen, kan een overwegend autochtone politie niet goed opereren.

Dat roept iedereen wel, maar voorlopig zien we alleen bewijs van het omgekeerde. In Amsterdam wordt de politie gepiepeld door Marokkaanse terroristen, omdat die toegang hebben doordat hun ummah-vriendjes bij de politie zitten. Als er geen Marokkanen in het korps gezeten hadden, was Amsterdam nu een stuk veiliger geweest.

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6501 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Racistische politie discrimineert blanke mannen

  1. Alphons Mantel // mei 20, 2017 om 08:29 //

    allemaal het catastrofale gevolg van de irrationele parlementaire keuze tot paspoortafgifte aan niet-Europese moslims

    Like

  2. Voor wie nog twijfelt en een oprechte eerlijke wereld nastreeft, helaas, dat is voorbij. Aangezien ‘zij’ (mogen) discrimineren MOETEN wij ook discrimineren om de balans weer te herstellen. Als je niet discrimineert dan discrimineer je ook door de impliciete achterstelling van jouw ras en geloof. Dus DISCRIMINEER! Stel ze achter! Niet openlijk want er wordt niet met open vizier gestreden, maar heimelijk. Bijkoment voordeel is dat dit de kwaliteit ten goede komt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: